21

цивилизацията

преди 12 години

Срам ме е ,че в родината ми има такъв голям процент *** . Че се и хвалите и самооправдавате по форумите даже !Изумително нагли.

20

ЦК на Политбюро

преди 12 години

Има си жени които харесват да ги пляскаш и шамаросваш - мазохисткиВсе пак в природата си има закони - мъжът си е мъж - силен пол - в България 90% от жените са готови на всичко за пари

19

Анонимен

преди 12 години

mujete ,koito si mislqt 4e s boi 6te postignat ne6to moga da vi kaja 4e ne sa nikakvi muje a samo jalki podobiq.....i po skoro pokazvat slabost otkolkoto kakvoto i da e drygo ....

18

АМИ, ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 12 години

..СЛЕД 50г.КОМУНИЗЪМ И 20г.В СОЦ-***...В БЪЛГАРИЯ СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ П*ДАЛИ, ОТКОЛКОТО ИСТИНСКИ МЪЖЕ!МЪЖЕТЕ ПРЕЗ СОЦА, СА ТЪРСЕНА СТОКА!СОЦ-*** И ХРАНЕНИЦИТЕ НА ПАРТИЯТА И ДС --СА В ИЗОБИЛИЕ!ТАКА "БЕЗСИЛИЕТО"---РАЖДА "ИЗВРАЩЕНИЯ" !..НАЛИ ПОМНИТЕ КАК "БИЗНЕСМЕНА -МЕСАР"/С ДЪРЖАВНИ ПАРИ/---ЗАЛЯ ЛЮБОВНИЦАТА СИ С КИСЕЛИНА!ПОЗНАВАМЕ ГО ЛИЧНО!

17

до ван дер сер

преди 12 години

Ти да не си Алън Харпър!!!!

16

Ван Дер Сер

преди 12 години

По някой път много ме дразни моята и почва да крещи да ми посяга и дере.. Ко да правя прасвам и един шамар ко не помогне един юмрук и да видите колко бързо си затваря устата. Ко ревне пак още един и така всичко се нарежда, ако ги оставите да ви се качат на главите тогава обществото Ви отритва и вие сте "женчовците", жена ви е взела колата и къщата, а на вас само издръжката на детето ви остава.Напълно подкрепям боя, а за киселината т'ва са работи на мафията и сутеньорите срещу отлъчващите се.

15

мъж

преди 12 години

Сигурен съм, че в половината от случаите е ставало дума за неизбежна самозащита.

14

Анонимен

преди 12 години

Какъв *** трябва да си, да залееш жена си или приятелката със киселина!

13

георги

преди 12 години

някой жени от дума не разбират , някой мъже са комплексари, насилието е вид наказание , войните какво са ?????оправдано насилие???? имало го е и пак ще го има .точка.

12

888

преди 12 години

"В рамките на ЕС 45% от жените са станали жертва вид насилие."И какво излиза, че в България процентът на жертвите от домашно насилие над жените е по-малък, отколкото в ЕС. Аз поне така ги разбирам тези изнесени данни

11

Мъж под чехъл

преди 12 години

Жените трябва да се удрят само при самозащита. Най добре от безопасно разстояние - под леглото е едно такова място.

10

кери

преди 12 години

аз на тенерифе съм била свидетел ,за такава синина като на снимката *** го вкарват моментално в пандиза и за 3 дена го съдят по бързата процедура.

9

наблюдател

преди 12 години

ГЕРБ изнасили и ограби целия Български народ но никой журналист/социолог/ не протестира!Защо ли?

8

Анонимен

преди 12 години

Тези които пишат "Гарантирано от ГЕРБ" май ще излезат по-досадни и от онзи клет костовист дето само пише"Костов е виновен". Не се мина земетресение, не се мина наводнение или обикновена клюка - все Костов и Герб... Не видяха се и шарани..

7

Анонимен

преди 12 години

Това е наистина ужасно тъжно :(

6

кери

преди 12 години

нека доиде един такъв *** да ми посегне,да види къде зимуват раците.в европа за един шамар такива дрисл**ци лежат в затвора ,не като в *** българска.

5

Анонимен

преди 12 години

Garantirano ot GERB.

4

do 1

преди 12 години

jenite ili k*rvite ? Za6toto nadali istinska jena 6te ti se LEPNE !

3

Анонимен

преди 12 години

Това са комунистически злословия! В България такива неща като престъпност и насилие няма, според Боко и Цоко!

2

и какво от това

преди 12 години

7 000 000 българи са жертва на насилие от политици,полиция,престъпници,магистрати и лекари и какво от това???????????