162

Анонимен

преди 12 години

Ако ще и 20та употреба да е голфа, при дупки и скапани пътища, вероятността да пристигнеш при Свети Петър е огромна

161

херпис

преди 12 години

Бре,много червени хемероидчета писателстват тук бе.Хей папагалчета,разбирам,че лентяйствате и нямате професия.Аз съм животновъд и от "офиса" на краварника ви призовавам.Крадените парички на бащите ви ще свършат.Ще ви простя за греховете,че сте чеда на комунисти.Ще ви приема на работа.Ще организирам "Млад гей си търси партньор".Аз и съпругата ми ще бъдем в журито.

160

333

преди 12 години

Червения кмет на Перник не искаше да подпише АКТ16 защото е оскъпена магистралата.Така ще стане и с Видин там кмета е червен.Атаката от далеч защото и там ще има проблеми.Цялото оскъпяване на тези обекти е за комисионни.Ако БОКО каже каква е неговата комисионна ще видим какво остава за другите (другари).

159

Хари

преди 12 години

Хайде сега-от ***- на ***...ама спрете се на едно име , де.Ама все тая- Бойко и *** е- по документи(все още)...Нм да се учудя и членски внос да си плаща ...

158

Анонимен

преди 12 години

Ко като са на Гоце ве нали има документи да ги представят в съда и да ги съдятт за национално предателство ама няма да ги съдят щото всички са една шайка БКП/ДС

157

до 150

преди 12 години

като отворят новия съд ще ви прибера всичките - не се притеснявайте. Има место за всички

156

139

преди 12 години

139,И при СерГея, и при Боко към Перник отиваш с Голф 15-та употреба с газова уредба. Това е проблема. Иначе магистралите са хубаво нещо, но това е само малка част от нужното за да се постегне тази държава. За какво са ми магистрали, когато всеки ден от страната бягат млади кадърни хора? За какво са ми магистрали, когато няма читави учители и доктори, а престъпността е навсякъде?

155

геро

преди 12 години

Кутев пак е П***** платени драскачи.Но само с преебушки не става

154

до 148

преди 12 години

Боко е гопсод..........Той е на власт ама съдиите в съда са хора на 3-ната коалиция.....така че сърди се на Първанов......като им изтече мандата тогава ше има гербаджийски съдии и правосъдие!!!!!

153

жоро

преди 12 години

за да изгубите изборите от един пожарникар , *** мутра и тиква - вие сте най-тъпите и смешни безмозъчни същества на света. И то три пъти да ви бие. *** и глупендерите , засрамете се , скрийте се някъде.

152

ХА

преди 12 години

А кои сте тия Вие дето плащате.....?

151

Наглец си Боко

преди 12 години

Наглите картофи говорят, а ние народа им плащаме *** и машинациите

150

до 145

преди 12 години

Като са крадливи,защо баш престъпникът -боко-тиквата на републиката,днес не ги окошари???????

149

до ДРЪН-ДРЪН

преди 12 години

Много се надявам това да стане след като Плевнелиев си влезе в правомощията .

148

Анонимен

преди 12 години

Боко как беше аз ги ловя те ги пускат нали ти си властта сега кой е виновен що ги пускат ко цивриш кой виновен не е ам направи нещо ти премиер ли си или тиква

147

сссс

преди 12 години

Сещате ли се как Иралнадицте гласуваха първо против на референдума за лисабонския договор...и след това как гласуваха ЗА лисабонския договор ?Човешкия мозък е променлив.....Всички тея дето сега плюят на изборите пак ше гласуват за Боко....Като отидат лятото догодина на море по магистралата...или от Обеля до Младост стигнат с метрото за 15 мин....пак Боко ше е Премиер.....или от Бургас до Пловдив с влак за 2.30 мин друга песен ше запеят...

146

До 145

преди 12 години

Щото Боку и сие са им приятели и първи дружки - те затва. Толкоз ли немате мисъл неква ?Чуди са още 20-30 години....

145

Анонимен

преди 12 години

много ми е чудно как Румен Овчаров -Масларова и всичките крадливи комунисти - имат очи да говорят и съвети да дават ?

144

Дрън-дрън

преди 12 години

ОК. Предишните са виновни за всичко. Защо не са в затвора тогава? ГЕРБ имат цялата власт и само говорят. Доган бил лош, престъпник и т.н. Ами 2 години имахте. Защо е на свобода. Да не би да има нещо "под масата"? СерГея бил лош, ами да ходи в затвора. Гоце? Р.Овч? Масларова? САМО ПРИКАЗКИ !!!

143

Анонимен

преди 12 години

Около 80 % от нормалните хора изказват някакви мисли по повод нещо от статиите.... а *** обикалят форума и джафкат "куманази" "куманази" бау бау... Е хехехе хе хех хехехШе приемем закон кат в америката да джафкате само по 10 минути....джаф джаф - "куманаз"