136

Че

преди 12 години

то ако станат 100000 то това ще са сигурно 10% от имащи правото на вот там. Ето как просто правилната ни проевропейска политика, ще реши без излишни драми и войни или каквото и да е македонския въпрос. До следващите два парламентарни вота в Западна България ще има пробългарско правителство, хващам бас!

135

Пешо

преди 12 години

Докато България прави българи в Македония, българи все по малко ще остават в България.Докото успорова македонската народност, българската ще стигне до извода че няма българи.Колето се върти!

134

Томас

преди 12 години

130Ако забелязваш България не е враг на Македония - много пъти сме ви помагали дори и когато се сърбеете - македонските сърбомански управници създават напрежението между двете държави, в които живеят Българи. България е единствената държава, която навсякъде граничи със себе си - много земи от северна гърция са били Български и до скоро там е имало Българи - беломорието. Западните покрайнини също са били населени с Българи и все още там има Българи - северна добруджа също в Румъния все още има цели села пълни с Българи, които още говорят на Български. Обаче западните държави не желаят на Балканския полуостров да има силна и единна държава ако има такава няма да могат да я използват и грабят.

133

КОйчо

преди 12 години

до 130: Много си прав! Манталитета на хората е един и същ. И за това кой как и защо е нацепил балканския полуостров нищо не се казва. Големите страни като щатите, нямат интерес от други големи държави и гледат да дробят, да се създават интриги и да печелят.

132

Анонимен

преди 12 години

Нямам нищо против никоя нация,но специално за Македония колкото и да не ни се иска или на някои да не се иска сме едно,едно от всяка страна и език и история и манталитет и територия(за малко сега разделена)и сме и еднакво шашави-това какво значи според вас?Ми то е ясно че сме един народ!Ние си имаме един народ две държави, лошо няма,нали не сме един против друг.Рано или късно ще стане неизбежното,една държава но тогава много хора ще ги е страх от нас и ще се съобразяват с нас,затова много са про

131

Обективен

преди 12 години

Колко е тъжно да живееш в измислената държава "Македония"? Порових се из уикипедия- англисйакта руската и френската - викам си чакай аз да видя какво пишат хората за Самуил - уж "македонския цар" ама уви - все българин си го пишат- и френски и руски и английски автори :) Тъжно нали, да ви лъжат вашите си пишман "новомакедонски историци" - за макетата, които не ми вярват на написаното- влезте и си проверете- ама истината боли да знаете, братя българи/антични македонци :) айде със здраве

130

Томас

преди 12 години

130Ти не си маке - ти си българин, ти и родителите ти са били лъгани и мачкани от сърбите - не си маке и няма как да бъдеш маке - преди идването на комунизма никой човек от областта македония не се е наричал македонец като народност - а Българин. Не е случаен факта, че България пролива много кръв, за освобождението на македония, защото тя е част от България. В началото на 20 век - в известен щатски вестник - един от македонските воеводи се обявява за Българин. Няма такова нещо като маке.

129

Томас

преди 12 години

Српски владика и македонист Това е заглавие на един клип в youtube Не може веке во ова време на интернет да бидат заслепени сите. Мегутоа, повекето на жалост се уште не стигнале да видат дека многу факти кои се прилаагат во историjата, денес на Македония, се фалсификувани факти.

128

До Томас

преди 12 години

История си я пишат народите по тоя начин за да им оговара на тях!! В Македония има други факти че показват обратното а и Аз съм Маке и сам чувал мн интересни причи за Българите от мойте баби и дядовци АМА МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е МНОГУ ВАЖНО.Чесно започнах да мраза история заради някакви такива караници който се случват сега помежду народи който са си помагали на врамето сега се прават че са врагове пр.Македонци Българи Сърби Грци а от друга страна ништо не казваме за Турците или пак Немците !

127

Томас

преди 12 години

Значи няма как потурчените българи да станат турци - щото имали мустак

126

хахах

преди 12 години

127, не се става ли...хахахахха, сичкото *** в БГ станаха турци, ти не знаеш ли. За евреите не знам, там майка еврейка трябва да те е раждала за да си евреин..при вас някакви такива традиции не се срещат :)

125

Анонимен

преди 12 години

турчен и евреин не се става,а се ражда

124

Томас

преди 12 години

САБРИ и ти си потурчен Българин.

123

Томас

преди 12 години

Още Климент Охридски седна да обяснява, че всички между адриатическо море и черно море сме един и същ народ - Българският народ. Сетне Самуил се обяви за Цар Български и подведен от него Василий се нарече Василий ***. Някакъв монах на име Паисий от пиринско се провикна "о неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш Българин?" След това Вук Караджич през 1833 г, издаде книгата Български песни от македония. Веднага след него братя Миладинови издадоха подобна книга Български песни от македония. Македонецът Григор Пърличев награден за литература в Атина се удари в гърдите и каза, че е Българин. Симеон Радев разправя в своите спомени, че в Македония само двама души се сърбеели и макар и неграмотни били назначени за сенатори в Белград. Сетне Даме Груев и Гоце Делчев кой знае защо се наричат Българи. Други македонци написаха на български език едни от най-хубавите български стихотворения Христо Смирненски и Никола Вапцаров. Андрей Ляпчев ни беше министър председател.ФАКТИТЕ НЕ СПИРАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ ГИ ИГНОРИРА!!!

122

Сабри

преди 12 години

няма смисъл да ми натякваш своето си мнение,което е абсолютна глупост,провери си своето ДНК да видим какъв ще излезеш!ne mutlu turkum diyene

121

до Сабри

преди 12 години

Това,че си с турско име не означава,че си турчин,я си провери ДНК-то да не би случайно да е сходно с това на волжките българи или българите в Албания защото те там също са мюсулмани но държат да наричат себе си българи.Вашият турски няма нищо общо с турският на турците кокто и исляма ви /шиитски/ МАЛКО СЕ ПОРОВЕТЕ В ДЪЛБОКИТЕ СИ КОРЕНИ И ЗАМЪЛЧЕТЕ,македонците са се поровили и са открили истината за себе си,а вас в Р.Турция ви наричат ,,българите ,, и не ви признават за свои.

120

?

преди 12 години

Какво ще стане когато тези "българи" си потърсят правата от българската държава?Какво ще стане когато македонците почнат да основават културно-политически формации в Бг?

119

Сабри

преди 12 години

ще чакате още много македонците да станат българи,все едно да идеш да удариш комшията еи така, за да си разнообразиш деня.

118

Българин!

преди 12 години

За незнаещите ***, които обясняват, че сме лигавото момче на балканите и, че сме щели да изядем шамари от съседите си, ще им кажа първо да отидат в Румъния и Турция. Румънците ни приемат, като единствения им съюзник в региона и страшно много ни харесват, а турците ни е приемат за техни братя!При гърците и сърбите вече е друга работа, но и не ни трябват такива приятели!!!

117

до 55

преди 12 години

Шиптърите винаги са уважавали българите дори и тези които живеят в Албания,никога не са ни забивали нож в гърба за разлика от сърбите,румънците и гърците.