139

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха много се къртя на комплексарите дето пишат по тея форуми! Кътат мизерните топлийки на топло и ги изкарват само за купон с деси и левислава ама иначе тук са все силни - големи мажкари с големи достойнства, плющащи женориата наред! ахаххаха цирка е пълен просто

138

До 127

преди 12 години

Аз пък никога не съм си го мерил .. що за дивотия?!? Само помня, че едно бившо гадже от Плевен го квалифицира като 'нормален към голям', та после с приятелите ми умряхме да се смеем на задълбочените и познания и наблюдения относно размера на мъжките достойнства .. Иначе дотогава все си бях мислил, че ми е просто нормален, докато тя не каза, че е '...към голям' : )))

137

ТирБуШоН

преди 12 години

Приятелю тук си много прав ставаме 2 *** :-) с тези мерки:-)

136

бай Ганйо

преди 12 години

Ще променя класацията ако тая/тоя/ от журито дойде и премери моята паламарка,която има прешлени и никога не висва.А главата е като кюстендилска праскова.

135

аман от глупаци

преди 12 години

Пробвайте по тъпота да ни класирате, като гледам повечето коментари и какво го вълнува българския *** ще сме на челни позиции!!!А сега всички заедно с автора на тая глупост може да ме хванете за над средностатистическия български ***!!!

134

Еееей, шовинисти!

преди 12 години

Уж сме от една нация, а никой не се обажда в защита на турчина!Може пък и нас да са имали предвид, като са определяли средната дължина, характерна за нацията! Ама нали сме малцинство, пренебрегвате ни, нали :) Това, което е средна дължина за държавата Турция, може да се дължи на чуждоетнични примеси - те скъсяват дължината!

133

ТирБуШоН

преди 12 години

На унгарците са им най-дълги. - Ама кое Крачоли те ли ? :-)))))))))))Може да говорят за гръдна обиколка на _!_ :-))))) А доколкото за човека писал тази простотия нека да дойде в Бг и пак да направи това Замерване :-)))) може много Унгарци да потънат в дълбок Потрес :-)))))))

132

Анонимен

преди 12 години

Ей днес .бг защо цензурирате мен,а този гръко-*** не го цензурирате.Скапаняци.

131

prüt&#2

преди 12 години

A ZNAETE Lİ KOLKO cm BEŞE NA ... MAGAROKA ot TIRGOVİŞTE... İ PAK NE STİGAŞE NA NAKOİ KU..İ

130

киро

преди 12 години

eй малак --костакис ПЕДЕРАКИС!!!абе нали сте 80 на сто ***!!!бе ваща мама ***!!!добре че албанците ви *** като за световно малко да усетите вкуса на албанският шпек ---не забравай ,че в албания има и много българчета;)))

129

БЪЛГАРКА

преди 12 години

ДО 121 ......ДРУЖЕ, МОЖЕ БИ ИМАШ ПРАВО НО...ИМА МАЛКА ПОДРОБНОСТ НЕ ПИШЛЕТАТА А ЗАДНИЦИТЕ СА ВИ ГОЛЕМШКИ........ НА ВАС "ВЕЛИКИТЕ",НО ЗА ЖАЛОСТ ПРОСТИ ЕЛИНИ:)))))))ХАХАХА

128

Бай Чеп

преди 12 години

много ми е голям ***... дебел, крив и с разширени вени... унгарци, мунгарци пасти да ядат!

127

Анонимен

преди 12 години

Ей костанидис , само да те набарам ще видиш кой какъв е *** скапан,не мога да ви понасям

126

Препатил

преди 12 години

Е бе и аз като малък все го мерих с една линия и се молих аха още 2-3 санта само .... но след като започнаха да полудяват под мен се спрях. Не че размерът не е от значение но ако знае как да използваш това което имаш останалото е за самочувствие....

125

domasuras

преди 12 години

ei garkino mustakata.ako idva6 na ski da n zabrai6 vazelina.nii sme banda koravi instruktori.ela ela

124

Унгаро

преди 12 години

Да бе, и в мен има нещо унгарско.... Като гледам, бая унгарци сме се събрали тук ;)))

123

Томас

преди 12 години

Правят се жалки опити на хората постоянно да им се натрапват размери, физически и материални неща - а духовните се мачкат. За нормалните хора няма никакво значение колко см им е оная работа - бабите ни и дядовците ни са гледали по 8-10 деца - не са имали проблем със см-те.

122

миската

преди 12 години

ами на митьо пищова паламарката дали са я премерили

121

МАЦУРАНКА

преди 12 години

БИВА ЛИ ТАКИВА РАБОТИ!????КАК МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТАКИВА СТАТИСТИКИ!??БЪЛГАРИНЪТ И БЕЗ ДРУГО Е КОМПЛЕКСАР...СЕГА ХЕПТЕН ГО СМАЗАХТЕ!!!!ТОЙ НЕ Е СВИКНАЛ НЯКОЙ ДА Е ПО-.....ОТ НЕГО:))))

120

КОСТАНИДИС

преди 12 години

На вулгарите малки са пишлетата,затуй женките им много се радват на древните Елини