147

Марк

преди 12 години

Отивам да посрещам Нова година!Весело изкарване на всички!И през Новата година Ви пожелавам да обичате повече българското!Не забравяйте, че не сме с нищо помалко от Запада, дори сме повече!Айде със здраве!

146

до 143

преди 12 години

виж, друже, не ме е срам! Аз СЪМ православен, но точно като такъв предпочитам повече да дарявам и да се грижа за тези, които нямат и са гладни! А да гледам мазни муцуни от телевизора как ми се обясняват, че видиш ли черното не е черно, а е бяло - е това не мога да го приема!

145

поп от Гаргале

преди 12 години

Ако църквата управляваше, хората още щяха да скачат голи по дърветата и да лапат банани с божията милост.Ние поповете по традиция вървим хилядо години след цивилизацията. Не обръщайте внимание на заблудените слова на някои наши братя и сестри. Народ без наука е глух и сляп.

144

Анонимен

преди 12 години

Муфтията ще заклейми ли пиенето и разврата?

143

за 143

преди 12 години

Забравил си да добавиш мусулманите.

142

до 138

преди 12 години

А бе незнам как трябва да ви се обясни подостъпно!Въпросната "лимузина" е хибрид /чат ли си?/,т. е . кола която е комбинирано на течно гориво и ток и като така харчи 34 л. на 100 км!Освен това тази "лимузина" струва около 30 000 лв. и е предоставена за ползуване, а не е дарена!Ама всички леваци се хванаха на мормонскоеврейскокатолишкопротестанскомасонсдката атака срещу БПЦ!Не ви ли е срам!

141

139

преди 12 години

МНОЖЕТЕ СЕ И СЕ РАЗМНОЖАВАЙТЕ!!! ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ ПРЕДИ ВСИЧКО!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

140

До Ст. Стефанов

преди 12 години

132То Господ е допуснал и Хитлер и Концентрационните лагери, и масовия убиец Чикатило и т.н и т.н.!Не вярвам да кажеш, че е "съгласен" с тях!Ама ми се виждаш много семпъл и не ми се ще да се напъвам толкова, че да ти обяснявам за ДОБРОТО и ЗЛОТО и за възможността на човеците да избират!

139

анонимен

преди 12 години

Не знам да има изоставено дете заченато инвитро в домовете. Обикновенно такива деца се гледат с много любов.

138

Анонимен

преди 12 години

Защо не се обявят срещу престъпността и корупцията а се занимават с противопоставяне към най ценното и жадувано от всички нас ,а това са децата.Без значение как са заченати те са най голямото ни богатство.Сама черквата ни отблъсква със собственната си корупция и морал и няма никакво право да заклеймява развитието на науката и стремежа на индивида към добро.

137

до 128

преди 12 години

самия Господ Исус Христос е пуснал учениците си дори без да вземат една дреха със себе си и боси, това искам да кажа! А нашите сладурковци се возят на лимузини! Защо като Богобоязливи хора не ги дариха тези лимузини за децата-сираци или за някой приют? Не казвам, че трябва да ходят пеша, но е писано, че който иска да е най-голям в Божието Царство, да бъде най-малък и да служи на другите тук, на земята!

136

той

преди 12 години

кой се интересува от мнението на апаши?

135

до 130

преди 12 години

Уикипедия:Кой е Св. Иван?"Иванчо Рискинце Роден е вероятно през 876 г. според агиографите в село Скрино край Дупница и умира на 18 август 946 г. Живее по времето на княз Борис I, цар Симеон Велики и цар Самуил. Най-активните му години са при царуването на цар Петър I "Не пиши глупости!!

134

Анонимен

преди 12 години

ТИЯ ОТ ЦЪРКВАТА НЕЩО ЖИВЕЯТ ОЩЕ В ПАЛЕОЗОЙСКАТА ЕРА

133

симеон

преди 12 години

бих направил предложение на БПЦ, да поиска държавна сигурност да се само разпусне, за да се спре объркването и разсипването на хиляди съдби в България, нещо повече, да е инициатор на кампания за организирането на разследване и съд на служителите на държавна сигурност от създаването и до сега, скоро ще излезе списък с църковни доносници, което ще е пак цирк,

132

анонимен

преди 12 години

На чужд гръб и сто тояги са малко. Всеки трябва да си живее живота както иска,стига да не пречи на другия. Това и Господ го знае.

131

Стефан Стефанов

преди 12 години

Не мисля че свтия синод е нещо което ще изказва твърдение кое е редно и кое не е. След като ГОСПОД независимо кой как го нарича е допуснал медицината да стигне до това ниво , че да съществува ИН ВИТРО и СУРУГАНТНО МАЙЧИНСТВО значи е съгласен ! А не някакви закостенели белобради старчета дето цял живот нарушават неговите заповеди да определят какво да се случва с хората имащи репродуктивни проблеми. Те след някой ден ще обявят и срещу трансплантациите и въобще срещо прогреса.

130

Анонимен

преди 12 години

А муфтията няма ли да заклейми пиенето и разврата?

129

Към 118

преди 12 години

Свети Иван е княз Иван, вторият син на цар Симеон от първата му жена. Така че няма нищо случайно в този свят. Първият му син Михаил от Първата му жена, също е свещенник. От втората си жена - арменката има също двама сина - първородният е цар Петър, вторият - Венеамин, известен още като Боян Мага, теоретикът на Богомилството. Без Петър, останалите са убити от Византийщината в България.

128

не

преди 12 години

Не мога да повярвам че го правят?!Та нацията ни ще изчезне след 20 години!Знаете ли колко българки имат проблем със зачеването?Църквата трябва да заклейми *** които не се грижат за децата си а не тези които дават мило и драго да гушнат една мъничка рожба за която да се грижат!