137

факт

преди 12 години

Какво има да се коментира?Гълъбин Боевси е ГЕРБераст и върви по светлия пример на ментора на всички ГЕРБерасти - Боко-тиквата който е международно призната мутра нарко-трафикант.Рибата се вмирисва от към главата,нали ?

136

BG

преди 12 години

Като не помни ,20 години .

135

Наим Сюлейманоглу

преди 12 години

Как ле ще гледа българите в очите като се върне след 20г.?! Не се ли срамува сега жена му да се покаже пред хората чиито деца щяха да тровят ?! А иначе добро момче беше !

134

щангиста

преди 12 години

Човека не помни от кой магазин си купил чантите !!!

133

Анонимен

преди 12 години

- всички българи са поставени в графа "рискови пътници"Toва значи ,че ако си американски гражданин може да не те проверят и да станеш милионер.Няма равноправие за всички,поредното доказателство.

132

Анонимен

преди 12 години

Според мен са го натопили нещо ... не може да е толкова *** ,че така да тръгне да прекарва наркотици през летището ...

131

до 131

преди 12 години

*** си ..

130

Анонимен

преди 12 години

до 119 ... нямат наяждане такива, колкото повече по добре

129

член на БСП

преди 12 години

Язък, че го взехме в редиците си 2008, след като го изгониха от ГЕРБ. Ама викам му аз на Румбата: "Не ни трябва тоя, само беля на главата", а той ми вика: "Абе все ще се наложи да го използваме за нещо"...Е, използвахме го, ама тоя е толкова *** щангист, хванаха го

128

456

преди 12 години

Децата ти никога няма да стигнат до кокаина, гарантирам ти.

127

ББ

преди 12 години

Ами представете си че някой наистина му е подменил куфарите като е разчитал на името му и че няма да го проверяват.Може и да е муле без да знае за това.Често пътувам до Турция и съм виждал не един и двама спортисти и политици и др как минават.На обикновенните хора гледат като на престъпници а на престъпниците като богопомазани.

126

Анонимен

преди 12 години

Браво на бразилската полиция! Добер се е справила! Аз лично имам приятели, загинали от дрога.

125

,,LARI,,

преди 12 години

SEGA SHTE VIDITE KAK SE DAVA PRISADA.

124

Пироман

преди 12 години

Абе какво изригнахте все едно всички Българи сме трафиканти, малко самоуважение ! Далеч повече трафиканти има сред турските тираджий например

123

пълен смях

преди 12 години

Значи така. Решава човека да си купи нови куфари. Нищо, че пристига със същите.и Понеже е много як в ръцете изобщо/ама изобщо!/ не забелязва, че куфарите тежат:)После идва наред конспирацията: Някой му е сложил наркотика, и е започнал да го следи. Естествено този "някой" има хора по всички летища в света та да чакат куфарите и да ги откраднат.Или пък да е Баба Ванга да зне кой полет и за къде ще хване.Аз ако съм бразилски съди ще му дам две години повече за дето ми се подиграва с тази версия:)

122

123

преди 12 години

a, знае ли някой защо прякора на тоя тип е "Кокаин Боевски"?.. до колкото знам не от вчера...

121

Рой

преди 12 години

Този е нищо повече от ***. Самата му муцуна го издава. Решил да трови децата ни, защото имал финансови трудности!? ***. Надявам се да му лепнат над 20 години затвор и там да си изгние този изпърдян ***.

120

Манго Джери

преди 12 години

- Анааааааа, батеееее, аз ни беших, брат ми беших. Аз пазеших, той крадеших...

119

гурбетчия

преди 12 години

Добре ,че са го хванали бразилците , българските митничари и власти щяха да си затворят очите получавайки своят дял от печалбата ! Да му тряснат 50 г. под строг режим без право на обжалване !

118

Анонимен

преди 12 години

Всички спортисти използват пътуванията си за контра-бандаТова е още от преди 10 Ноември 1989 г.