295

полицай

преди 12 години

До 281. :-) Не ти търся кусури, възползвах се от една дребна правописна грешка, която всеки може да допусне, за да се закача с теб. Истината е, че каквото и да си говорим решението е политическо и вече е взето. Другата истина е, че трудното справяне с ежедневието ни е озверило и се ръфаме като кучета, докато други делят много милиони. Чета какво пишат хората и не знам дали ми е смешно или гадно. Всъщност знам. Благодаря за съвета да си пазя гърба, мисия невъзможна, удари отвсякъде.

294

до 297

преди 12 години

Как може да твърдиш, че не си *** като задаваш такъв въпрос?

293

Акция МВР

преди 12 години

Започна се.. стойте и гледайте.

292

Будител

преди 12 години

до 298Ти явно искаш само да лежиш и цялата работа да ти я вършат полицаите.

291

до 282

преди 12 години

Лошото е,че реагирате само когато ви се разклати уютното статукво.Когато са засегнати други слоеве от обществото ви няма или те от другата страна.На протести биете младежите,охранявате ***,пазите престъпниците.Погледнете си фигурите-вие и 100 метра не можете да тичате,а и не искате.По-лесното е да протестирате за пари,за дрехи,за бонуси.Народът за вас е хранилка ,не съюзник,когото защитавате.Ето защо не ви обичаме,не смятаме ,че сте с нас.Дори осакатената армия е с по-добър рейтинг.

290

Полицай до просветен

преди 12 години

Щом смяташ, че ТИ лично ми плащаш заплатата, значи нищо не те спира да спреш да ми я плащаш и с тези пари да си купиш нещо за себе си. Защо продължаваш да плащаш за нещо, което смяташ, че те ощетява.

289

Анонимен

преди 12 години

Минаха изборите и "реформите" сиреч ликвидирането на средната класа и дообедняването на българския народ тръгнаха с нова сила.

288

Анонимен

преди 12 години

Дянков, каквото ни мислиш на нас българите да те стигне двойно а което ни направиш, петорно

287

Анонимен

преди 12 години

Българския полицай не заслужава и половината от това което му се плаща.

286

Анонимен

преди 12 години

До 284"Владея два езика освен български. Имам две висши образования"Това е много добре , а поглеждал ли си обявите за работа , че за горното изискване дават 400-500 лв. заплата и работният ден е по 10-12 часа?Нима не сте богоизбрани?

285

до 284

преди 12 години

Профила, който описваш може да го сътвори наистина САМО ПОЛИЦАЙ,ХАХА! Не са ли ти казвали,че като приказваш много все ще си изтървеш простотията?Точно това ти се случи в поста ти 284. ...Минавал си покрай полицията, даааа.

284

Анонимен

преди 12 години

нима мислите че ако не бяха тия 20 заплати някой щеше да дреме в МВР за тия смешни заплати? Недопустимо е в една правова държава хора които са придобили вече правото на тия заплати да са принудени или да напуснат или да останат да работят и да ги загубят. При тая дилама много по-вероятно е да останат корумпираните, които не работят за заплата а да напуснат честните. Така в МВР делът на корумпираните ще нарасне. Да ни е честито.

283

икономист

преди 12 години

Трябваше отдавна комунистите да променят кодекса за СО и да се премахне уравниловката на труда. Не може трудът на един администратор или катаджия да бъде първа категория и се равнява с този, който пряко е ангажиран с бандитизма или на един хирург. Жалка картинка просто. И не е вярно това, че заплатите им били по 500 лева. Това са измишльотини. Напротив-най-високо платените служители, с всички привилегии-пенсиониране на 45, 20 брутни, дрехи, храна, осигуровки и какви ли не глезотии.

282

Анонимен

преди 12 години

бе що направо не закрият и военното министерство и МВР ? а, сещам се що, щото няма да има кво да работят такива като аню и цецко

281

просветен

преди 12 години

ние не работим ли под стрес бе *** ???????? не е реално по 20г трудов стаж да получиш подарьк 50 000 лв + пенсия на 40 годишна възраст ! Ние им плащаме заплатите и осигуровките и пенсиите за да ни мачкат и рекетират по улиците. СТИГАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!! изобщо практиката сьс запплатите подарък при пенсия(10 или 20 = 20 000-50 000 лв) трябва веднага да спре още с този бюджет не само за военни и полицаи ,а за всички държавни служители ! сьщо и парите за субсидиране на партиите= 300 милиона ,а бюджета на МВР да е най много 300-400 млн . Тези пари идват от нашите данъци и ние така искаме, ако не ще окупираме улиците ! СТИГАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!! ОКУПИРАЙ СОФИЯ !

280

Анонимен

преди 12 години

ами трябват пари, с кво ще дострояват прословутите магистрали, човек аказа, "ще ни дадат, ама и ние трябва да добавим" - отде ? естествено от всякавите социални пера, те са най-лесни за прибиранеа номера е да се стимулира производство, да се повишава брутен вътрешен продукт, а не да се изтръсква до изпразване чувала, наречен доходи на народа

279

Аз

преди 12 години

Типично по нашенски всеки си гледа от своята камбанария. На едните Полицаите са им виновни, на другите Учителите, на третите - четвъртите. Няма обединение и единомислие, че за всичко виновните са едни и те най-вероятно в момента замъгляват очите ни, за да си прокарат в бюджета я някое увеличение на депутаски заплати, я някоя друга привилегия за новата година. Ами ще вземат от полицаите и ще дадат на безработните примерно. Тяхното няма да си пипнат , а може и да си пишат в +. Тука ни е проблема.

278

ДО 282

преди 12 години

Верно е ,че съм ***, но и не претендирам за повече. Което не значи, че ще търпя ПОЛИЦАИТЕ в България да вземат по 20 заплати при пенсия.За какво им я дават тази привилегия?278 и 279 постове тук много верно ви описват.60 000 ПОЛИЦАИ, но полза от тях все едно са 100човека за страната.Най-безполезното племе-това сте вие,полицаите в България.

277

полицай

преди 12 години

До ля ля. Взимам над 1000 лева. Работя малко или никак. Държавата ми плаща всичко. Преминал съм конкурс при назначаването ми, какъвто Вие не можете да преминете. Трудът ми се води първа категория. При мен всички влизат леко приведени и с усмивка. Докарвам си допълнителни доходи. Пенсионирам се на 42. Имам 40 работни дни платен отпуск. Владея два езика освен български. Имам две висши образования и много възможности за реализация след пенсия. И Вие твърдите че съм ***?

276

ИВАНОВ

преди 12 години

Какви 20 заплати , те луди ли са и 15 са много ..... на тези които цял живот са рекитирали хората и са мързелували , по цял ден разходки с колата и да гледат кой да ги почерпи , не им се полага нищо , за година бях в системата .... но мисля че от такива екстри не заслужават и да се дават толкова много пари от държавата , за определени звена криминална и някой други съм съгласен , но за другите които рекети на ден са много , не съм съгласен и според мен до 2 запалти е достатъчно ......!!!