441

...

преди 12 години

според мен тоя борисов го обичат най-много 35 хилади българи,а другите 5 милиона го освиркват където го видят е това е бойко героя пуйка.хахахахаха.ууууууу за герб

440

до 449 - 3

преди 12 години

От началото на 2011 г. фондацията взима нова посока на действие и добавя към досегашните си приоритети различни инициативи в сферата на изкуствата, културата, екологията, социалните дейности и интердисциплинарните форми.

439

до 449 - 2

преди 12 години

В периода 2006 - 2010 г. фондацията организира и подпомага изследвания, свързани с прехода и развитието на пазарна икономика в България, организира публични дебати по важни за обществото проблеми и подпомага реализацията на хора в неравностойно положение.

438

ДО 449 - 1

преди 12 години

Credo Bonum е фондация, основана през 2006 г. като независима неправителствена организация, която работи в полза на обществото и в сътрудничество с широка мрежа от български, регионални и световни организации. Неин основател и председател е Цветелина Бориславова Карагьозова.

437

451

преди 12 години

Най-обичан??!! От кого?????

436

Ами ,правилно...448

преди 12 години

....прасенцето си е чиста работа---чист доход!Агнешкото месце/с пресни картофки/--само за работещи момчета!Печената пуйка----за млади семейства!За червени ***....само, средно пръстче...!

435

Анонимен

преди 12 години

Поздравления за Премиера! След 20 години на разруха той има смелостта да се захване с проблемите на България! Е, няма да стане веднага, но пътят е верен!!! Иначе....загиваме.

434

Пешо

преди 12 години

Гледам прогнозата по нова тв тоя младеж е послушал Бойко гледа си прасе момчето!!

433

a3

преди 12 години

Ама и вие от ДНЕС.бг не падате по-долу - в анкетата се казва, че най-одобряван, с 48% е кабинетът Костов (одобрение не за личности, а за политика и държавничество като цяло). Защо цензурирате?

432

a3

преди 12 години

Егати манипулаторката е тая Мира Радева - тоя *** е премиер само от 2 години. Анкетата ще е реална само ако е направена след като си е изкарал целия мандат, така всички премиври ще са равнопоставени. Да видим тогава Тиквата колко доверие ще има.

431

Анонимен

преди 12 години

вместо да търкате клавиатурите тук и да си изпивате парите по кръчмите, докато се дерете на тема ПОЛИТИКА, се хванете и направете нещо смислено.

430

Анонимен

преди 12 години

Какво доверие, Божее? При боковото управление ви се увеличава ударно възраста за пенсиониране, а от ДВЕ години яростно сте отравяни с кемтрейлс самолети! И това продължава! Луди ли сте или ненормални тея дето го любите толкова? Не освиркване, друго заслужава!

429

Анонимен

преди 12 години

***.махате боко и получавате станишко , доган , р.овч, масларова ,р. петков

428

за 428

преди 12 години

Така си е............Виденов не го освирквахме изобщо, направо го гонехме с камъни, ама не трябваше да спираме

427

phaghah

преди 12 години

"Борисов - най-обичаният премиер през прехода"Ахахаха,това журналистите на бтв ли го казаха xD

426

Супер ГЕРБЕР

преди 12 години

Я Дянков да спретне една ревизийка за путев по всички букви и запетайки на закона и по форумите няма да остане един дето подкрепя шайката БКП......:)

425

Дядо Йоцо

преди 12 години

Гледам, че никой от т.нар. социологически агенцийки не смее да каже, че "царят е гол"! Кого ли заблуждават?! Аз може и да съм сляп, но твърде ясно виждам и още по-ясно чувам колко го обичат людете в страната. Особено напоследък е много обичан заедно с цялото си правителство повече дори от депутатите от ГЕРБ. Струва ми се, че съвсем скоро ще пукне от преголямата всенародна любов!

424

Обективен

преди 12 години

КумОнанистите са силни по форумите само.............на избори бат' Боко ги бие 5 пъти за 3 години

423

Анонимен

преди 12 години

По форуми,по улици,по обществени места, по кръчми, почти ВСЕКИ ругае герб! И как стигнахте до тази потресаваща класация тогава???? Стъкмистика,Мира! Учила си е още при Тато.Личи си!

422

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 429-ти.......... Да като се замислих си прав........Жан Виденов го освиркваха само на 2 юни във Враца 1996 год. и в Плевен,а Боко хиляди в Пловдив преди няколко дни,в Разград феновете го принудиха да напусне футболната среща,в Ст. Загора ,Шумен.......прав си че Боко многократно е повече освиркван и от Виденов...........