224

Анонимен

преди 12 години

223Аз тогава бях на работа и дори не спряхме работа, но явно мързели като вас са използвали момента!:)

223

Анонимен

преди 12 години

до 222Абе Светльо ти нас за *** ли ни взе??

222

Анонимен

преди 12 години

Равни и щастливи са като говедата в обора-на всички по равно сено и вода!

221

Анонимен

преди 12 години

222Що да чета простотии на хора като теб бре! Че аз съм бил там:))))

220

МАЛКО НАЗАД

преди 12 години

Ако искате да се отговори правилно на този въпрос трябва да се върнем в далечната 1982 на 10 ноември, когато почина Леонид Брежнев- първият човек в СССР.Бях на работа в един завод тогава и на самото погребение всички спряхме работа за да го гледаме на предварително изнесените телевизори в цеховете. Спамнете си дали хората не плачеха тогава, не искам да кажа, че всички са били комунисти, просто си спомнете.

219

Светльо

преди 12 години

А, между другото ако някой иска да чете, търсете в интернет книгата Nothing to Envy на Barbara Demick... За обикновения живот в Северна Корея... Можете да гледате филма North Korea : A day in life Въобще - образовайте се

218

Анонимен

преди 12 години

Ще плачат говедата! Без Интернет и с една телевизионна програма за тях светът започва и свършва с великия Вожд...

217

Анонимен

преди 12 години

Цените беха идеални с 50 лева се връзваше храната на месец без лишения.Парното на макс без топломер-Африка струваше 10 лева на месец.Ток 5 лева,водата стотинки.Та защо реват а??? Стига волни съчинения : я ми направи една стастическа кошница за 50лв при цена на хляба 0.40, месо 5-8.00 , сирене 2.4, айца 0.08, ракия 4.10 за месеца , 10лв.парно защото аз ти плащах разликата , а за ток сметките у нас бяха 40-50лв,, мин заплата към 1989 - 90.00лв , а средна 230.00 по данни на НСИ тогава завършвах

216

Анонимен

преди 12 години

212По-скоро ти ще пукнеш от злъч! Бягай да пиеш водица, че се дехидратира от плюене, че и херпес ти излезна вече:))

215

Уево 212

преди 12 години

бегай,светля се хвали другаде,че тук ние-като годеницата ти те знаеме какъв пипонкьо си!

214

до Светльо

преди 12 години

Хич да не ти пука какво пише тук дежурния Кутевист. Той е само един, да ти кажа под секрет, можеш да поразгледаш всички постове в защита на С.Корея и да видиш колко са еднотипни. И между другото само един болен психически човек може да разправя че севернокорейците са добре. Ама иначе не отива там да живее, тук на "лошото" се натиска :)))

213

xaxa

преди 12 години

теоретичния модел на комунизма е чист като сълза.в съвремения свят и проблемите който имаме пред нас човеците най-общите черти на комунистическото общество биха дали огромен тласък за справянето с егологичните проблеми, глад и мизерия... 100 000 човека са свръх богати в момента от 7 000 000 000 кому е нужно това?милярди нямат елементарни условия за живот, милиони умират от глад годишно!Тука в България мрънкаме непрекъснато колко зле било, не съм съгласен всички сме сити в крайна сметка...

212

Анонимен

преди 12 години

Светльо няма вяра батковото.Тя е видяла ,че знаеш и можеш и се е лепнала за теб.Така са жените да знаеш.Утре ако не изкарваш пари отива при друг.Та пожелавам ти успех със сайта,защото щастието с пари не се купува,ама незнайно защо без пари любов няма...

211

Томов

преди 12 години

Плачът е искрен според мен. Комбинацията от страх, пропаганда и принудата оформят сложните отношения между господар и роб. Където роб-а едновременно се страхува от своя господар, но и го обича, чувства се безпомощен без него. По същество, това е чисто религиозно поведение. В християнството е познато като - да обичаш на сила и да те е страх от вездесъщия и абсолютен господар. Всяка потисническа или тоталитарна система се крепи на този стълб - отношенията между робът и господаря.

210

до 203

преди 12 години

Какво като имаш годеница? А за вярвянето...вярвай и...:) А за "демократите"...знаеш ли колко минетчийки обслужваха( по желание) партийни секретари за софийско жителство...е сега са "антикомунисти"?!

209

АНОНИМЕН

преди 12 години

Чудя се ако подобна смърт сполети нашите български вождове, как ще реагира народа в днешната ни тежка криза, ще се смее ли или ще плаче ? Ще се радвам да прочета отговора на вашите коментари !

208

Светльо

преди 12 години

Не ме притесняват тези ваши коментари. Знам, че след края на 89 година е имало 2 милиона комунисти и 2 милиона кадри на ДС от осем милиона... В такава страна на злото не се учудвам, че още ме плюят по форуми... Абе мамка ви, няма ли да *** най-накрая, комунистическа ***. Колко време ще ви чакаме? А иначе не се притеснявайте кой ще ме финансира. Аз съм бил първенец по олимпиади и сега градя изключително полезен уебсайт за малкото будни неща в България... Аз знам и мога.

207

Анонимен

преди 12 години

Хич не ми е смешно като ги гледам корейците.Ние сме в същото положение но не го виждаме, защото си оцеляваме в този *** - окупирана територия от ционистко окупационно правителство - начело с комунистическо/ченгеджииско/мутренско - недоразумение наречено премиер на РъБъБългария е на последно място от страните - членки на ЕС, по брутен вътрешен продукт на глава на населението през 2009 г.Макроикономическият балон на правителството е на път да се спука, след като от Фич обявиха преди два дни че свалят кредитния рейтинг на страната - превърнал се в гордостта на Борисов, Дянков и Ко. Трябваше да се появят новите данни за бедността на Евростат за да ни върнат обратно в реалността. Според тях над 1,5 милиона от българите живеят дори под прага на бедността, който е изчислен на 295 лева. Процентът на бедните у нас достига до 40,8% ако към доходите се включат пенсиите и социалните помощи.Население - 7 300 000България БВП 47$ млрд (2009)Северна Корея Икономиката на Северна Корея е планова, и е една от най-затворените в света!Население - 24 051 218Северна Корея БВП 40$ млрд (2009)Чудо и приказ е дереджето ни!Какво ли виждат в нас от вън?!

206

Анонимен

преди 12 години

до 203 СветльоТова с годеницата ми хареса.:)))От една утопия скачаш на друга обаче.Наполеон е казал:Всички жени са ку.ви без жена ми и найка ми,но да не забравяме,че и те са жени..."И още нещо Светльо.Жени бол и всяка може да се сгоди за теб,но майчица една!

205

Ху Й

преди 12 години

Какво ни занимават с тия,те си живеят по-добре от нас.Когато са си строили метрото,са откривали по 14 спирки годишно,тук един *** ни продъни ушите с 2 спирки построени преди да се докопа до кокала.