128

до 125

преди 12 години

а да ти е хрумвало някога в даскалската глава,че ако не бяха великите сили на европа русия просто щеше да включи нашата територия в своите граници,както е правила 200години наред и се е раздула като дървеница чак до владивосток ,ЗАВОЯВАЙКИ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ...НЕЗАВИСИМО ПОД КАКЪВ ПРЕДЛОГ?

127

Иван

преди 12 години

Пак простотии, разбирай русофобия! Некакво червейче се пеняви, че Европата със страшните си сръжия щяла да навре Русия "в *** ***" - място, явно добре познато на червея. И за какво ще го прави, обясни с думи прости! А пропо, руски бой не са яли май само повечето балканци и някои сколо Северно море...

126

до 123

преди 12 години

Аз не съм тоя дето му препоръча да чете Бжежински. Той със сигурност не го е чел, даже не го е чувал:) Просто си казвам мнението за неговите книги и теорий. Честно казано не го уважавам много, защото е тенденциозен и изразява желанието на някой хора от Белия дом, а не реалното състояние на нещата. То всички държави с общи граници имат проблеми, така че пак не е открил топлата вода.

125

Мето

преди 12 години

За гърците трябва да се пратят двамата наши заслужили военни специалисти капитан Бач и майор Труд със съответните подразделения. За две години нещата там ще се нормализират.

124

бивш даскал

преди 12 години

Не е ли така,Така е Нито една бълканска държава не се е освободила от Османско владичество без рускапомощ. Изключението е Албания. Но тя се пръкна след Балканската война и протекция на ИталияА Балканският съюз беше създаден с благословията на Николай

123

НИКО ЛАКИС

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ СМАЗЕ И УБИЕ ВСИЧКИ ВУЛГАРИ САМО ЗА ЕДИН ЧАС,АКО ПОИСКА..ДА ВА *** В РОБИТЕ..*** ЗА ВСИЧКИ ВУЛГАРО

122

ДО 111

преди 12 години

ОК, но първата е от 1997г. прочети ИЗБОРЪТ,2004Г.,за да не твърдиш повече, че русия нямала проблеми с китай. точно тази тема ме накара да твърдя,че не си чел този велик геополитик.

121

Анонимен

преди 12 години

Явно не искат да спасяват Гърция и други търтеи, а също не искат *** скакалци на им пълнят държавата.

120

Йово

преди 12 години

Че за какво им е ЕС на Русия те си имат ЕврАзЭС и ОНД и там са водеща сила без някой да им се противопоставя.

119

до 106

преди 12 години

Ние не сме били в съюз със СССР, а техен сателит, даден като плячка за победата във ВСВ. Прави разлика. Сега сме в съюза , ама нещо баш за нас се закучиха нещата.

118

за 115

преди 12 години

Както все още правят в Турция.

117

Анонимен

преди 12 години

Безвизов режим с Русия? То Русия ще остане без население, и ще се пресели в ЕС! Как няма да са против, станите от ЕС. Как ще изхранят руснаците? Как ще им намерят работа, подслон? Ракия ще им продаваме! Ще пият 3 х 200 на екс, а ще им вземем пари, за 1200.

116

до 115

преди 12 години

Естествено, че не е!

115

до 115

преди 12 години

Естествено, че не е!

114

Не е ли така ?

преди 12 години

Ако не бяха Руснаците сега щяхме да ходим с фесове и да изнасилваме овце и кози ...

113

РУСИЯ ,ЛИ...

преди 12 години

..ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ --НЕ ОТИВАМ ТАМ!...И *** ВЕЧЕ НЕ ХОДЯТ ТАМ....САМО РУСКИ *** ПРАВЯТ...!"...ХеЙ СЕ БЛИЖЕ ...ЗА СТРАСТ------РУСКО ДУПЕ ...ЗА ВЛАСТ!"ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА ПОЗИТАНО-20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

до103

преди 12 години

Нее причината е другаДвама трима олигарси да усвояват европари било то за магистрали или ....

111

Анонимен

преди 12 години

Гърция не е трупала дългове само когато там са били германската и българската армии!

110

до 104

преди 12 години

За какво да те лъжа - Голямата шахматна дъска и Втори шанс. Дано поне ти да си ги чел, а не смо да си чувал за тоя специалист.

109

до 99

преди 12 години

Скоро ще дойде Бундесвера да си прибере дължимото!Гърция доказа , че не може да съществува като самостоятелна държава!Територията на юг от нас следва да се постави под опеката на найблизката държава от ЕС т.е. България!Мързелимвите лежеци, ще влезнат в релси дамо за няколко години българско управление!