333

До 564 от Анархия

преди 12 години

Незнам кой е мълчал,кой е плакал и кой се е борил. Не живея в България повече от 20 години-благодаря на Господ за това. Само ми е смешно как има такива *** които могат да вярват на една неграмотна мутра като борисов.

332

Димитър

преди 12 години

Знаете ли кое е най-страшното, че процента които харесват ББ,харесват го не заради друго а заради външността му(изтрещели лелки които ги е хванала критическата) и заради простоватия му език и диалект(това са прости и ограничени,неуки и наивни хорица).Но това си заслужаваме, каквито сме народа такъв ни е и водача.Доста сме тези които разбираме за какво става въпрос, но и простаците са все още доста.Още по-лошото е че простаците започват да се фанатизират и заприличват на Севернокорейски зомбита.

331

До 560-Копувача

преди 12 години

Имам едно усещане, че с Боко сте сте ходили в едно и също училище. Ако изобщо сте ходили.

330

Анархия

преди 12 години

Борисов е 2-ия Български премиер след Виденов който е освиркван по площадите на градове и села......Спомнете си преди няколко дни в Пловдив пред сградата на Областната Управа хиляди граждани го посрещнаха с лозунги " Борисов мафиот - истинският октопод" и "Оставка"....През есента на мач в Разград се принуди да напусне мача в 60-тата минута защото масово бе проклинат от феновете.......В Ст. Загора,Шумен бе освиркван и обругаван тотално......и това е най- обичан премиер ли ?

329

Пламен

преди 12 години

До 553Я кажи колко *** облизваш за тия пари.А може и да ги отработваш в поза " БАБА БЕРЕ ГЪБИ "

328

Кирил

преди 12 години

560: "копувач"и мен ме е срам

327

До Анархия

преди 12 години

Аз да те питам като толкова ревеш, защо толкова години мълчахте като ни крадоха политици. И си седяхте в къщи натискате парцалките за мизерната работа с мизерната заплата от 500 лева средна а сега плюете, от цялата работа ние патим подрастващите тепърва и нашите наследници (да са живи и здрави). Ревете комунизъм и прочие как толкова десетилетия вие си мълчите като мишки гледате герба на лъв биете се по гърдите и плюете плюете за душевен оргазъм *** и пульо ?

326

До 553

преди 12 години

Ти като малък си падал от магаре. Възнак. По тези форуми пишат хора чиито доходи не са повече от 300-400 лв. на месец. С други думи, които едва плащат интернета си. Ти Сулев, ако видиш 4200 лева на куп със сигурност ще се оакаш от горе до долу. Недей да товариш форума с простотии, достатъчен ни е онзи - горе на снимката.

325

Анархия

преди 12 години

Бойко Борисов е екземпляр от най- долната и мерзка комбинация на мутра и комунист......Като се събере се получава мутрокомунист......И подобен е премиер на изстрадалата ни и вървяща с бързи темпове към своя залез наша родина.....Преди повече от 10 години когато бе назначен от Мадридския фалирал тогава комарджия а впоследствие ни ощетил с имоти за милиарди крадец за Гл. Секретар на МВР в интервю Бойко Борисов каза че е цитирам "Убеден не комунист а Марксист" и дори взе от дома на Т. Живков портрета на Карл Маркс и си го сложи в кабинета.....А сега антикомунист.....Вече се срамувам дори че съм Българин с подобен човек за Премиер.....Кошмара,срама и гаврата с достойнството ни са пълни........

324

Анархия

преди 12 години

Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките *** като мухи. Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода. Финансист 1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад. Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове. Каква държава само!!!

323

Срам ме е! До 554

преди 12 години

Защо фалира една фирма!Липса на екпедиция на ГП (готова продукция)Липса на качество на продукцията Липса на копувач!С извинение но не може няква ми фирма в който някъв си там бъхти работниците си по 12 часа. Вади некачествена продукция! Стиска си парите за *** и ресторанти (вместо да си наеме мениджъри и да развие продажбите си) чака на готово работа да му падне отгоре. Отностно колко са фалирали много са но ако се замислиш 1/2 от тях са магазини а там конкурентите са (Метро,кауфланд и п

322

Няма как

преди 12 години

Няма как някои от участниците във форума да не са виждали този човек ( на снимката) и през 1993 - 1994 година. На пазара в "Илиенци". Тогава той ходеше с плетена качулка на главата. Грижеше се стоката и автомобилите на пазарджиите от провинцията. Особено за автомобилите. Някои от тогавашните пазарджии още си спомнят за неговите грижи. С умиление.

321

бай Ганьо

преди 12 години

Тези дето продължават да харесват Борисов да се огледат дали някоя антена на GSM не ги облъчва и зомбира! Устовено е такъв вид зомбиране! Руснаците са го правили!

320

До 553

преди 12 години

Забрави да добавиш че си синче на мутра,полицай или прокурор. Само такива са доволни от диктатурата тиквенска.

319

Срам ме е! 3.

преди 12 години

Ремонтите по пътищата! Сами ще викате защо полицията още повече спи. Къде са акциите и прочие. Много е лесно избрали сме Б.Тиквов и всичко трябва да е 6. До преди него колко мутри се разхождаха! Без дори призовка да получат? Колко от премиерите взимаха лично отношение към ставащото в БГ пък дори и да е с просташко исказване. Аз си знам, че премиера е от село! Но и се вижда кво прави за страната! Е плюйте като дойдат пак БСП вашите деца ще страдат! : )

318

Срам ме е! 2.

преди 12 години

Ако дойдат БСП на власт отново! Пак ли ще започнете да хленчите защо само промените се усещат при етническите малцинства! С едно обеждение съм останал, народа знае да плюе, Бай Тошо, Костов, Станишев, Виденов сега и Б.Б> Въпрос към тези които са привърженици на другите партии! (къква инфраструктура покрепиха и изградиха за 4 годишен мандат?) Не го казвам, защото Тиквата само реже лентички, това е за народа не е за джоба! Но да нека дойде пак БСП сами ще си търсите тогава ремонтите по пътищата..

317

до: 553

преди 12 години

А я обади колко малки и средни фирми фалираха, въпреки собственния си труд?

316

Топалов

преди 12 години

Колко ли трябва да си ограничен за да се радваш на ББ ? *** народ ,ама вече доста хора осъзнават грешката си.

315

Срам ме е!

преди 12 години

Колкото и да ми е кофти да го кажа не съм привърженик на никоя партия Б.Б. ми падна от очите с няколко исказвания но фактите са си факти. Лентички или прочие вижда се някъкво развитие! Парите от еврофондовете се усвояват за инфраструктура не джобовете на някой политици! Вярно премиерът не е сред най-интелигентните но се вижда това което прави (нещо което липсваше при другите партии, когато бяха на власт). Лично мнение половината от тези, които плюят тиквата задават ли си въпроса ако дойдат...

314

До гейберясалите

преди 12 години

Това герберите са е*ана от природата пасмина. Онзи плешив дебел *** глиган Борисов се извръщава с тях всекидневно, а те продължават да го ухажват. Той им казва че техните родители,баби и дядовци са лош материал,те му се хилят в лицето. Той им хвърля малко трохи-500 лева на месец, от богатата тарапеза на герб(нормален човек в нормална европейска страна взима тези пари за два дни), те му се умилкват и искат още шляпане по дупето. Ненормалният банкянски селендур се разкарва по цял ден с ножици и режи някакви си ленти. Като по комунистическо време верните герберчета премигват в опиянение и ръкоплискат за един километър нова магистрала.Хората питат: Ще има ли повишения на заплати,пенсии. Отговорът е: НЕ, ще има много магистрали.зали и стадиони. Малоумието на това правителство премина всички граници. Дори и най-закоравелите герберски подръжници започват да се пробуждат и виждат истината.Аз не искам да съм като сляпа герберска подметка. Не искам онзи да ме опикава всекидневно и аз да си мисля че е роса.НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!