55

как вървят апартамен

преди 12 години

Цецо, как вървят апартаментите в ромските квартали?

54

new koz

преди 12 години

Един *** в Брюксел проблем, всички *** в Брюксел решение на проглема.

53

Ф.С.В

преди 12 години

до 56 мир на праха на Мишо Бирата ---изпи една чашка бира с смесена с друго и си замина с тайните на Герб

52

Мдааааа...

преди 12 години

Ако сега не бяха ГЕРБ на власт, нито щяхме да разберем за тоя случай, нито Прокуратурата щеше да вземе някакви мерки. Всичко щеше да е мирно, спокойно и тихо, а после Съсела щеше да разправя как е нямало никакви злоупотреби по негово време. Малко като с контрабандата - Запалката си я вкарваше и затова не беше хванат нито един стек цигари за 4 години. Дойде ГЕРБ и взеха да бучат, че голяма контрабанда имало, ама когато Цецо взе да им хваща ТИР-овете.

51

Анонимен

преди 12 години

Това, че някой е откраднал държавни и европейски пари, без страх от закона и без наказание, отдавна не е новина в България.

50

До 50

преди 12 години

Нямам как да стане..за жалост те по документи ще се водят завършили ... Тогава ще има "феномени" или "вундеркинди" на по 14 години със средно образование и с 2 деца зад гърба и...

49

Ф.С.В

преди 12 години

стара българска поговорка -не е виновен този който яде баницата --а който му я дава..детски да не се дават след 3 то дете --какво е това 12 дете 15 дете --- не пенсионерите тежат на |Бг а едно население което вече е над 1.5 мил -но при преброяването никой не каза колко са. поради политически чадър.сега ромите са 25 % от работещото население (18-65) след 25 г ще са 50 % --тогава кой ще работи за пенсий ---никой хахахаххахПенсионирането в Бг е обречено на пълен провал това е -

48

Анонимен

преди 12 години

Ако се докаже че е вярно тези които са оклонили средствата да се обесят публично на центара на града им ...

47

Анонимен

преди 12 години

Кое е повече? Пет милиона от фондации или милиард и половина всяка година платено от правителството на ГЕРБ за социални помощи и детски и майчински за индивиди без средно образование. Ако държавната помощ се обвърже с образователен ценз, примерно минимум завършено средно образование за да имаш право да получаваш детски и други пари от държавата, тогава тези българи, които имат поне средно образование ще вземат не 35 лева детски а 100 лева. И така българите няма да изчезнат.

46

До РОМ

преди 12 години

Почнете да си плащате всички сметки и такси.Почнете да работите и да плащате данъци в държавата.Ходете на училище и се образовайте поне малко... и ред други неща..Тогава ела и пиши във форума кой на кого завижда..Нещата са много повече над завиждане !!!

45

dada

преди 12 години

е пак като не са направили gipsy thief school !!

44

член на БСП

преди 12 години

Тези пари бяха дадени на тази организация по наше време. Така подкупваме верния си електорат, като си затваряме очите и им подхвърляме по някоя и друга мръвка.

43

rom

преди 12 години

ave q mi kajete ako gi nqma romite v bg kvo shte pravqt bulgarite ste ste kato pomiari 4e edin rom si e napravil palat vijte kolko bulgarina si napraviha zamici to ne se vijda nali da napravi oshte edin cihanina moje i pravi evala a koito ne moje zavijda

42

до 43

преди 12 години

Не знам какво целиш, като пиеш че 2+2=5. Че то и децата знаят, че *** са главният електорат на БСП. Не си спомням ГЕРБ да са им раздавали кебапчета и бира, но виж, за БСП всички знаят, че го правят от десетилетия. Така че няма смисъл да се мориш да лъжеш, тук не влизат деца от детската градина които да ти повярват, а големи хора, знаещи...

41

чичо Митко

преди 12 години

Ония *** тикви в Брюксел, да вземат да дойдат да видят как се интегрират ***. Това да интегрираш ***, е малко като алхимията - от камък злато да направиш. Никога не може да стане, даже за всички пари на света. Ще ги разграбят, ще ги изхарчат, но няма да се интегрират. Вече започвам да си мисля, че ония в ЕС са почти толкова ***, колкото и самите ***. Иначе няма обяснение, как така не са разбрали досега, че тези животни не подлежат на опитомяване.

40

Анонимен

преди 12 години

*** - верният електорат на ГЕРБ.Ще очаквате мерки срещу ***, но на кукуво лято!

39

Някаф там

преди 12 години

Ай стига бе!!! А аз си мислих, че шоколадчетата вече са се изучили...

38

Анонимен

преди 12 години

Едни палати вдигат, а *** раждат на конвеера!

37

Гоце

преди 12 години

Е как ще дадеш пари в ръцете на ***?Интересно е обаче тези които са им ги дали какъв дял са взели.Там трябва да се разследва.

36

ПОГОВОРКА

преди 12 години

БЪЛГАРИНА плаща данъци а ***(турчина) постоянно е пиян