17

Анонимен

преди 12 години

да не я излъже някой като Калина - че туку виж и родила!

16

Много се изложиха

преди 12 години

Наложи ми се в събота да пътувам по Хемус. Точно преди да тръгна (към 12) проверих всички възможни сайтове и там пишеше - Хемус - мокра, проходима при зимни условия. Стигам след около 30-40 минути, а пред мен коли до хоризонта?!??!!? Че са крадливи - ОК, че са некадърници - простено да им е, ама поне да кажат на хората, че не са си свършили работата за да не тръгват. Магистралата не беше чистена и имаше 10-15 см сняг и лед по нея. Пълна безотговорност е това !

15

Анонимен

преди 12 години

Da mu se otreje ezika shtom e lagal.

14

Анонимен

преди 12 години

На Боко кадрите ,или излъгани ,или не си знаят къде са им дипломите ,или държавата осъдена за техни глупости в Страсбург Или едно казват друго вършат а после 6 апартамента тъщата ни ги е купила Син съм на малък ,но *** народ И си заслужаваме да ни управляват хора ,който 1 магистрала не могат да почистят .

13

Аспарух

преди 12 години

Оп, забравих, ако вземат някой с образование извън НСА, то този човек би имал повече разум от самия министър - физкултурник - горд възпитаник на НСА..... Не може да се допуска да има по-умни в това министерство (rofl)

12

Анонимен

преди 12 години

"В договорите няма изискване фирмата да почиства,докато вали сняг"Те зат'ва искаха май-юни да го чистят някъде... :D

11

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

При Станишев поне имаше ток

10

снегорин

преди 12 години

"В договорите няма изискване фирмата да почиства,докато вали сняг",а Бойко супермена ги хващаше докато са във въздуха.

9

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Сигурно в България за първи път вали сняг

8

Аспарух

преди 12 години

Очаквайте скоро коментар, с който Правителството на Станишев ще е виновно за всичко, а тъпите зелени чорапи, които ни управляват в момента са чисти като момина сълза! По-тъпо животно от военен и бивш/настоящ полицай няма! *** като ***, цели тирове им се измъкнха "под надзора"! (rofl) Цветанов, колко още дарения трябва да се направят на МВР, за да вземете хора с образование повече от НСА?!?!?

7

танкист

преди 12 години

равносметка: боко рева до бога когато гръмна челопечене при него гръмнаха 3 скалда, боко орева орталъка за фирмите на вълка, при него софия е също толкова ***, боко ревеше като развалена линейка когато държавата затъваше в сняг при мкомунистите и емел етем се криеше като мишка, при него държавата затъна при 5 пъти по малко сняг, боко се скри а цецо и компания плещят глупости и за въображаеми тирове и гледат тъпо, боко смешен си, жалък си, нещастна ***...а си , вървиси да не се излагаш ***.

6

xaxa

преди 12 години

Така де... И че падат талпи по пътищата я е излъгал! Въобще голям мошеник... И че е супер умна й повтарял постоянно!

5

соф

преди 12 години

от кого си излъгана бе, *** п*ткоооооооооо, що не си вдигна дебелия *** да стоиш на хемус, да гледаш, да раздаваш заповеди, нали сте много кадърни.... а КАТ не лъжат ли, нали са били на хемус, нали и гражданска защита била там, раздавала храна и вода, как само ти не си разбрала, че вали силно.*** му майката и държавата, нещастен народ сме ние, няма надежда. Що не искаш оставки на по-високо ниво, а махаш дребните...що не подадеш своята- щото си отскоро и още не си почнала да ***

4

Анонимен

преди 12 години

Ъъъъъъ ха аааа ха хааааа ха ха ха ха ха хооооооо хо хо хо хо хо хооо...ихихихиххихиБили я лъгали че не вали сняг...ехеееее хе хех хехехехехехехеКА тъй 4-ри годишен срок за разчет та да можело фирмите да си осигурят техника ?Вие не сключвате ли договор с фирми, които ВЕЧЕ ИМАТ техника и са готови да почистват и знаят как се върши тая работа бе герберастки циркаджии ? И кой е блял и подписал договор, в който се казва да се почиства СЛЕД като спре да вали сняг ? Че по-малоумно нещо може ли ?

3

123

преди 12 години

Партизанската внучка толкова ли е *** и сляпа, оставка дебелано!!!!

2

Роли

преди 12 години

Абе тая какви ги говори, всички медии илъчваха репортажи за ситуацията, а нея някой я лъгал. Няма такава наглост и безочие! И все друг им е виновен. Тая кака да вземе да си ходи!

1

Анонимен

преди 12 години

ми то такова мило и засукано двойче,как да не го излъжеш ...