151

до 151

преди 12 години

Рументе,ти да употребяваш на бойко от изделията?!!!!!!

150

БАИ ИВАН

преди 12 години

АКО ПРЕМИЕРА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА С БЪЛГАРИЯ И С НАРОДА Е СВЪРШЕНО,ЗАЩОТО СЕР-ГЕИГЕИГЕИ,ДЕДО САКСОФОНА,МЕДИ ДОГАНОВ БАШ ЧОРБАДЖИ И БАШ ХИДРОЛОГА БЪЛГАРСКИ,А И ГОЦЕ СЕДЕФ ФЕСА ТОЧНО ТОВА ЧАКАТ И-КРАИ НА ФОНДОВЕТЕ ОТ ЕВРОПА ,ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА А РАЗЦВЕТ И КРАЖБИ ЗА ПО-ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ.

149

Анонимен

преди 12 години

господа пенсионери,знаете кой ви окраде парите за пенсий,ваште деца не са виновни за това

148

NR

преди 12 години

Пак ревът разни хора в коментарите,че нямало синдикати, че били *** на БСП... истината е,че хората протестират,защото са гладни.. не защото са от БСП, СДС, РЗС whatever.. И вашето време наближава ГЕРБЕРИ

147

rument

преди 12 години

В момента по цял свят стачкуват,модерно е,защо ние да сме по-назад,няма за какво да се стачкува,защото вървим нагоре благодарение на ГЕРБ и Борисов,за това на друите избори,пак ще ласувам за тях.

146

wiktor

преди 12 години

до 128Имаш халюцинации.. Спокойно ще се оправиш, на всеки може да се случи ;)

145

Манипулатор

преди 12 години

Измамника Бойко никога не би се отказал от властта, по-скоро би прибрал 2000 демонстранти в затвора, след като полицията е пребила останалите

144

Е...а си мам...та

преди 12 години

Коли горят в "Младост",а свинчугите пазят престъпниците в парламента!?

143

Пикасо

преди 12 години

Мдаааааа, ситуацията ясно показва всичко. Българина иска да си живее спокойно, без промени, реформи и сътресения като по Живково, но същевременно да получава, а и стандарта му да е колкото на западняците. Как да стане тая магия обаче с най-много *** население като % в света, с най-застаряващата нация и само един милион работещи, никой не ти казва. Важното е всеки да защитава само собствения си интерес, цялостното благо, общата картина не се гледа

142

dedo

преди 12 години

Синдикати, в БГ ? Хахахааааааа........ ще ме уморят от смях :)))))))))) Това с най-големите ***, по-големи дори и от военните и полицаите, жалки *** на всеки "политик", които им подхвърли някоя троха, за да могат да си купят бутилка ракия и пак да се потопят за няколко години в "синдикалните" си дела :) :)))))))))))))

141

ррр

преди 12 години

Еййй много им пречи Бойко на комунистчетата и номенклатурата! Абе народе ,забрави ли кой разтуряше седянката!!! Ейййй *** народ! Доган и Дерго като дойдат за всички ще има сигурно злато!!! *** НАРОД!

140

Анонимен

преди 12 години

до 128 Витоша-Бистрица"България се тресе от стачки, протести, демонстрации, блокади ... ... Най-после и синдикатите се събудиха, ред е на позаспалите студенти."Какви стачки бе *** комунистическо, какви протести сънуваш - това се поредните ялови постановки на комунистичексите синдикати. Нека да видим колко ще са хванат на лъжите на *** и ще излязат да протестират.А за студентите изобщо и не си помисляй - студентите никога няма да излязат срещу това правителсто. Това да не са ви дементиралите пенсионери и *** без образование които позитановци изкрарват на мижавите си протести, със студентите няма да стане, изобщо не се надявай.

139

Анонимен

преди 12 години

Айде сега някой защитаващ реформите (стана най-използваната дума) да ми обясни какво точно реформираме и как тези реформи ще се отразят положително на ситуацията?

138

gesha

преди 12 години

DO 135 DEPUTATITE NAPULNIHA GASHTITE AMA SUS PARICHKI MOI CHOVEK

137

НЕЗАВИСИМ

преди 12 години

НЕ БОИКО Е ЗА РАЗСТРЕЛ А ОНИЯ ,КОИТО КРАДОХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ 20 ГОДИНИ ТЕ СА ЗА РАЗСТРЕЛ.ДА ЖИВЕЕ БОИКО БОРИСОВ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

136

Анонимен

преди 12 години

и бензина е скъп но задръстванията не намаляват

135

Анонимен

преди 12 години

Абе за тия главочи значат ли нещо желанията на хората или това тях не ги интересува и трябва на всяка цена да се изпълни плана за съсипване на България.

134

до 136

преди 12 години

Борисов, защо анонимно, Борисов :)))))))))

133

аватар

преди 12 години

В България нама синдикати,това са мръсни и долни *** на БСП и всички опозиционни партии.При тях експертноста е на най ниско ниво,те не са истински защитници на итересите на народа,те извличат дивиденти касаещи лични интереси, и настройват народа към агресия и погазване на общественият ред.Българио вразуми се Европа в момента гори,правителството работи в най напрегната ситуация и се мъчи да спаси държавата от колапс и трябва да му се помогне,а не да му се пречи !!!

132

Анонимен

преди 12 години

Дупетатите напълниха гащите!