35

Анонимен

преди 12 години

Е нали имаше една стена да се боядиса и щяхме да сме готови за Шенген?То така всеки може да обещава и да не изпълнява.Но премиер?Щом не ни искат от ЕС в Шенген ,значи са му вдигнали червен картон.Да си дава оставката и избори!

34

Анонимен

преди 12 години

Тази значка да не ти е от Съюза на българските художници (СБХ)?

33

До 26

преди 12 години

Бойко не разрешава, а създава проблеми.Нито в Шенген влязохме, нито в еврозоната. Станахме за смях в целия свят с глупавите му изцепки. Спомни си дрънкането в Прага и цирка пред немските консерватори. Ако ти се чувстваш добре с такъв министър-председател, аз се срамувам.

32

Анонимен

преди 12 години

Вчера имаше страхотно предаване за злобарите в интернет.Влизам да чета добра новина и отдолу помия от олигофренясали лузъри.

31

Анонимен

преди 12 години

Е те не ни правят директен отказ ,то и на нас ни е ясно ,че все някога ако толкова много ни се ще ще влезем в свободния пазар и ще можем да работим, кьдето си искаме.... но за сега само ни дават дати и когато наближи датата ,дават друга дата и така.....

30

дедо праз

преди 12 години

Mиналата година по-същото време имаше да измазва една сграда.Тоя е абсолютен ***.

29

Шенген

преди 12 години

Като ми дрънкаш, пожарникарю, ле, кой ли ми те слуша?

28

само глупости

преди 12 години

Няма ли кой да каже на пожарникаря да спре да плямпа само глупости?

27

Галя

преди 12 години

Това на шпагат мяза. Да не се разчекнем.

26

ivza

преди 12 години

Смехория, ами че ние вече и с двата крака бяхме там този септември.Много е страшно когато сам си вярваш.Но дано ни приемат, в края на краищата не сме втора ръка хора, все пак сме от добър материал след като сме оцелели 1300 години, дори някои да не го признават.

25

Анонимен

преди 12 години

до тези които четяли книги...ами явно не сте чели достатъчно.само по себе си това че имаш висше образование и знаеш езици не те прави непременно добър управляващ.за това се искат много други качества.и аз знам 4 езика,но това не ме прави политик.Бате Боико със сигурност няма нужният ценз според някои хора,а и не му трябва.тои има едно качество което другите нямат и никога няма да имат. а то е че с целият си просташки манталитет умее да разрешава проблеми.амбициозен мъжкар които не се крие като мишока станишев и цялата пасмина около него...по добре някои които върши нещо,отколкото някои супер образован които да говори много и да не ми казва нищо..

24

GERB

преди 12 години

BALGARIA 6TE BADE VAV 6ENGEN - RANO ILI KASNO - ZADALZITELNO.....NO TOVA NE PROMENIA NI6TO.....NIE SAMITE ZAEDNO TRIBVA DA PROMENIM NE6TATA KATO SME EDINNI I USVOIAVAME EVRO-FONDOVETE PALNOTSENO.......DA ZIVEE BALGARIA

23

20 годишна присъда

преди 12 години

С демагогия и агитация до тука , няма незаменими държави , успех __________

22

999

преди 12 години

Готови за зоната?!!! Че ние сме си винаги там - в зоната на здрача.

21

boro

преди 12 години

Куцо магаре малелееее,куцо магаре малелее,четири краченца малелеее и едно резервно ОЛЕЛЕЕЕЕЕ.....................

20

DeDe

преди 12 години

Мутро ,мутрооо ,иска ти се шенген ,да си правите по лесно контрабандата.

19

Shark

преди 12 години

Абе Бойко, бе тикво, ни виждаш ли че сега си с единия крак вън от политиката бе, а през 2013 ще си и с двата крата отвън. Не се ли усещаш че ГЕРБ ще бъде НДСВ - 2 бе.

18

geno

преди 12 години

Bravo gospodin premier ama mai 6e e 2345 godina da vlezem v 6engen

17

гуньо

преди 12 години

Тзои нискочелия откога започна да разбира от дългова криза? Като гледам финансовия му министър мога да си представя колко му финансовата компетентност.

16

Анонимен

преди 12 години

И с двата крака си при другарчето ти царот,милиционерите вън от политиката