75

до 55

преди 12 години

Ти си много тъпо парче. Не ти знам социалното положение нито доходите, но си пълен невежа. Над 90% от българите разчитат именно на ЗАПЛАТА ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТ. И средната за страната заплата не е, както казва статистиката, 595лв., а около 400 лв. В БГ печалбите на бизнесът се събират със заплатите на бачкаторите и се вади средно аритметично, което се представя за средна заплата. И не всички са като познатият ти митничар. Аман от тикви. От най-горе до най-долу.

74

Анонимен

преди 12 години

Лошия матрял да гледа как гърците пият узакис на авантакис Боко черпи с нашите данъци и лишения.

73

wiktor

преди 12 години

до 69Именно заради това, че всяка година ти се повишаваше заплатата с 15-20 лв. не сме направили 1 крачка за 20 години.

72

до 69

преди 12 години

Точно! При сърГея имаше масово "благоденствие", само че хората не го "усетиха", нали...НЕБЛАГОДАРНИЦИ ТАКИВА!

71

Анонимен

преди 12 години

Ще спасим гърците с 2 млрд евро

70

Анонимен

преди 12 години

Данаилов: БСП трябва да има нов, млад лидерСЕРГЕЙКО , НЕЩО ДА КАЖЕШ ??? ТОВА ГО Е КАЗАЛ БАТ ТИ СЕРГО , МАЙОР ДЕЯНОВ ...СЕЩАШ ЛИ СЕ ???

69

бренеке

преди 12 години

Ей Архив Станишев,върнете на хората откраднатите пари от нашите вноски към НОИ и няма да има нужда от пенсионна реформа...Крайно време е да се покриеш,знаем ти багажа.

68

до 64

преди 12 години

Викторе, герберасче жалко, през 2005-2008 г. имаще ежегодно повишаване на пенсии и заплати! Само това е достатъчно, а на тебе жалко герберасче, ти пожелавам стаж да не ти стигне за пенсия, и на тебе , и на тия около тебе гадняри, дано на социална пенсия разчитате и да си спомняте кой ви докара трудоя стаж 4о години и да го благославяш!

67

Анонимен

преди 12 години

Станишев да не се прави толкова на разбирач и да спре да говори глупости. Най-добре е да си ходи в Русия...

66

Анонимен

преди 12 години

Боко ще спаси еврото.

65

до 55

преди 12 години

А какво да сравняваме бе, пич? Нивото на подкупите ли? Сигурно сме много добри благодарение на БКП управлението! Ти гордееш ли се с това? Но за сметка на това оставаме назад в показатели като покупателна способност...

64

до 54

преди 12 години

Ти кво искаш да кажеш? Че ББ като глав. секретар на МВР е бил отговорен за нивото на заплатите ли? Знаеш ли - съвсем си изтрещел...

63

wiktor

преди 12 години

Много бързо забравите зулумите на Станишев и започнахте да го възвеличавате. Припомнете си какво ставаше в периода 2005-2009 г.

62

belalov

преди 12 години

Промените в пенсионната система не решават нищо, ако от миналата година раждаемостта отново спада, ако икономиката не работи, а сивият сектор се увеличава. Когато попиташ Борисов защо приходите от митницата са по-малки отколкото през 2008г. и защо при удвоен акциз на тютюна приходите са колкото при стария и къде тогава отиват парите, той отговаря, че някой някога бил крал! И защо то БСП не са натрупали по-голям резерв. Сега като никой не краде къде са парите и защо са замразени пенсии и заплати!

61

Анонимен

преди 12 години

не за 2 а за 20 милиарда е подписал Боко в Брюкселдаже за 40 милиарда, ама това е тайна, само аз знам

60

Анонимен

преди 12 години

Тонове злато и сребро край Трън и Ракитово.... Боко харизва на канадски фирми концесионери.

59

bg

преди 12 години

TIKVATA 12 g, E BIL BEZGLASNA FIGORA,,,,,,,,KVO PRAVI SEGA GL, CSEKRETAR aaaa,,,KVO MY KAJE BOIKO....ZATOVA NE GO SAETE O6TE,,,,,,,PAJIVEM YVIDEM ..POSLE PRI GOCE I KOSE BOSE

58

Анонимен

преди 12 години

krasivi dumi ama ako be6e ti pak sy6toto 6te6e da napravi6

57

МИШЕЛОВ

преди 12 години

СърГей, теб кво ти е, нали немаш ни един ден трудов стаж, освен партийна кариера. Най-хубавата пенсия е заплатата, съсел такъв. Бързо се скрий в дупката !

56

Витяз

преди 12 години

А за двете години във властта какво направиха ГЕРБ и, по-важното, кога? Къпаха ни преди изборите, че сме от добре по-добре и две седмици след това-балтия. Правят сега тази "реформа", щото местните и президентските минаха, а парламентарните са далеч и дотогава безобразията ще се забравят. Щото толкова му е акъла на ***.