32

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Обама изпратил послание към себе си:)) че аз по-големи диктатори и военнолюбци от американците не познавам! Пък после и пищят, че никой не ги люби по света:)))

31

Анонимен

преди 12 години

"Въшливите контингенти", не струват и една стотна от това, което щяхме да плащаме ако трябваше да подържаме стохилядна армия. От членството в НАТО България има огромна изгода.

30

Анонимен

преди 12 години

24 -не народ, ама с над 1300-годишна история:))) А конярите и каубоите с 200 годишна история:)))

29

ХаХа

преди 12 години

Американските президенти завършват школа по измамничество и мошенничество!

28

Анонимен

преди 12 години

Като е тероризирал народа си, защо нашите медицински сестри се набутаха там отидат да работят, а не някъде другаде?

27

Анонимен

преди 12 години

Обама: Смъртта на Кадафи е силно послание към диктаторите т.е. можем да правим каквото си искаме, включително и да убивамеи всичко това съвсем безнаказано и без каквито и да е негативни последици за насИ каква е разликата между онези управници и нашите?Все маскари...

26

до 19

преди 12 години

Зелена карта ли чакаш? Що не вземеш американският флаг и да поставиш с дръжката в дното ти място и като американците плещят глупости от вятара да се вее ...Вятъра на промените.

25

до 19

преди 12 години

еи мухъл, не искам никаква Америка да ме пази!-точно това пазене създава несигурност и паника в мен!стои си в Америка и продължавай да им лижеш топките и ***!

24

anonimen

преди 12 години

Обама: Смъртта на Кадафи е силно послание към диктаторите -poslanie ot koko kam kogo,ot Amerika,koqto iska da nasledi Rimskata imperiq li,i da rakovodi sadbata na narodite estestveno v svoq polza,tova e cqlata istina pika my na Obama za libiiskiq narod trqbvat my prerodnite resyrsi za tva e cqlata rabota,Kadafi pre4e6e i be6e premaxnat

23

От САЩ

преди 12 години

До 19 и подобните му ***:Само дървото за вас. Друго оправяне няма. Радвам се, че съм на 10 000 километра от такава смрад.Не случайно е написано че българите не са народ, а ***.

22

До 19

преди 12 години

Ти слабоумен ли си или просто се правиш на ***? Нищо ли не плащаме бе ***? Знаесх ли въшливите контингенти колко ти струват. Базите им тук сащо. И каква армия имаме бе? Няма половин стадион. Ами ако между нас и Турция например стане комфликт ,то като сме НАТОвски страни САЩ на ,кой ще вземе мислиш страна? Или с прашка ще се биеш ,а ако те хванат давай дупе. ***!

21

99%

преди 12 години

Този излезе егати и ***! Много алчни същества живеят там,ето затова дори и да имам възможност никога не бих отишъл в USA! Американците скоро ще си платят за всичко,за цялото зло,което правят по света!жал ми е за свястните хора там,аз лично бих се чуствал засрамен да съм гражданин на тази държава!

20

Ташунко

преди 12 години

Ха, *** да определя кой е терорист ,кой не е и да издава присъди...Не е ли малко нагло? За собственият си интерс разбиха колко икономики , изтрепаха сума народ и тъгнал правосъдие да раздава. От американските машинации и кризата ни лепна и какжо ли не. Само пичи въшки от Хилари дето не сме лепнали. Лошото е ,че *** лидери на европеиски страни също му станха ***.

19

Анонимен

преди 12 години

Залагам си левия тестис,ч е смърта на Обама ще е много по-силно послание към "легалните" диктатори и техните кукли на конци - политиците!

18

От САЩ

преди 12 години

Ганчовците пак са налазили и тази тема. Нищо че Америка сега ги пази без да плащат и да имат армия.

17

?

преди 12 години

Я да видим какво направи америка за Хаити. Нищо? Очаквано!

16

ля ля

преди 12 години

О бама - мисли му тогава!!

15

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

"Сваленият лидер тероризираше Либия", смята US президентътСирия също я тероризират. Южна корея и нея. Ирландия и нея. България също. Обаче в тези държавици няма петролец...А това павианче и неговите предшественици тероризират целия сват!Гръм да ви порази!

14

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

В смисъл... - ***, опичай си акъла!!!...

13

Салахадин

преди 12 години

Анонимния 9:В Афганистан се дадоха жертви за да се изпробват оръжията от ново поколение.Мечката може да си позволи хиляди жертви в името на сигурността.Но ако искаш да говорим за подвити опашки.Какво стана във Виетнам?Какво разбираш ти от световна хегемония и защо се дават жертви за да се изпревари във въоръжаването?