31

Анонимен

преди 12 години

Ще престане. Като няма от къде да вземат пари, нито пенсии, нито помощи ще имат.

30

моля, моля

преди 12 години

Гърция да си върне драхмата и да спре драмата. Не виждам какъв е проблема и защо толкова се плашат от връщането на драхмата. Проблема е, че така искат да си получават помощи от другите европейци. и не знам за какъв ефект на "домино" става дума. всеки да си сърба попарата. Германия не е длъжна да е гарант на гърците. изобщо не е длъжна.

29

Анонимен

преди 12 години

Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път гърчолята ще видят "дебелия". Предполагам,че гърците ще се прикрепят към Русия, която уж ни подкрепя, но реално винаги е подкрепяла Гърция, на изхранване и отглеждане. Гърците са като ***, гледат да се закачат към някой и да го цицат, а после да се хвалят, че са най-великите и най-древните в Европа. Точно, защото не ми е приятно да ме лъжат нагло, от години не ходя на почивка в Гърция, сега предполагам и европейците ще престанат.

28

патриот

преди 12 години

Не са виновни гърците, прекалено много се иска от тях.Лошото е, че точно заради такива като нас и като Бойко, дето каза че ние с нищо няма да помогнем в случая се стига до подобно положение. Не трябва да се делим, а и ние да помогнем солидарно.

27

Анонимен

преди 12 години

За пореден път разбиха мита, че гърците са европейци. Те са азиатска държава, също като Турция, Кипър. Нямат работа в ЕС и в еврозоната.

26

Анонимен

преди 12 години

Препоръчвам на тези , които имат пари в гръцки банки да имат едно на ум!

25

Анонимен

преди 12 години

Ами да казват не ко се чудят дреме ми за еврото да не са го създавали сакън да не обеднеят банкерите и масоните все ми е тая

24

За Витков!

преди 12 години

Аз пък бих казал ,че това е нужното "зло" . В крайна сметка към днешна дата безплатен обяд няма ,а и никога не е имало. Крайно време е хората правещи пари от виртуални машинации да го изядат. По-добре да настъпи колапс и да се измисли по-справедлива система която не се основава на постоянен растеж и постоянно повишаване на потреблението. На всеки му е ясно ,че тази система рано или късно стига до задънена улица. За мен е навремило и ако искаме светло бъдеще за децата ни по-добре ние да упъваме!

23

Анонимен

преди 12 години

Прав си е 18-ката. Ние кво злорадстваме, като фалиралите гърци получават пенсии от 1000 евра, а заплатите им са по 1500-2500. Живеят си на топло, подредено им е, живеят дълго и щастливо. Ние българите се джафкаме един друг, мразим се, нещастни сме, но пък сме отличниците на Европа. Е в какво сме отличници бе? В заплатите ли? В здравеопазването ли? В сигурността ли? В образованието ли? Не! Ние сме отличници по глупост. Щото работим като ламави, но пък слушаме колко не сме произвели!

22

Maraba

преди 12 години

Правителството вече няма да може да посрещне плащанията си вътре в страната, понеже приходите продължават да са по-големи от разходите. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------А-а-а!Ехо-о--о!Не е ли обратнотот?!

21

Анонимен

преди 12 години

АВЕ КВО СА ЗАНИМАВАТ С ТЕЗИ? КАЗАХ 1000 ПЪТИ ДА СИ ГИ ПРАЩАТ У ЕТИОПИЯ ОТ КЪДЕТО СА СЕ ДОВЛЯКЛИ НАВРЕМЕТО..... ДА СИ ХОДЯТ ПРИ СЕБЕПОДОБНИТЕ В ЕТИОПИЯ И ТВА Е...

20

баба Гица

преди 12 години

Търся си гъркина да ме извежда по нужда до външния *** и да ме гледа мен болната женица.Да ми бере плодните дръвчета, да оре, да копа , да сади, да пере , да готви,а АЗ ДА СИ ЦОЦАМ пърцуца с дедото на круизите.

19

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново, гърците винаги са били лукави, непочтенни, лъжливи и мързеливи. След като изядоха милиарди и 20 години живяха от необслужвани заеми, искат отново да не плащат и да не работят. Мисля, че този път няма да им мине номера.

18

Поздрави от Гърция

преди 12 години

Винаги сцм се чудил как вие комбаре сте някак радостни ,че вашите 150-200 евро заплати ще ни ги вмените на нас.Много пъти съм ви казвал ,че сте мега прости и вашите политици са случили на народ на които ще му вдигнат заплатата с 5 евро за 3 години:)))Комбаре искам да ви кажа, че при нас празно няма.Ако ние станем зле вие ставате съвсем зле с заплати като в Мозамбик от 30 евро на месец:)))Гръцките банки които са банковия капитал в Бг фалирват и вие ставате на *** ***:)))Умираме да се смеем с вас как сте хем бедни, хем прости и хем си мислите че някога ще се оправите като си седите в вас и политиците ви имат за роби в Европа.

17

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ВЕРНО, АЗ КАТО ХОДИХ ДО ГЪРЦИЯ НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН ДА РАБОТИ НА ПОЛЕТО. ПО СЕРГИИТЕ ПРОДАВАТ НЯКАКВИ, ДЕТО СРИЧАТ АНГЛИЙСКИЯ, НО ПЪК ИНАЧЕ НАПЕРЕНИ. ПРОДАВАТ *** НА БЕЗБОЖИ ЦЕНИ И СЕ СЪРДЯТ КАТО НЕ КУПУВАШ. СТРАШНИ *** СА. ПОВЕЧЕТО ОБАЧЕ СИ СЕДЯТ ПО ГРАДИНКИТЕ И ДА СИ ГОВОРЯТ. ЕДНО НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОТРЕЧЕ - ГРАДОВЕТЕ ИМ СА ПОДРЕДЕНИ, А СГРАДИТЕ ЧИСТИЧКИ И ХУБАВИ, НЕ КАТО НАШИТЕ. ЗНАЧИ НИЕ МАЙ СМЕ ПО-ГОЛЕМИ *** И ОТ ТЯХ. ЗАЩО ПЕТЪР ДИКОВ ДОПУСНА ТАЗИ *** АРХИТЕКТУРА! КОРУПЦИЯ?!

16

чичо Митко

преди 12 години

Гърците искат само да им се дават пари, без да ги връщат обаче. То и аз искам така. Фалирал съм, нямам работа, та да питам, има ли някой желаещ от форума да ми дава всеки месец пари, аз няма да му ги връщам обаче :)))

15

Малякий

преди 12 години

Зимата бачках на Пампорово.Малякийте идваха и ми се правиха на шефове там.Беше пълно с малякий,играеха сиртаки,въргаляха се по земята и се правиха на пълни клоуни. Дори когато бях в Гърция преди 2 г. ми се правиха надменно и ми викаха колко сме били загубени и жалки ние българите.Дори и така да е,не е културно да обиждаш ако си аристократ по душа Сега ще се въргалят по нивата ми лятото живи и здрави :)

14

Анонимен

преди 12 години

Да им пратим Костоф да го оправи тия гърци .Ще разпродаде всичко ,но ще се оправят някой ден като нас хахахахахаххаах.

13

Анонимен

преди 12 години

"Правителството вече няма да може да посрещне плащанията си вътре в страната, понеже приходите продължават да са по-големи от разходите. Пенсионерите, хората на социални помощи и държавните служители първи ще го усетят, обяснява Кай Карстенсен от Института за икономически изследвания."Как "понеже приходите продължават да са по-големи от разходите" Гърция е в криза?????????????????

12

Анонимен

преди 12 години

"Правителството вече няма да може да посрещне плащанията си вътре в страната, понеже приходите продължават да са по-големи от разходите." Всякакви коментари относно "професионализма" на журналистите са излишни, дори и "изгубени в превода"!!!