14

!!!

преди 12 години

Гледайте гърците какво правят. Извоюваха плащането от богатите на новия данък недвижимо имущество!! Че то иначе - тези, които излапаха парите и си купиха имоти, щяха да плащат колкото тези, които имат по едно жилище! СТАЧКА, СТАЧКА и пак СТАЧКА!!!

13

До Беер Шива

преди 12 години

Ти знаеш ли за какво се борят? Една шепа хора създадоха дискомфорт на цялата държава, за да изнудват правителството за пари за фалирало предприятие, което те са ограблили или най-малкото са наблюдавали безучастно как го грабят! Аз не искам държавата да ги дава тези пари (от моя джоб), за да продължава мизерията в БДЖ! Да ви и борците!

12

yyyy

преди 12 години

Време е да се раздвижим!!! Нека се съберем на 30.11.2011!!! Стига овче поведение.... 500 г. не ви ли стигат....

11

!!!

преди 12 години

За каква работа пишеш, бе пръдльо?? Да не би хората да не работеха там??? ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ИЗТОЧИХА БДЖ - НАПРИМЕР ЧЕСТНИЯ ЧАСТНИК МОЛЛОВ ЖИВЕЕЩ В ШВЕЙЦАРИЯ, КОЙТО ПРОДАДЕ 30 ВАГОНА БЕЗ ДА ГИ ДОСТАВИ, НО СИ ВЗЕ ПАРИТЕ!!!

10

!

преди 12 години

И какво като е четвърти? И какво като стачкувате? Боцко рита мачле и обира годишните титли- *** на годината, пфу!

9

Фейсбук

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.Ако и вие смятате така: Тогава това е групата за вашите дискусии!Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

8

януари97януари2012

преди 12 години

Януари 2010 наближава! ББ може да попита Жан Виденов какво се случва през този месец!

7

Ропотамов

преди 12 години

Железничари,не спирайте да се борите . Без Борба няма победа . Всички честни хора в България и чужбина са със ВАС ! Прегръщам ви Кирил Ропотамов Беер Шива Южен Израел

6

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Хайде стига сте играли на стачки,че работата става сериозна.Заловете се за работа че ще видите кон боб яде ли????Стачката е незаконна.

5

сс

преди 12 години

По - добре да гладуват, отколкото като тебе - да мишкуват по форумите...

4

Гербер

преди 12 години

Така трябва. Дянков съвсем се *** - погубва БАН, сега и Железниците. Като не може да управлява държавното имущество - да се маха!!Подкрепям Борисов

3

Монгол Аспарухов

преди 12 години

А останалите "татарски овце" ще ритнат ли менчето на овчаря си, защото вече не само млякото дои , ами и кръв; освен вълната вече им дере и кожите приживе. Ама, овцата си е овца и никога няма да стане орел!

2

геро

преди 12 години

Какви Синдикати ,какви 5 лева/СРАМ/,че то Митко Пайнера събира 50 пъти повече хора на концертите на Пайнер

1

Анонимен

преди 12 години

Тия предколедно ще гладуват май.