210

Анонимен

преди 12 години

Нашата"демократична"държава направи така,че всички кадърни лекари заминаха да работят в чужбина!То не стига ,че има недостиг на медици,но и тези ,който останаха са почти всички некадърници!

209

Пазарджик

преди 12 години

Преди година коментарите бяха Варна най-добрия град за умиране,заради няколко поредни нещастия.Сега стана София най-добрия град за умиране на родилки.Сега къде да роди жена ми,мислехме в София,но ще ходим май в Пловдив?

208

Анонимен

преди 12 години

Хайде най-великия акушер-Тиквата да отиде и да поиска оставката на шефа на АГ болница "Света София"!

207

ПАЦИЕНТ

преди 12 години

ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НАГЛИТЕ И БЕЗОЧЛИВИ ДОКТОРИ В НАШИ ОЧИ НИ ВИЖДАТ КАТО ПОДВИЖНИ КАСИЧКИ

206

РУСЕ

преди 12 години

Има нещо гнило в....системата!Преди 23 години,когато аз трябваше да родя синът си,дойдоха да ме вземат от вкъщи,че съм била закъсняла с 10 дена след термина си.Държаха ме докато родя,но нямаше пребързани действия от страна на лекарите,предположиха,че може да е станала грешка в изчисленията.Благодаря на д-р Вичев,д-р Райчинов,председателя на БЛС,и д-р Георгиев,за съжаление той почина..

205

дядо Вичо

преди 12 години

абе секциооо аз съм дърт *** на 53 , имам брат /48/ сметни кога сме раждани и двамата със СЕКЦИО и сега ми кажете че е било модерно тогава , и се е правило за ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, радетели за "естествено" раждане, кърмене до 5 година, каляване на бебетата да ги вадиш в кучешки студ, да не им даваш вода и др Гламотий от форумите за МАМА, ***!!!!!!!!! няма оправдание за БЕЗДАРНИ доктори, лекар е призвание, а не е професия.като искаш голяма заплата стани IT , ако искаш да Помагаш бъди лекар!

204

!

преди 12 години

СПРЕТЕ ТОВА СЕКЦИО ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО!

203

до 192

преди 12 години

ВГРЕШКА СИ! Секциото е вече КАСИЧКА за пари. Акушерка съм в голям град. Почти няма раждания по естествен път! Едно е да те наблюдава достор 8-9 часа, че и посред нощ, друго е да дойде за час в 10 сутринта и да вземе 1.... лева!

202

дядо Вичо

преди 12 години

абе да не ти се налага да ползваш услугите на лекари!!! тия завършили през последните 25 години сега ще си карат практиката върху нас, като знам че все е нямало пари за нищо, главно за материална база във ВУЗовете, корумпирани преподаватели, посещението в болница се превръща в ходене до тотопункта стискаш палци и се молиш да излезеш жив!!!

201

Ай сиктир

преди 12 години

Любо, ха отиди пак да ги защитаваш. Не се излагай. Цялата причина е, че не са се доучили. Тези лекари са били безотговорни, когато са учили, безотговорни и некадърни са при изпълнение на професията си. Май старите баби по-добре износват. Някога нямаше лекари, раждаха по нивите и в къщи, родилките здрави и децата здрави. Аз самият съм роден на нивата- 74 годишен съм. Не си спомням родилка в селото да е умряла заради грешка на бабите, а сега ежедневно. Вината 50 процента е в Медицинските институти

200

Ха!

преди 12 години

На Любо Нейков май са му платили да гожори така!Айде, бе! Няма нормален човек, който да не потърси отговорност в такава ситуация! (по принцип и във всякаква)!

199

няма да родя в бг

преди 12 години

Предпочитам да родя на нивата сама като куче , отколкото в транжорна ...пардон болница, обградена от чакали. Ако умра поне ще знам ,че наистина е било БОЖА РАБОТА , а не Мамонова (щот не съм си платила).

198

Анонимен

преди 12 години

Винаги когато жена ражда има рискове това не е да си порежеш пръста!!!В болниците се даваживот но и болниците са местата където умират хора!Съболезнования на близките,незная дали имат вина лекарите но се спрете с това плюване по докторите,когато ти е лошо не отиваш при кръчмаря а при доктора!!!

197

Анонимен

преди 12 години

Mai prez Srednovekovieto e imalo po-malko smartni sluchai, otkolkoto v moderna Bulgaria!

196

beliEvil

преди 12 години

Какво става в тая държава,бе!?!?!?!?!?!?!

195

:(

преди 12 години

Господ да пази всички родилки и бебета им.Да им помага да са живи и здрави

194

Яна

преди 12 години

Бог да помилва душите на всички починали родилки за тези няколко месеца ! Горките останали живи дечица и семействата им ! Какво става,каква е тази черна подредица - не знам ?! Човек,наистина,да го е страх да влезе в болница тези дни и да ражда !

193

Обективен

преди 12 години

Съболезнования на близките, огромна трагедия!!! За жалост докторите ни са крайно нагли, безочливи, а отскоро и изключително некомпетентни...20 години чалга, безразборен секс и тъпотия отвсякъде...Няма как да имаме добри млади лекари, стават доктори без да ходят на лекции, положението е просто потресаващо, вървете в общежитията на Медицинският университет в Студентски град и вижте какъв разврат и алкохолни оргии се вихрят!

192

Анонимен

преди 12 години

Без коментар....това е ужас

191

Hans Rus

преди 12 години

Крайно време е да се вземат мерки срещу така наречените "доктори". Взимат рушвети, не си вършат съвестно работата а искат и пари повече. Това не е шега в ръцете им е човешки живот и какво "случвало се било - нямам думи!!!Съпруга да ги съди но мисля че и правителството трябва да вземе мерки - крайно време е !!!Пиша от Америка и ако нещо такова тук се случи и се докаже че е докторска грешка... затвор, както е в случая с Майкъл Джексън.