27

varg

преди 12 години

Докога ще ги търпиме тия мръсни животни.

26

Йово

преди 12 години

Ако бяха българи щяха да им конфискуват каруците, да ги набият и арестуват. Но поради причината че са *** са глобени само с по 50лв.

25

ratchet

преди 12 години

в местностите над ст. загора секат от години необезпокоявани от никого. дори са затворили черните пътища така че да се стига само от *** махала до там. на горските не им пука, на полицаите също.

24

Ямбол

преди 12 години

Кога това ще се случи и в Ямбол, градския парк всекидневно става жертва на *** набези - поголовно трошене на клони, даже съм виждал *** със трион как се катери по много високо дърво и реже най-горните клони. Изгоних го, върна се със още 10 "катерача". Няма контрол, нито полиция, нито СПООР, нито горска стража, никой. По цял ден *** с колелета, натоварени със натрошени дърва покрай реката в Ямбол. Който не го е виждал това чудо, не може да си представи мащабите на тези полу-човеци.

23

Браво на ГЕРБ !

преди 12 години

Браво на ГЕРБ! За сефте от 22 години чувам и виждам някой да спре *** каруца с дърва. Досега всички си затваряха очите за техните безобразия. КОга друг път някой се е осмелил да спре *** каруца, камо ли пък да го глоби 50 лева. НИКОГА !!!

22

манголюба

преди 12 години

къде са милите мангустички да им платя глобите и регистрирам каручките

21

Анонимен

преди 12 години

Докато има кметове, които им плащат наложените глоби и им връщат каруците на *** за да крадат - така ще е. Кажете ми за какво му е на *** каруца?! Земя ли има, сее ли, оре ли????

20

Анонимен

преди 12 години

Да е само там!Това е начин да се интегрират,много им се отдава!

19

Анонимен

преди 12 години

Не само в хасковско,в цяла южна България се сече поголовно и безконтролно.Наблюдавал съм през есента огромни камари от дебели дървета пред всяка къща в Смолян,Разлог,Банско,Гоце Делчев и околността.Скоро ще останем без гори заради безхаберието на държавата.

18

Анонимен

преди 12 години

Българският хелзински комитет са продажни еничери!

17

горския

преди 12 години

Секат незаконно горите след като им се дават енергийни помощи , които те ПРОДАВАТ . Давайте им още.Най-голямото наказание за *** е да го накараш да работи . Не трябва да ги глобяват , а да ги накарат да залесяват наново всичко , което са изсекли .Двама полицаи да им сложат за охрана и без това шапкари много и ще видите как всичко ще се нареди в тая скапана страна.

16

Анонимен

преди 12 години

Очаквам ЕНИЧАРИТЕ от АНТИ-българския хелзинкски комитет и хрантутниците на Сорос от "Открехнато общество" да оплюят полицията, че е опазила дърветата от бай ***.

15

Анонимен

преди 12 години

те нещо хубаво изобщо правили ли са на тоя свят - да посадят дърво да речем

14

Херцен

преди 12 години

и вие и *** сте дървари(метафора)!

13

Анонимен

преди 12 години

Това, което българина не разбира е, че ако държавата не пручи ромите към труд и не ги социализира,... скоро ще почнат да секат и да убиват каквото, и където им падне, и за това ще са виновни единствено политиците.

12

sante_dog

преди 12 години

да им конфискуват каруците - нали с тях е извършено престъпление!

11

Анонимен

преди 12 години

Полицаите от своя страна пък глобиха с по 50 лв. собствениците на каруците затова, че нямат задължителните регистрационни номера. ........................И то това ще е ... нищо повече , както винаги ..............Това ако българи бяха ... в ареста за 24 часа веднага + някаква глоба от 1000 до 5000 лева + засаждане на нови дървета !!!!

10

явертъ

преди 12 години

така като гледам са събрали тънки сухи дърва за огрев, а тези дето секат големи трупи за дървен материал, по-трудно се хващат и по-лесно се пускат.

9

Анонимен

преди 12 години

Убий *** - спаси дърво

8

Анонимен

преди 12 години

Те актове не плащат, но вземат хартията и я ползват за други работи. На тези трябва да им спрат детските и майчинските, но властите няма да го направят. Гарантирано от ГЕРБ.