560

SJ

преди 12 години

На нашият премиер може би и слънцето му е виновно за некадърността !Писна вече толкова време да слушаме,че някой е виновен за това,че ГЕРБ не прави нищо.

559

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Странджа,докато най-добрия,мъдър и компетентен Премиер/според теб естествено/ спасявя държавата БЪЛГАРИЯ ще остане без БЪЛГАРИ -И това след време ще го пише в историята ,ако дотогава имаме такава.

558

Анонимен

преди 12 години

Хм, какви ли щяха да бъдат изборните резултати, ако от герб бяха обявили тези решения реди това? Обикновен *** номер, каквито от 22 години гледаме.

557

Анонимен

преди 12 години

603Заради монополиста Лукойл, който беше създаден от Костов и поддържан от БСП ?

556

wiktor

преди 12 години

Колеги, призовавам ви да мислите трезво и отговорно. Надявам се на всички ви е ясно, че тези реформи ТРЯБВА да се случат в най-кратки срокове. Нека да подкрепим правителството, за да можем по най-бързия начин да тръгнем по европейския път, изолирайки партията БСП и всички нейни производни (ДПС, РЗС и т.н.).

555

an

преди 12 години

хаххахааааааааааа

554

Мунчо

преди 12 години

А бе,тарикатчета подържащи герб и *** бб :- НЯКОЙ ДА Е ЗАБЕЛЯЗАЛ КЪДЕ ОТИДОХА ПАК ЦЕНИТЕ НА ГОРИВОТО В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ?И СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕТЕ ЗАЩО?!?!

553

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко е най- добрия,мъдър и компетентен Български премиер...........Не разбирате ли в момента той спасява държавата.....Всеки друг на негово място би докарал страната до икономически колапс и финансов банкрут...Бойко ще остане в историята на тази страна като нейния спасител...След векове портрета му ще бъде в кабинетите на следващите ни Президенти,редом до Левски,Ботев и Раковски...

552

антиЕС

преди 12 години

до antiпич клонинг ли ми се явяваш,за пръв път те виждам,вземи си промени ника

551

Анонимен

преди 12 години

596Ще ми кажеш ли защо трябва от моите и твоите (ако работиш) пари да се наливат пари в заплати на губеща компания, вместо тия пари да отидат за здравеопазване (примерно) ?

550

Неда

преди 12 години

На Бойко все някой друг му е виновен.Човек трябва да има достойнство и съвест,за да си признае собствените си недомислия.

549

Анонимен

преди 12 години

597За какво да е виновен ? За всичките 2 години управление се доказа едно. Когато ББ и ГЕРБ сбъркат, дават заден ход. Не са като предните ***, вторачени в комисионните и газещи наред към заветния %.

548

Дали ?

преди 12 години

Ще доживея ли този на снимката един път да си признае, че е виновен?

547

Анонимен

преди 12 години

Маркчо ве ... я ми думай тоя кантонер там дето искат да го съкратят...ти ли у пълниш копанята бе ? Или той човека си работи честно по линията. И какво е виновен, че заради Вождовете трябва сега да остане без работа и да не може да си изхрани семейството ? Или по принцип всички кантонери са "куманази" според тебе и ти ги храниш ? Брей голем работяга са извъди бе ... и хранител на нацията. Зашеметен гербер.

546

От народа

преди 12 години

Заради неадекватната си политика и управление,правителството иска пак народа да го отнесе.Ами стига сте ни скубали вече- не се ли изморихте господа управляващи? Спрете се малко защото търпението на народа има граници.

545

Марк до anti

преди 12 години

589Коментарът ми под 588 важи с пълна сила за теб и за вмсички като теб!Само че ние, свободните граждани, които изкарваме прехраната си сами , не сме съгласни да ви пълним повече копанята на вас мързаливи , некадърни лежеци!

544

Анонимен

преди 12 години

588Как, нима не знаеш ? Тодор Живков и БКП - 2 фалита на БългарияЛуканов - 1 фалит на БългарияВиденов - 1 Фалит на БългарияСтанишев - За щастие без фалит, но благодарение на заменките - милиарди глобиВсе отбор юнаци, за които фалитът е цел както голът за Д.Бербатов.

543

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,продължи реформите и ги завърши докрай.....Народа ти гласува доверие,досега го оправдаваш изцяло....Имаш мащабна и грандиозна народна подкрепа....Правителство,президент,кметове,общински съветници.....Бойко,изобщо не обръщай внимание на воплите и болката на ***...те реват,те се гърчат че им спря кранчето и доходите...95 процента от хората сме с теб и изборите го доказаха след като тури кръст и погреба комунистическите ***

542

Анонимен

преди 12 години

О гладкомозъчен Марк не съ опитвай да мислиш. Не може да ти се отдаде. На тебе Природата не ти е дала да можеш.

541

Марк

преди 12 години

Един все още немалък процент от българите не са възстновили нормалното човешко мислене!Те все още са увредени от 45 годишният червен терор над свободната човешка личност!Този терор, който имаше за цел да превърне свободния гражданин в биологична единица, чакаща на държавната хранилка всеки месец поредния порцион социална помия!Естествено биологичната единица, която не вижда подалеч от зурлата си, е винаги недоволна от това което и сипват!За щастие говедата намаляват!