166

до 190 к

преди 12 години

Не знам кой не ги брои, може би ТИ и брат ти (ако имаш такъв) руснаците, все още ,са втора военна сила в света след НАТО, много преди Китай,за сега.Ако не ги брояха за евентуална заплаха, щяха ли да дават милиарди за ПРО със странния мотив че е за защита от Иран???

165

лорънс

преди 12 години

до 187. Ей, ти си поредният дървен философ, който е чел много американски статии. От дефанзивно става много лесно нападателно, когато се зададат не въздушни, а земни цели. Има изписано много за ПРО и няма да е лошо да почетеш малко.

164

лорънс

преди 12 години

До 168. Абе ти имаш ли си хабер изобщо за какво е това ПРО?! Защо говориш глупости от рода на "защитим", като това ПРО в един момент най-вероятно ще има нападателен характер. От талибаните ли, от иранците ли, от китайците ли ще се пазаят..?! Това си е живо обграждане на сибирския нефт и всеки трезвомислещ би се сетил, ама ти явно много слушкаш ББС, Евронюз и СНН, където непрестанно промиват мозъци. Да ти има човек "обектривното" мислене.

163

за 190

преди 12 години

Боли те тебе за цвета на полската войска.

162

за 190

преди 12 години

Абе защо само глупости пишете не знам. Като не ти харесват руснаците *** при тях и им го кажи. Какво си се засополивил тука.

161

за 187

преди 12 години

Европа няма никаква защита от това ПРО. И не и е нужна. Европа не може да бъде атакувана със стратегическо ядрено оръжие от Русия защото е прекалено близо и Русия също ще пострада. Освен това руснаците нямат никакъв интерес да атакуват свой търговски партньор.

160

К.

преди 12 години

Руснаците какво още се пънат? Не виждат ли, че вече не ги броят за велика сила и все по-малко се съобразяват с тях? И така ще бъде - една държава, колкото и голяма да е, като разчита главно на територията и суровините си, естоствено става суровинен придатък към по-способните държави. А иначе явно съжаляват за своя приятел Кадафи / арабският ***/ и не се покайват за цвета на полската войска. Какво има да се коментира тук?

159

за 187

преди 12 години

Няма дефанзивно оръжие, има стратегическо,защото ако САЩ станат недосегаеми за руски ракетен контраудар, какво освен добра воля ще ги спре ако им хрумне да изтумбат Русия? Точно за това са против ПРО руснаците.

158

158

преди 12 години

Ако бъде атакувана източна или дори централна Европа с балистична ракета,например от Иран(за лековерните, които не се сещат кой наблизо разполага с най-много подобни)въпросния щит,за който между другото ще плащаме, се оказва на практика почти безполезен.Е ще имаме поне надявам се ранно предупреждение,да се криеме,не за друго!ПРО си е да пази американците от руснаците и на всички по прочели нещо за противоракетна отбрана им е ясно.

157

Анонимен

преди 12 години

И срещу кой е? Щита е дефанзивно, а не атакуващо оръжие, кво ги бърка *** Европа каква защита има?

156

Анонимен

преди 12 години

В интерес на истината Лавров е прав,ПРО си е за защита на най-западните части на Европа и по-натам,каквото и да значи. Най-източните ракети ще са в Румъния, а първите радари ще са в северна Турция.Значи ако радара в Турция засече ракетно нападение,ракетите в Румъния ще прехванат част от нападащите над Румъния , преминалите през този първи щит ще бъдат атакувани над Полша,после над Германия и над Британия!??? Е за кой се прави това и срещу кой???

155

Иван

преди 12 години

Руснаците не са това което бяха!! Амин!!!!

154

обективен

преди 12 години

до 179хората имат в момента стандарт несравним с преди 10, 20, да не говорим за преди 30 години. фактите са такива. работещите и интелигентните успяват, мизерниците по умствен потенциал с право мизерстват!

153

Правилно

преди 12 години

Както винаги, тук пишат неграмотни сополиви *** или нереализирани(те знаят в коя област) хора.Простащината не е качество.Кой вярва в "спонтанността на арабските революции"?Само наивен малолетен глупчо или неграмотен неудовлетворен, търсещ причини извън себе си.Чао!

152

обективен

преди 12 години

ти съжаляваш, либийците се радват по улиците на градовете си, че Кадафи е мъртъв. Цяла Либия празнува, а ти реви с глас, като лавров

151

Правилно

преди 12 години

Това е саморазправа!"Демократите" от американски тип не са чували за съд.Но не техния съд, а съда на либийския народ, който от сега съжалявам.Дано така самоотвержено отстояват собствената си страна и кауза срещу американските и европейски "добродетели"Имам достатъчно дълъг живот, за да знам, че американците и НАТО не са дали нищо добро на никого по света, освен но алчните им , перверзни поръчители.Всичко е фалш и жалко представление.

150

обективен

преди 12 години

това че подобни на теб няма да има е очевидно! след 40 годинки ще съм на 65, теб определено няма да те има отдавна!)))

149

обективен

преди 12 години

до 174бъдещето ще покаже, реалността е че електорато ви мре, като мухи и ставате все по- малко руските ***. справка годините до 89 - та хахаха май начукването е за вас!

148

обективен

преди 12 години

русофилията трябва да се криминализира.

147

Анонимен

преди 12 години

Тук пишат само членове на дружеството за приятелство между България и Русия, Русофилските дружинки и прочее рубладжии. Нормалните хора се категоризират като фашисти или нацисти. Думата патриот тука е *** дума. Матушка Рус над всичко.Срам ме е от вас. Гнус ме е от вас.