47

давиготура

преди 12 години

Търся ром-инжинер за настройване на цифрови автоматични регулатори във фабрика. Моля сивита да се изпращат на ББ, той ще ми ги препрати.

46

Анонимен

преди 12 години

"Само 23% от анкетираните биха се съгласили да имат ръководител от ромски произход. "Стана ясен процента на анкетираните *** и *** хора : )

45

Nobody

преди 12 години

За мен е новост, че ромите са на пазара на труда, аз си мислех, че са на пазара на жицата.

44

Kamen

преди 12 години

Само незнам колко от тези дискриминирани роми могат да четат и пишат и колко от тях знаят изобщо български език, за да имат претенций за работа.И колко от тях ги наемт да работят в чужбина.По отношение на гейовете, чиито представители и покровители са все хора с психически отклонения или със старозаветни имена, за които е доказано, че хомосексуализмът е 6 пъти по - разпространен, отколкото при останалите народи.В природата някой виждал ли е животни - хомосексуалисти?

43

Djon

преди 12 години

Eto zshto BG nqma napredak-skoro Bulgaria ste se izpisva'' B A T A K'' v kartata na svetat,(ili pone v mislite na celiq Kitaiski narod) Jalko mnogo jalko :(

42

gtf

преди 12 години

Поредната глупост, излязла на бял свят - никой не наема *** единствено и защото те не искат да работят. Само някой, дето се е пробвал знае за кво става дума, като си вземеш *** да ти работи. Опитите да ни вмешавате, че сме расисти нема да се получат щото всички други бачкат - турци, власи, арменци, чеченци и т.н.

41

ром

преди 12 години

до Сталоун Ела у малата и че те праим да умиргаш.

40

До 45

преди 12 години

В мойто село така стана. *** безчинстваха ,изсякоха дърветата, запалиха къщи, убиваха-нощно време беззащитни хора . Българите избягаха, защото ако се защитят ще дойде "нашата" полиция. Сега селото е ***. Прилича на село в Индия. Война ще има рано или късно, защото това не се търпи. Но война не с ***, а с тези, които ги пазят.

39

Зелен Кон

преди 12 години

Търся ром- компютърен специалист :))))))))

38

до 60

преди 12 години

най - радостното е че се опитват по будните да говорят български по улицата , радвам се за това ,защото преди години не знаехте и български и беше диващина , но истината е че кръвта на Българина е една и като ако стане война артилерията ще е от българи ,познай кои ще са на щик , и напред пак българи ,но от ромски произход.

37

до 52

преди 12 години

А иван костов и данчето соколов от бсп ли са??

36

ТРИФОН ЗАХАРАКИС

преди 12 години

САМО ГЪРЦИЯ.ПО ЦЯЛ ДЕН СЛУШАМ ГРЪЦКА МУЗИКА И ГЛЕДАМ ГРЪЦКО ПОРНО..А ИМЕТО СИ МИЕ Е ГРЪЦКО..ОБИЧАМ ГЪРЦИЯ,

35

до 56

преди 12 години

Ти си го чул само пред блока ти, а аз съм чувал "*** ***" по площадите от много хора и то много пъти. Така че ако обичаш не се жалвай и не се прави на жертва !!

34

До 48

преди 12 години

Веднъж чух под блока кадето живея : -Българите *** . , и ме заболя че по лична карта и и ромите са българи ,но още по тежко ми беше че си позволява да го казва гласно без да се притеснява от нищо ,защото българската полиция го пази . Няма се интегрират никога ***

33

Анонимен

преди 12 години

до 48Напротив МОЖЕ и е факт и се случва.Лошото е ,че аз като българин отидох в общината и не пожелаха да ме пишат *** и аз да се възползвам.Защото ето какъв закон се готви и го казаха в БиТиВи.Закон,че ако не плащаш за здраве си виновен.И сега го има,но не наказваха.Защото труда не е задължителен,но за здраве си длъжен да внасяш,а от къде ще ги вземеш не ги интересува.Много ми е интересно,ако някой си внесе здравно НАП дали ще го пита от къде има пари като не работи от 20 години????????

32

дo 45

преди 12 години

Абе ти нормален ли си? С кой да се интегрират? С толерасти и расисти като Българин, където според него той е най-висшия а *** са му виновни и за глобалното затопляне. Със такъв ***-*** какво да се интегрираш. То да се интегрираш при някои културни и интелигентни хора разбирам, но как да се интегрираш при прости ***-расисти. Такъв *** като Българин е толкова по-долен, че трябва той да се интегрира а не обратното!

31

Анонимен

преди 12 години

До 34Проблема не е че си *** а просто няма работа за никого в бг. особено ако нямаш връзки.Аз съм българка,имам си образование и познания и също си стоя без работа.

30

@26

преди 12 години

ааййде, да не се оплакваме, малко пресилено е да се казва, че след като 40% от управляващите комисии в НС са жени, то жените управлявали държавата, не се жалвайте

29

Анонимен

преди 12 години

Може ли човек с 500 лв заплата с едно дете да живее на 50 м2 някъде и да плаща социални ,здравни и какви ли не още данъци и лихви по кредита , а Ромското население да не плаща нищо и да не работи ,а само да чака и да взима и да прави всякакви золуми и мизерии след което да бъде добре прието ? -Не може./ С уважение към Фирма Чистота и всички работещи роми защото и сред тях има хора макар и малко .

28

Анонимен

преди 12 години

''Роми и гейове - нежелани за работа в BG Младежи и възрастни хора не са предпочитани за служители''Сега за ромоте съм съгласен и за възрастните за служители,защото служат само служещите а те са от МО и МВР.За гейовете обаче и за младежите не съм съгласен.Точно те работят добре.