116

гари

преди 12 години

Ти ли бе, 142? Ти ли произвеждаш софтуер? Ти ли си платил плосък данък 20 хил? Ти нямаш акъл за шофьор от градския транспорт, софтуер ми произвеждал. Ей, много изпростял българинът, докато съм бил извън страната!

115

до 140

преди 12 години

Ушко, аз ( и още много като мен) работя втора категория труд, и внасям всеки месец осигуровки и данъци върху 1000-1200 лева, работодателя ми и той внася - за да имате 1 милиард бюджет, за да не плащате осигуровки, за да има за 20те ви заплати при пенсия.... Така че хайде да не взема аз да те питам ти колко престъпления си разкрил така че съдът да е осъдил извършителя! Иначе в Обеля и в Катуница ви видяхме колко струвате!

114

Анонимен

преди 12 години

Никой не е казал че на полицайте им е много хубава работата.Има обаче една загадка която на мога да и открия отговора.Как със заплати от порядъка на 600-700 лева се купуват автомобили за по 5000-10000 правят се ремонти ходи се на море през лятото плащат се сметки ,купува се храна,пиене,цигари,дрехи и всичко останало...Май ще е по добре за мен и да не търся този отговор.

113

един луд

преди 12 години

до фех:Много е лесно да си мислиш,че полицаите могат само това,все едно ти да можеш да вършиш само една работа,но твоето мислене е отраничено да оплюваш само,и не си мисли ,че полицаите когато охраняв протест,единствено си мислят кой да набият,просто това е работата им,каквато е и твоята ,когато шефа ти каже ,че трябва да свършиш,и съм сигурен ,че познаваш порицаи които си вършат съвестно работата,но ти Не,всички са прасета,както ги наричата по форумите!!!!!

112

Футболист № 1

преди 12 години

Аз, като заслужил художник мога да кажа, че стачките изобщо не ме притесняват. Не може трактористи, да плашат с протести свинар като мене. Те дан` са по убави ?

111

гари

преди 12 години

Аз имам едно кнструктивно предложение. Всички полицаи, военни, железничари, съдии, прокурори и т.н. емигрират и оставят такива като 137 да си цамбуркат щастливо в калта. Какво ще кажете? Ще стане ли България първа икономическа сила в света? Няма начин да не стане. С такива гении като 137.

110

до 140

преди 12 години

Мърляч, софтуер произвеждам. в 90 % за чужбина. Платил съм за миналата година 20 000 лева плосък данък да те храня *** безподобна !

109

До 136:

преди 12 години

Да избират - или да си плащат осигуровките, или да се откажат от 20те заплати. Или да си получават пенсиите от бюджета, не от НОИ! И да се лекуват само в МВР болница, лечението да им плаща МВР, а не да източват НЗОК! И да си решат сами проблема с администрацията! Привилегиите за пенсиониране да важат само за полицаи, а не за канцеларските плъхове!И най после тези които се имат за кадърни и честни да излязат и да кажат на висок глас кои са "кофти мат'ряла" в МВР - защото те си ги знаят добре

108

гари

преди 12 години

До 137Я кажи бе. Я да те видим какво произвеждаш! На много велик се правиш. Я тук на всеослушание сподели какво произвеждаш. Защото аз не съм полицай и трудът ми се оценява в белите държави на около 20 хил евра на седмица като разход за клиента. Друг е въпросът, че живеем в сбъркана държава и най-сбъркани са такива като тебе, неграмотни пияндурници и лузъри. А номер 136, не си ме рабрал. Аз ви подкрепям. Такива *** като 137 явно не могат да се уредят в полицията и беснеят от злоба.

107

СТАЧКА !!!

преди 12 години

СТАЧКА, НИКАКВИ РУШВЕТИ НА КУКИТЕ ПОВЕЧЕ !!!!!!

106

Свиреп

преди 12 години

Истината е, че няма НИТО ЕДИН свестен полицай в България. Не може ти да знаеш, че колегата ти е в партия с наркодилърите или че проси пари по пътищата и да си мълчиш от колегиалност. Същия *** си като него !!!

105

до 134

преди 12 години

Ушево прасе безполезно, каквото и да произвеждам, ако ще и за 2 лева да е , повече е от вас *** гнусни !

104

полицай

преди 12 години

до гари: А когато дават нощни смени и ги викат по всяко време? Дали не заслужават 20 заплати? Айде, за осигуровките съм съгласен...ама вразумете се, бе хора, която и да е власт, повтарям, която и да е, се държи на полицията...как така ще реже привилегии? Страхуват се, та това са хора в оръжие и с информация!

103

Реалист

преди 12 години

Тези какво реват? Явно са се пруморили да събират рушвети и да бият българи та сега се жалват ти те. Горкичките те! Предлагам на нас да направят възрастта за понесониране на по 75 за мъжете и 70 за жените ... само и само да не ги карат да работят до 52. Много име е тежко, моял проявете разбиране! Муаааахахахахахха ...!!!

102

гари

преди 12 години

Я нека някой от тези, които плюят полицаите, да каже какво точно работи. Да го видим какво произвежда, какъв продукт носи на икономиката. Да не се окаже, че крадецът вика "Дръжте крадеца."

101

кука

преди 12 години

искаме и ние да се включим в протестите,не ни се сърдете,че сме толкова корумпирани и ние деца храним и нас майка ни е раждала,макар и на бунище да ни е заченала,,,,и ние искаме хляб и сол :( баси стига сте ни плюли

100

гари

преди 12 години

До ***, които искат полицаите да излязат на пазара на труда. ***, те са на пазара на труда и са намерили своето поприще - станали са полицаи. Ако ти се вижда лесно, стани полицай. Места има колкото ти душа иска свободни. А колкото до термина "пазар на труда", пазар има на баба ти в гащте само. Явно много книжки по икономикс си чел. Такова животно "свободен пазар" има само на "Женския пазар" и в празни глави като вашите. Както е казал един по-долу, много от тях имат образование.

99

полицай

преди 12 години

Истина е, че има некадърници, и то сред ръководния състав; Истина е, че има "скатавки" - на всички нива; Истина е, че има раздут щат; Истина е, че няма път за умните и кадърните; Истина е, че се слагат на възлови места ъпи и послушни служители както и е истина, че полицаите имат кофти дрехи, обувки, условия за работа; Истина е, че работят за хората и е Истина, че няма равен достъп за курсове и обучение за повишаване на квалификацията. Не е лошо ако си плащаме сами осигуровките, не е лошо ако се спрат 20те заплати при пенсиониране на "чантаджиите" - така на полицейски жаргон се наричат хората в канцелариите! . . . хайде стига за сега. . .

98

Анонимен

преди 12 години

Полицаите: "Най-добре от всички знаем какво означава липсата на диалог"===================== Липсата на диалог означава: - средна заплата над средната за страната, освободена от осигуровки, 40 дена отпуска, 20 заплати при пенсия, 10 заплати при напускане или освобождаване от работа след повче от 10 год, служба. Ех ако във всички предприятия имаше такава "липса на диалог"

97

BG

преди 12 години

А ве тея *** и те за кво протестират,за по-големи рушвети ли.Корумпирани прасета са всичките.