151

гъза на брад пит

преди 12 години

браво, бе колега ,ти ги глезиш пак тия хорица ,кинти ,минти, туй,онуй, ШМЕНТИ КАПЕЛИ ,А презерватив завързан

150

Инкогнито

преди 12 години

До 149: Смее да ме критикува човек, който не знае къде се слагат запетаи?!? :))))Морни ми ***, време ти е за лягане - кравите няма да се издоят сами утре и нивата няма да се прекопае самичка. Остави много по-интелигентните и образовани от теб хорица да дискутират сложните теми из сайтовете. Теб и без това не те касае МРЗ - земеделските производители се самоосигурявате на повече. Няма нужда да напрягаш празната си главица с такива разговори. :))))П.П. Само това ми е грешката ;)

149

Mарио-36

преди 12 години

Защо ли ми се струва от коментарите ви ПРИЯТЕЛИ МОИ -ЧЕ НАЗРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ КЛАСОВО РАЗДЕЛЕНИЕ КОЕТО АЗ ЯСНО ОЧЕРТАХ ЗА 10 ГОДИНИ ПРОСВЕТИТЕЛСКА ДЕЙНОСТ!:)НИЕ С ВАС ЧЕСТНИТЕ БЕДНИ- ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ СРЕЩУ МУТРИ-ОЛИГАРСИ И ПЛАТЕНИ МЕДИИ КОИТО ИСКАТ ДА ЗАГЛУШАТ РЕАЛНОТО НАРОДНО СЛОВО!:)ИДВА КРАЯ НА КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ И ЗАПОЧВА НОВОТО ДУХОВНО РАЗВИТИЕ ПОД ВЕЩАТА НАРОДНА ДЕСНИЦА НА ДУХОВНИЯ ЛИДЕР НА БЪЛГАРИЯ -А МОЖЕ БИ И В СВЕТА-МАРИО-36- ПОД ЗВУЦИТЕ НА ДУНАВСКО ХОРО!Адрес за обратна връзка-narodenglas***abv bg

148

ха ха

преди 12 години

тук е пълно с кукувици.

147

Адекватен

преди 12 години

Въобще не трябва да се дават заплати в България, а само купони за храна! И така - поне 20 години. И така ще се оправим, и така ще сме щастливи и благодарни. Луди са онези в Европата, дето вземат по 2-3 хил евро на месец и толкова нещастни.

146

Анонимен

преди 12 години

147 - Ти целият си един пропуск на природата:)))) Просто се е допуснало *** да си отвори краката:)))) *** си видял и някаква своя грешка! О ужас:))))) Пълен головодник си ***:))) И не ти е само това грешката!:))) Ама няма как да знаеш защото си ноебразовано ***:)))

145

kostovist

преди 12 години

Минималната работна заплата трябва моментално да отпадне,както и минималните осигурителни прагове и колективните трудови договори.

144

Инкогнито

преди 12 години

До 141: Единственият ми пропуск е точката в края на второто изречение. Правописни грешки нямам. Да те почвам ли теб, ***? :)))

143

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

На 1-ви май се навършват точно 3 години, откакто пенсии и заплати бяха увеличени за последно.Направи го правителството на Сергей Станишев !ГЕРБ за пръв път от 3 години насам вдигат и то с малко минималната работна заплата и вече трябва да ги величаем сигурно ?Това не е увеличение, а частична индексация на доходите на хората.Увеличение има, когато инфлацията е по-малко от сумата, с която се увеличават доходите.За 3 години инфлацията изяде неколкократно това "увеличение" !!!

142

Крепостен БГ

преди 12 години

Трябва да благодарим на бащицата ,че ни вдига заплатата с 10 евро при цена за готварска печка 250 евро-хладилник 400 евро-пералня-200 евро-храна за месеца 300 евро.Благодарим ти бащице, че мислиш за нас твоите крепостни роби които за къшей хляб от 10 евро увеличение ще продължат все така усилено да работят за да имате ВИЕ много палати, пари и охолен живот най вече за вас както и за вашите деца и внуци.Аз съм доволен роб в страната БГ и да ви кажа честно преклонена глава сабя не я сече.Вече 10 години работя на моя шеф за 310 лева на месец.Страшно съм горд защото още съм му роб, а другите дето недоволстаха сега са в чужбина емигранти и получават залати от 2000 евро в държави сринати от кризата както ме учи шефа и Бойко Борисов.

141

Кондор

преди 12 години

Жалки сме защото сме бедни, а сме нещастни защото ни управляват такива деградирали човешки хибриди като Дянков, който освен постна пица не ни е предлагал по- богато блюдо, с което да облажим ежедневната си мизерия.

140

СД

преди 12 години

290 лв, ама от 1 май. А догодина ще ви кажем коя година ;-)

139

Анонимен

преди 12 години

137 - Хайде бе мърляч! Я си виж изреченията! Никаква пунктуация, а и нямаш дума без грешка:))) ***:))

138

$

преди 12 години

A в предизборната програма на тази партия пишеше, "да изравним доходите с тези в Европа". Само че не пишеше кога. Но няма да ги чакаме 300 години да го изпълнят.

137

Работодател с ДЖИП

преди 12 години

Аз на мойте роби им викам мърляци как сте-А те мазно ми казват добре шефе.Давам им по 330 лева че като ги гледам такива честни мизерни и ми се доповръща от тях.Никакво дигане на заплатите поне 30-40 години щото е криза и ние подкрепяме изцяло Герб в тази политика.

136

kj

преди 12 години

На 1-ви април щеше да е като първоаприлска шега.А инъче голямо увеличение,голямо нещо народа вече с него ще има избор дали на Канарските или на Сейшелските острови да почива.Пълни нещастници сте вашта мама и политици и алчни ко**лета.Незабравяй те,че всичко,ама всичко се връща на този свят,ако не на вас то на вашите деца или внуци,да сте ни живи и здрави

135

Инкогнито

преди 12 години

До 127: Поне да се беше постарал да напишеш коментара си без правописни грешки... :/А ми говориш, че аз съм си бил купил дипломата :))))

134

до Калин - жаго

преди 12 години

Стига,бе ***,защо го правиш....да за париииии.

133

до 118

преди 12 години

А ти, ако си беше направил труда поне малко да повишиш икономическата си култура, щеше да знаеш за какво служи МРЗ и глупостите, които си написал вероятно нямаше да ги напишеш :)

132

Анонимен

преди 12 години

mrasni gadove shte vsichki.pomiar jiveei ti s tia pari shibabani boklyci takiva .