17

Анонимен

преди 12 години

В БГ има много добри условия за алтернативен и комбиниран туризъм, за съжаление обаче фирмите не инвестират в това защото просто ги мързи. Не са креативни казано по друг начин, консервативни са и това ги ограничава. То е като строенето на панелни жилища по социализма историята - типово строителство. А тук - типов туризъм.

16

за 12

преди 12 години

По вашата логика и Банско беше 3 писти преди години, но сега преиема световна купа за мъже и женив ски в алпииските дисциплини , проблемите на Витоша от 25 години на сам бяха бюрократичните спънки за модернизация на съораженията и построяването на нови такива след това решение на кабинета предпоставката за развитие на ски спорта на Витоша са големи и Цеко Минев се доказа поне в промотирането на такъв вид прояви затова според мен бъдещето на планината става все по све

15

Анонимен

преди 12 години

Витоша ще стане световна ски дестинация, когато язовир Искър стане световна сърф дестинация. Тая глупост могат да я вярват само хора, които си мислят че от Витоша по-високо нема.

14

И.Семов

преди 12 години

Докога правителствата ще обслужват частни интереси? 22 години все едно и също! Срам ме е, че и аз гласувах преди две години за Бойко!! Предатели,ще затрият България!!

13

Niki

преди 12 години

KОНГРАЧУЛЕЙШНС

12

за 11

преди 12 години

Невъзможно е мой човек. Витоша просто няма условия за световна ски дестинация. Това е и проблема. Ако имаше хората нямаше да карат в Алпите, а щяха да идват тук без да се натягаме.

11

Анонимен

преди 12 години

Браво на правителството !!! Витоша заслужава място сред световните ски дестинации и дано го получи възможнонай-скоро

10

за 9

преди 12 години

Обади се по телефона и питай, вместо да задаваш *** въпроси по сайтовете. И гледай хлапетата ти да не израснат умни като теб.

9

гуньо

преди 12 години

Само не разбрах утре ще пуснат ли лалето,че трети ден тъпчем с хлапетата ми.

8

Анонимен

преди 12 години

Българското правителство се опитва да развива туризъм като унищожава условията на развитие на туризъм. За съжаление безогледните хора са и *** като правило.

7

Анонимен

преди 12 години

Мафията в действие! Те така работят! Така беше и с Юлен в Банско! Ох! няма ли вече да се прояви гнева на търпеливите!

6

това е.

преди 12 години

След ГЕРБ няма да има България. Амин.

5

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Правителството прие поправката "Витоша ски" в закона за горитеСпоред еколози промените са одобрени при пълна липса на прозрачностСТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ВСИЧКИ...МухоБойко Е ОБЕЩАЛ ... не на Мишо Бирата да не го закача ... А НА НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ УРЕДИ НЕЩО СИ, И ГОТОВОВИЕ КУЧЕТА И *** БЪЛГАРСКИ (Ц И Т А Т ВИ от Месията от Банкя) САМО СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО - А ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТАЗА НОВ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТАГАРАНТИРАНО ОТ КО.ПАРТИЯ ГЕРПКОНГРАЧУЛЕЙШЪН

4

факт

преди 12 години

ГЕРБ са мафия,достойни чада и наследници на БКП=ГЕРБ.България е раят на Земята...за гангстерите.

3

Анонимен

преди 12 години

"Чрез спиране на лифтовете, работили включително и през ноември, Витоша ски АД цели за създаде обществено недоволство, което да бъде използвано в подкрепа на исканите от нея промени", коментират еколозите"нарича се изнудване

2

Анонимен

преди 12 години

То правителството поначало си управлява при липса на прозрачност.

1

очевидец

преди 12 години

Тия за пари и майка си ще продадат!