50

абе

преди 12 години

формулирал,*** мръсен,много знае и той как ще гласуват турците,ами...Няма ги рейсовете и това го боли него-виж как от раз гласуваха различно като ги няма от турция да решават вота вярно е че доган и волен са политически трупове,дето са си търсили само изгодата,дето са по посока на вятъраДоган е бил доносник,той си е много червен поначало,затуй не се чудя че ще дава гласове на калфинПфу,позор за българите които гласуват за БСП и ДПС

49

Бахур

преди 12 години

Простотия...Турците си избират президент...

48

Анонимен

преди 12 години

Мутрафонките са се събудили -"Добъро утро браточки..."

47

Анонимен

преди 12 години

Не желая президент, избран с гласовете на хора, неговорещи български.

46

Анонимен

преди 12 години

Мутри, партийни секретари от БКП, милиционери, замразени доходи, повишаване на цените и ... или Нормална държава. Изборът е ваш

45

dan

преди 12 години

с длс избират калфин предсрочни избори първанов министър председател бсп дпс делят власта 50 на 50 и така докрая на света ИЗБИРАЙТЕ

44

anonimen

преди 12 години

Търговия на едро " Меди Доган" ,или "За няколко Милярда повече".А целувките са само за овертюра.

43

Василев

преди 12 години

Чичо Ламбо къдя си ба???На кой километър си ба???Ела , че чичо Доган иска да та цунка???Познай къде???По задните бузки чичо Ламбо,по задните бузки!!!

42

Quo Wadis

преди 12 години

Колкото и да е жалко това е самата политическа реалност. Който подкрепи Доган той ще победи на следващия тур. А вече е ясно. Жалкото е не че ще дойдат на власт БСП (е не че е голям келепир) а че това ще се реши от Доган.

41

Анонимен

преди 12 години

На балотажа ще гласувам. Не искам пак Доган да ми определя бъдещето.

40

SAUER

преди 12 години

Ей , мушморок, то само с целувканяма да минете ами май и ще се любнете като гледам...

39

Гошо Тъпото

преди 12 години

Горкият....Доган,последното му...убежище е Бесепето;съсс Калффин,Серггейко и Паравванко.

38

Магнолия

преди 12 години

Сал една целувка?!! И къде по-точно я иска тая целувка?!"нормална българска партия"нормална?? БЪЛГАРСКА?!! Very Happy Леле, наглост! На Ахмед Доган и Лютви Местан партията е най-българска. Ако това им е българската партия, то след години, да чукам на дърво, ще има спорове дали да има новини на български в БНТ, а турските сапунки по БТВ ще са със български субтитри- за малцинствата, а какво по-хубаво за такива "българи" от две турции, между които да избират?!! А за неделя- ПРАЗНА БЮЛЕТИНА!

37

wiktor

преди 12 години

Само наивниците ще повярват, че Доган не иска нищо в замяна на подкрепата си за Калфин!

36

sofeto

преди 12 години

"Според тези критерии двойката Калфин-Данаилов, чичо Ламбо, както му викаме по-нежно, са най-подходящите с адекватното си поведение, начин на мислене, с човешкото си измерение плюс експертност", аргументира избора си Доган.......Доган или играе за Бойко с това което казва или е най големият ***???

35

млък !

преди 12 години

най-големия бич за България са комунистите и ДС! а Доган е най-изявения представител на Държавна сигурност! и той тръгнал да говори за случайни личности! по добре случайни, отколкото комунистически агенти!

34

dixsan

преди 12 години

абе до кога ще зависиме от смарделите турци

33

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо чудно в това, че ДПС ще подкрепи БСП ! Все пак, 90% от ръководството на ДПС са от ДС.

32

GB

преди 12 години

"ДПС не иска нещо за подкрепата за Калфин. Никога не сме искали. Ще искаме една хубава целувка"Искайти и по ***! Сега сигурно ще я получите!

31

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Калфин, получаваш Доган!