102

Анонимен

преди 12 години

цирка продължава... не това не е нормално премиера да взима отношение по такива криминални случаи, никъде го няма по света. все едно обама да прави заключения за някоя касапница в тексас, да сте видели такова нещо? или путин за убийство в сибир?

101

Дайте гласност !

преди 12 години

Чие е било оръжието с което е убит /самоубит/ Стойчо !!! Отговорете на този въпрос ! Вярно ли е, че става дума за служебното оръжие на един от придружаващите полицаи !!!

100

мечо пух

преди 12 години

Дали ще излезе някой да ни каже защо са я убили???.............

99

do 125

преди 12 години

Сигурен ли си, че са открили убиеца? Аз пък си мисля, че покриха убиеца.

98

до 128

преди 12 години

Всъщност, това е една от версиите. Точно полицай е убил детето. И въобще не се заяждам.

97

анонимен

преди 12 години

Кучето което разкри това гнусно убийство трябва да му дадат заплатите на тези търтей

96

за 123

преди 12 години

Ха ха ха излъгал съм се малко,ето един *** със ваакуум в кратунката си,засмукал е фраза от филмът "Домашен арест"ха ха ха ще падна,наистина в този форум има много влечуги.

95

преди 12 години

Искам да попитам всичкии тук пържолите и полицаите ли убиха това дете ,че толкова ги обсъждате?Никой не коментира убиеца,никой не иска смърт за съучастника всички като овце говорят за някакви пържоли и плюят по полицаите които разкриха убийството.Обърнахте смърта на политика....смятайте колко сте деградирали

94

Анонимен

преди 12 години

Стойчо, известен още като Чочо, сложил край на живота си в своя апартамент на пернишката улица "Тунджа"... Той е сред приближените на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федята, уточнява БНР... Фьодор Фьодоров Федя разказа за бизнес отношенията си с братя Галеви...Чочо - Федята Галеви продължете сами - Румен Петков Цветан Цветанов - Бойко Борисов наркотици, контрабанда цигари, проституция в Германия...работата е дебела, затова Флоров пуска кьорфишеци за бягство в чужбина на убитото момиче. Замесени са висши кръгове на МВР. Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, са били служители на МВР, в отряда за борба с тероризма. По късно напускат МВР , заедно с колегата си Златомир Иванов Иванов по прякор Баретата. Бойко Борисов става генерал с указ на Гоце...Люпилня на бандити...

93

чудно ми е

преди 12 години

Ако искаш някй да плати откуп би трябвало да заплашиш най-свидното му, чудно ми е на този наследник гаджето или сестрата на гаджето е по-свидна? Нещо няма логика да отвличат това момиче, а сестра му да плюе полицията и да се изявява наляво-надясно. Може и грях да имам, но защо не е отвлечена любовницата, а сестрата на любовницата, защо някой да се трогне за чужд човек и да плати? Колкото ни е по-близък някой, толкова повече сме готови да се жертваме за него.

92

Анонимен

преди 12 години

Винаги сме недоволни. Сега откриха кой е виновен за това престъпление, и пак сме недоволни, че единият от извършителите се е самоубил. Колко човека искаха смърт за извършителите на това убийство преди да знаеше кои са? Сега пък ги защитавате. И защо винаги трябва да намесвате политика във всяка трагедия?П.П. Не съм от ГЕРБ

91

до 118

преди 12 години

И при мен е същото: няма да се спра!

90

До 116

преди 12 години

Проста ТИКВО,не се напъвай толкова,да не оставиш кафяв печат на гащите си!

89

Анонимен

преди 12 години

Когато съобщиха за изчезването на момичето, за мен бяха възможни само три версии:1) отвличане с цел откуп;2) принудително участие в нелегални боеве;3) набелязана за донор.Всички други изприказвани от МВР противоречаха на логиката. Допусках и, че може да е станала жертва на автомобилна злополука. Нямаше да се учудя, ако някой пипндур я беше ударил и после, за да не го влачат по съдилища, я е закопал някъде в околностите на града.

88

до 117

преди 12 години

И пр мен се гласуваше с пръстче надолу, когато писах че все пак Мирослава не е толкова чужда на приятеля на сестра си. Та може да не са за Бойко, а просто да са двама с малко по друго мислене и ценности.

87

Анонимен

преди 12 години

"Стоев е бил доведен в апартамента си лично от шефа на антитерора в ГДБОП Валентин Цоновски и негови подчинени..." -Лично са присъствали бойко Борисов и Зветан Цветанов! Сега борбата е между тях, кой кого...

86

Анонимен

преди 12 години

За убийците на деца смъртно наказание! Има логика: трудни времена: деца не се раждат: просто за такова убийство смърт. Няма друго справедливо възмездие.

85

Анонимен

преди 12 години

" Преди дни роднините на Мирослава заявиха, че тогава тя им се е обадила да им каже, че е била отвлечена и са замесени полицаи. " .. МВР е най-голямата мафиотска структура в тая *** държава . Това , ако недай се боже се случи на моето дете и каже по-телефона , че са замесени мършави ченголяци - край с ЦЦ .. бог да прости това невинно дете .. и да прати душата на Чочо ли е къв е там *** да гори в ада .. а Марио - доживот или смъртна присъда ..

84

123

преди 12 години

Аз, ли се заблуждавам, но ми прави впе4атление, 4е сякаш има поставени потребители във форумите и при всеки отрицателен коментар за Примиера се гласува с пал4е на долу.

83

Абе тъпи,

преди 12 години

бездарни червени ***,като полицията не е на ниво как тогава се стигна до разкриването на убийството бе ***,налазили сте форумът и превърнахте паметта на детето в оръжие на скапаната ви политика,мръсни червени ***,не се и засрамвате защото тиквите ви са чугунени,поне ваакуум да имаше в тях бихте засмукали нещо полезно.Само злоба сте наследили от кукумицинните си родители,ами като са немали и те интелект какво съм се зачудил и аз защо сте толкова ***.