29

яко наколенки

преди 12 години

Президентът на клуба от Бистрица - Славчо Галев:"Това не е никаква гавра. След като има класация, която е подложена на обществено внимание, всеки има право да гласува и да даде мнението си. Смятам, че вотът не може да бъде обърнат, тъй като това е мнение на публиката, тя е обективна". :))

28

Гешев

преди 12 години

Абе Мутрата ходи ли на работа? И знае ли каво работи? Типично поведение за бездарен, алчен и лаком комунист.

27

nemo

преди 12 години

Боко Бог бог не фудболист.Култа към личноста дълбоко познат ни от Комунистическите години аиде вдигнете му църква или храм да му се кланяме наи накраЯ НА ТОЯ ***

26

ХХХХХХХХХХ

преди 12 години

КЛАСАЦИЯТА Е ЗА ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА А НЕ ЗА НАЙ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ.БОЙКО НАИСТИНА НАЙ ЗАСЛУЖАВА НАГРАДАТА.ЗАЩО?ЗАЩОТО СПАСИ ЦСКА ОТ СЛУЖЕБНО ИЗПАДАНЕ ВЪВ Б ГРУПА.НАМЕРИ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ.И ТРЕТО...ЗАПОЧВА СЕ НОВИЯ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН.НЕЗНАМ ДРУГ ДЕЙСТВАЩ ФУТБОЛИСТ ДА Е НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ.

25

elin pelin

преди 12 години

palen galfon e kakvo vijda tazi naduta puika,,samo pla6i sadiite po vreme na igra

24

Фют

преди 12 години

Този ***, че е проект, проект е. Но надмина очакванията даже и на създателите си :-)

23

Анонимен

преди 12 години

"Подава и вижда играта, заяви треньорът на Витоша Бистрица"като само за това му стига акъла ,поне в едно нещо да го бива

22

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ. Че и като топ новина сте го сложили. Зле.

21

mhtfhtf

преди 12 години

играе футбол 4овека,не си лакира ноктите както серГЕЙ станишев например.или не пие алкохол а после да пикае във фонтани както ми туй сторил р.петков.

20

g

преди 12 години

Лошо, по-лошо, най-лошо, Жалко .... А иначе изглежда като всеки нормален ***. Но... Освен да предложа Борисов за футболист на ... населението. герберите. глупендерите. маймуните. тиквите. рапоните.

19

Анонимен

преди 12 години

Щом е по добър от Бербатов да го дадем на Фърги без пари. Аз ще му платя билета /ще изтегля заем.

18

vili

преди 12 години

vreme u e za transfer v Manchester United.....

17

алооо

преди 12 години

Абе хора ...вие сте забравили да се забавлявате...само мрънкате ...това било оонова билое като се тресе държавата дай "...да не ходим до тоалетна.."....спорта си е спорт политиката политика ...смехът си е смях ....ходи и чети *** форуми за стачката ...мен ми писнаха вече пък тези ...

16

възхитен

преди 12 години

Министър председателя на България е точен във всичко!!

15

Ленторез

преди 12 години

Боцко, свършиха ли обектите за откриване, та тръгна футбол да играеш ? Нещо и тениса зареза ? А за държавата не се безпокой, той Дянков ще я фалира и без теб.

14

Анонимен

преди 12 години

В едната ръка държи филия с мас, с другата тич, а с.......... си "управлява" държавата! То само като го види човек, веднага се впечатлява, какъв титан на мисълта е вожда герберов!

13

Българин

преди 12 години

Срам.Писна ми от този човек.

12

Анонимен

преди 12 години

Тиквата е по добър футболист отколкото политик обаче и в двата случая не ставакакъвто ни футбола такава ни държавата

11

Анонимен

преди 12 години

Браво, браво! Страната е пред колапс, икономиката се срива, народът излиза на протест... а наш Бойко рита футбол! То бива наглост, ама като това неговото никъде го няма! На гласувалите за ГРОБ честито! А на нас останалите, да ни дава Господ здраве и сили да преживеем зимата!

10

Maraba

преди 12 години

Достоен е!....за наследник на другаря Брежнев!