74

Бореца

преди 12 години

Исакм да обърна внимание каква субсидия и то държавна получават тия търтеи депутатите близо 50000 лв. на месец а бе хора докога ще ги търпим *** няма пари за болните от рак,за образование и т.н. обаче за тия *** винаги има!Какъв чист Борисов, какъв чист човечец та чак да му се наплачеш аиде бе,всичко е само пари и интереси а вие глупаците ходите да гласувате за някой си някакъв там селски тарикат независимо от коя партия!Хайде да Ви са честити новите герберски лица на смотаняците!

73

1

преди 12 години

до 65 умника,ти си най-големия *** ,щом така коментираш.

72

До "аз"

преди 12 години

Ти пък къде се слагаш между умните. От написаното в твоите постове прозира гениална мисъл подобна на Вожда ти. Нищо повече.

71

Томас

преди 12 години

тя пък щото атака не е същата, а волен е много читав сигурно.

70

Ламбо

преди 12 години

Когато започнах работата по Атака в Карлово бях сам. После създадохме местна организация, но П. Шопов направи местен лидер друг човек, който после се оказа следствен, за неплащане на данъциПомагах на местния лидер, направихме Атака най-силната партия в КарловоИ тогава - тогава дойдоха местните избори и аз виждам че съм на 13-то място в списъкаНо това бе добрата новинаВ избираемата част на списъка на Атака за общ. съветници, видях имената на хора, които НИКОГА преди това не бяха стъпвали в партията. После се оказа че са си платили. Един от тях беше кандидат на ДПС за кмет на Карлово, преди 2 мандатаНапуснах Атака през 2007 г. и НИКОГА оттогава не съм съжалявал за това. Последните събития доказаха окончателно кои са били на лидерските постове в Атака - стари ченгета и масони, кариеристи и крадци, готови за пари да предадт всичко и всеки

69

1

преди 12 години

болене много късно си го разбрал боко,сигурно реотана ти е албански бавно загрява,вуте и вутевица са по умни от тебе,побързо го разбраха що за човек е .

68

a4o

преди 12 години

"50 хиляди лева режат от нашата субсидия на месец " а колко получават 1-2 милиона а другите партиисматай колко при смучат тези нагли политици,парламента, да е не повече от 60 -70 човека .

67

до 65

преди 12 години

*** си ти, ***. Нямаш никаква визия за живота и за това само си мислиш за ДНЕС как ще си купиш цигари, кебабче и филия хляб и затова ГЕРБ са ти виновни.Проста неграмотна нация. Не разговаряй с мене.

66

до 61

преди 12 години

Не е въпроса до хулене, а до това какво се прави за доброто на България.Направи примерно ти партия,имаи дела и напредък за д-вата си и ще гласувам за теб.Като честен човек и работлив.Алтернатива винаги има ако погледнеш България е съществувала и преди ББ и герб.Дали сме били по-добре или по-зле.Погледни сега -кризата ще увеличи за света,камо ли за България.

65

До 61

преди 12 години

Абе ***, а какво точно хубаво са направили ГРОБ че да не ги хулим, щото в който и сектор да са направили нещо, все са се провалили

64

аз

преди 12 години

Как сме днес, хейтъри? Само злоба и омраза има в мизерните ви душици. Живота ви отмина в мрачни мразещи чувства. НЕЩАСТНИЦИ!!

63

едмон рустан

преди 12 години

ВОЛЕНЕ,БОЛИНЕ. УЖ СИ УКУМУШ МОМЧЕ А ЗАБРАВИ ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ЛАНСИРАНИ ДОКАТО ПРЕДАВАТ БЛИЖНИТЕ СЕ НО, ПОСЛЕ СА ИЗХВЪРЛЯНИ НА БУКЛУКА И ДОРИ ПО ПРЕЗИРАНИ И РИТАНИ И ОТ ВРАГОВЕТЕ. СЪСИПА ПАРТИЯТА СИ СЪС СВОИТЕ ГЛУПОСТИ,АЛЧНОСТ И СЕ И САМОЗАБРАВИ И СЕ ЛИГАВИШ .КЪСНО Е ЧАДО-ХЛОПНА МАНДАЛТО.

62

Nalivach

преди 12 години

"ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог"Това е 100% вярно, ама Болен как така го разбра чак след като две години беше поза партер пред същия този мафиот?

61

аз

преди 12 години

Много ми е любопитно тези които хулят ГЕРБ какво всъщност предлагат? Или просто сте нещастни мразячи които против всичко мрънкат?

60

Анонимен

преди 12 години

Спазваме дисциплина а никои не ни ще - казва ББ.Да Европа не гледа приказки на бивши силови босове,а дела.Ако сам се хвалиш дали другите ще ти повярват.Европа е в колапс,а Борисов си мисли ,че като е "примерен ученик" ще му дадат дъвки и бонбони безплатно.Истината е че симулира напредък Боико ,а на яве няма нищо,България затъва...

59

Анонимен

преди 12 години

На крив х.. космите му виновни.

58

аз

преди 12 години

Умните не знаехме това. Умните сме на съвсем друго мнение за Борисов.

57

уотсън

преди 12 години

Волене,че ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог умните хора го знаеха още преди изборите.Сега как ще се измъкнете от говната?

56

ентъртейнър

преди 12 години

Случилото се с Болен е много важно - то трябва да е пример какво се случва с всяка политическа ***.Това неизменно ще се случи и на Мадам в бордея - Б.Б. Но за колко време и на каква цена за ограбената държава...

55

семейна драма

преди 12 години

ЗА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ВОЛЕН И КАПКА тук има нещо на сексуална основа. Или Капка не пуска на Волен. Или пък иска още секс и изцежда Сидеров като лимон. Случва се и в най-добрите семейства. Жалко,че партията им се разтури покрай неуредените им взаимоотношения.