59

Анонимен

преди 12 години

Атила, що си рекламираш противния манипулативен сайт със иемто : bulgarya.tk ?И много ми е интересно защо домейна е турски - tk ? Може би турците не ти взимат пари и те канят на семинарчета в турция а ? Не ми отговаряй резак. Ясен си ми..Нещастен турски ***....

58

Анонимен

преди 12 години

българина е просто *** в болшинството си ... опитва се да каже нещо, но понеже му липсват и познания, и култура ... нито знае какво да каже, нито как да го каже, а само мучи неразбираемо като бито говего ...Колкото до Русия - Велик ден е днес, за всеки който обича руския народ ... Днешния ден е ПО-ВЕЛИК от октомврийската революция. За ПРЪВ ПЪТ в историята на Русия - руския народ е излязъл на демократичен протест срещу робовладелците си. За пръв път в руската история, днес Москва беше демократичен град с граждани, а не пяни мужици.Големи промени идват в Русия ... скоро ... скоро и великия руски народ ще извоюва свободата и демокрацията си и ще стане по-силен от преди, по-силен от всякога !

57

Анонимен

преди 12 години

Като се има впред вид че в Русия на практика няма опозиция, митинга наистина е впечатляващ

56

до 54 от славянин

преди 12 години

Духовно невежите трябва да бъдат ''отегчавани''! Но докато мислят с търбусите си и ''отегчаването'' им е безполезно!

55

Анонимен

преди 12 години

30 хиляди ? Че на 12 милионна Москва това е нищо . Буквално нищо. Протестиращите в САЩ са много повече, много повече и какво стана ? Демократичните медии ги искараха че са незначителна бройка наркомани и мързеливи безработни и *** ?! Аголямата част са просто хора които са работели и са останали на улицата !!!

54

Българин до Славянин

преди 12 години

Чети си Библията и не ни отегчавай!

53

Володя

преди 12 години

Мне нужна только водка и сельодачка, наздаровя ребята, мальчики мои.

52

До 40

преди 12 години

Защото така ни КЕФИ!Имаме ДЕМОКРАЦИЯ !

51

До 46

преди 12 години

Явно си ***,за да пишеш тия простотии!Не помниш, какво остана от КИТАЙЦИТЕ при река Усури!!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Путин ще си го премести!

49

до 41 от славянин

преди 12 години

Коя държава ще съществува не зависи от земляните и най-малко от теб, ако не си чел нещо съществено по въпроса поне прочети Библията, там е казано от Кого зависи какво ще става на Земята, кой ще съществува и кой не!

48

Анонимен

преди 12 години

пичове, вметсто да се напрягате, и да мислите и коментирате световното положение, вземете излезте някъде - с някоя мацка, сипете си по едно джаки/водка/квото ви се пие и си живейте живота. тогава няма да ви интересува путин/русия/сащ/евреите/5-та световна и няма да има опсаност да ви се пръсне някоя вена на челото, докато се напрягате над поредния коментар за международното положение.

47

Анонимен

преди 12 години

СССР не се пали толкова, не е здравословно...

46

China 2030

преди 12 години

Тъпунгера си ти САЩ могат да фалират колкото си пъти искат Но русия се крепи на едно конче Китайците все повече настъпват и целта им е Сибир Китай ще е равностоен на САЩ само ако завладее риските ресурси на обезлюдяващия се Сибир и тогава ще може да мисли за сблъсък със САЩ Така че ако искате да видите САЩ детронирани първо ще ви се наложи да видите как русия потъва в жълто робство и кал!!!

45

Анонимен

преди 12 години

Всякакви протести малко по малко приближават края на Путин, дори режисираните от него.

44

Анонимен

преди 12 години

навсякаде по другите медии се казва около 20-25 хиляди само тука ги сметнаха 30 хиляди

43

славянин

преди 12 години

Атила, ти яко си се надрусал с ''крокодил''! На вас освен *** и мозъците ви са ***, а това е страшно!

42

Анонимен

преди 12 години

САМО МАЛЦИНАТА ФОРУНИ НАИВНИЦИ МОГАТ ДА СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ С ПРОТЕСТИ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ,ЗАЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ НИЩО СЛЕД МНОГОХИЛЯДНИТЕ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОТЕСТИ В ГЪРЦИЯ,ИСПАНИЯ,ИТАЛИЯ В САЩ-ДВИЖЕНИЕТО ОКУПИРАЙ УОЛСТРИИТ КОЛКОТО МОЖЕ С ПРОТЕСТИ ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО В САЩ ТОЛКОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И В РУСИЯ НОМЕРА С АВРОРА НЕ МИНАВА ПРОСТО ШЕФОВЕТЕ В КРЕМЪЛ ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ ,ЧЕ ИМА ПРАВО В РУСИЯ ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ,ХЕМ ЗА ПРЕД СВЕТА ,ХЕМ ДА ИЗПУСНАТ ПАРАТА ***

41

Анонимен

преди 12 години

Русия е държава на крайни *** и като такава е вредна за света. Трябва постепенно да се разформирова. Само харчат ресурсите за глупости.

40

Анонимен

преди 12 години

е добре, защо тези, които възхваляват путин и русия не емигрират там? не е особено трудно да получиш виза.