168

Анонимен

преди 12 години

Самите духовници си навличат това главоболие. От техните глави идва заговора.

167

коминочистач

преди 12 години

пробивам дупки всякъкви,чистя и попски бурий..

166

уф

преди 12 години

няма заговор дедо.има дела и документи.купи една тубичка вазелин и ми ела на гости .ще ти разкрия задния двор на църквата и ще проумееш за що иде реч.

165

Архангела

преди 12 години

Това не са , попове , а Дяволиииииииии..........

164

Анонимен

преди 12 години

Комунизмът е намерил благотворна среда за развитие в лицето на българската православна църква. Точно Лукавия ви накупи апетитни имоти, луксозни коли и лъскави джаджи с които вие духовниците се изкушихте!!!

163

Анонимен

преди 12 години

хи хихиии,ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

162

селко

преди 12 години

ОТ КОГАЗИ МЛАДЕЖА Е ДЕДО.ОБЪРКАХТЕ ЧЕДА БОЖИ РЕДА.АЗ СЪМ ДЕДО А ВИЕ СТЕ МИСКИНИ.

161

СИНОВЕТЕ НА СЛЕНЦЕТО

преди 12 години

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ......ХОДЯТ ОКИЧЕНИ С СИНДЖИРИ,ЖЕЗЪЛИ,РОЛЕКСИ,ЛИМУЗИНИ,ЛЮБОВНИЦИ,ПЕДОФИЛИ,ДАЛАВЕРИ,ИНТРИГИ,ДОНОСНИЦИ,ПРЕДАТЕЛИ,АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ,ПОКВАРЕНИ................................

160

Дядо Йоцо

преди 12 години

Гледам, че расоносците се опитват да оправдаят собствените си гнъсни дела с чужда, външна намеса, със заговори и т.н. Няма такива работи, всетъмний! Вие сте за трепане и до голяма степан липсата на вяра у хората се дължи на вас! Вие проповядвате неща, в които самите не вярвате и не спазвате! Гнъсни, позорни, срамни и чоловеконенавистни са делата ви, по които ви разпознаваме! Амин!

159

Анонимен

преди 12 години

Виждам намесата на лукавия в тази тенденция на анархия, заяви още пловдивският митрополит. Така ли наричат Дянков в църковните среди?

158

Анонимен

преди 12 години

Изкуствените скандали около Църквата дискредитират авторитета на духовенството, убеден е владиката. ВЛАДИКАТА НА ДАЛАВЕРИТЕ никоЛАЙЧО.НАД БЪЛГАРИЯ ТЕГНЕ ТЕЖКА КАРМА,ОТКАК СМЕ ИЗГОНИЛИ БОГОМИЛИТЕ..ДА СЕ ОТЛЪЧАТ 90% ОТ БПЦ.ПОКВАРЕНИ ***.

157

иво

преди 12 години

Тези скандали си ги правите Вие духовните хора. Коледа е. Май забравихте. Защо на днешния ден църквите не работят, защо гоните хора от светите храмове. Никой не ходи в църква заради поповете а за да се поклони пред свята за него икона. В помещения за неделни училища се правят семейни сбирки, яде се и се пие до зори. Не се чудете а си проверете духовниците. Това се вижда от всички хора.

156

хахаха

преди 12 години

Владиците са банда *** и чревоугодници....простащина и простотия цари в църквата-езък за православието-къде се намериха тези ***!!!

155

АТАКА

преди 12 години

ТОЗИ ТРЯБВА ДА ХВЪРЛИ КИЛИМЯВКАТА И ДА СИ СЛОЖИ ФЕСА!

154

Ванкиньо

преди 12 години

Е те тоя е един от най-големите в нашето духовенство!!!От Плд. съм и всички му знаят шмекерийте - абсолютен и тотален !!!

153

Ставрос, Филипуполи

преди 12 години

Николаки Филипополеос, нямаш думата ти в древения елински Филипопол. Каталава вре, склавокомунисте?

152

Томас

преди 12 години

Тук разни болни мозъци с очебийно гнусни никове пишат тъпотии, Господи прости им.

151

лори

преди 12 години

и свещенниците не смеят да гъкнат защото мислят ,че всичко е с твое благословение,почисти митрополията ,одобри с твой подпис счетоводителите на църквите и тогава ще видиш друге приходи,повярвай има и други можещи,а не тази сестра на този ,онази на този ,почисти къщичката до теб!!!!!!

150

Луцифер

преди 12 години

Тая шайка миризливи попве,който са се окопали в светия синод и БПЦ требе да се линцуват и да бъдат изгонени с камъни и дърви!Позор!!!!

149

лори

преди 12 години

скъпи дядо Николай на прав път сте,не се страхувайте ,нормално е демоните да беснеят,а хората все за нещо щяха да ви намират кусури,та нали хората разпънаха нашия Спасител,но ти трябва да се поинтересуваш кой,как и срещу колко води счетоводството на църквите в Пловдивска епархия,огледай се и виж по какви правила тия неграмотници забиват църквите,а същите те са при теб в митрополията това ,ако не е конфликт на интереси здраве му кажи