123

Nasko

преди 12 години

daite im losta za upravlenie na romite....te shte go predadat na vtori4ni :)))

122

Анонимен

преди 12 години

Дон Цеци: Искаме власт!А бой не щете ли?

121

ytjr

преди 12 години

Много глупости изчетох до момента и реших и аз да се включа :) 1. За първи път е намаляло търсенето на компютри, това е така, но под компютри разбирайте Десктоп ПС, а не лаптоп и под намаление разбирайте 2%. 2. Самсунг се очаква да стане най-големият производител на телефони до крач на годината. 3. Аппле притежават някакви патенти на Андройд и всеки, който си купи НТС плаща по 5$ за тях, също Аппле купиха една фалирал компания за милиони долари само да държат още патенти за Андройд.

120

Анонимен

преди 12 години

Тази партия както и ДПС са незаконни защото са на етническа основа.

119

бивш

преди 12 години

Чудя се от какъв зор този породист *** е удостен с внимание, та чак са ни го изтипосали в новините.Защо изобщо ни тровите нервите с него.Къде ви е граждаската доблест или й тук се преследва някаква проокация.Кънчев и другия *** Доган се размълдаха и нагло запретендираха за власт само и само, за да отвратят българите и наново да гласуваме за мутрите от ГЕРБ, ама мъжко дупе един път се ееееее.....

118

нов президент

преди 12 години

Доне, ще ви дадем власт на теб и потелкото и оново де не е потекло, а ние сме накарали да потече, да имате власт моето момче..ама не тук а в Индия..мисля ще се разберем, ама нека е след иборите,че сега много ме следят..и теб съм те уредил, само споко и тихооооо, тихооо, че на народа"***"му писна да плаща сметки,детски, обещетения,да стои без ток (щото ти знаеш Цеци,че твоето потекло не може да се зап`реима слабост към жици и т.н.). Уредил съм те.Само тихо.В момента уреждам превоз на потеклото.

117

Анонимен

преди 12 години

Ей , крадец на кучета и котки , една права лопата в тъпата и нагла тиква не искаш ли ?

116

Бичкия

преди 12 години

Има и читави роми... За останалите (по-голямата част), предлагам безплатна екскурзия до атола Муроруа, който е част от френска Полинезия...Добре дошли...

115

муспи

преди 12 години

Каква власт иска ***? Над *** или над българите? Над българите естествено. Ако българите изчезнат, Мангалия ще иска от Европа власт, а не пособия - имаме ли власта, и богати ще сме и образовани. Но тази Европа която не би говорила с тях по тяхните претенции, сега ги натриса на българите, за да ни няма.

114

Непукист

преди 12 години

дс *** , комунисти били ха ха ха ха ха ха ха , народовластие ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ;; ако трябва след 20 - 30 години ще покажа ме на останалите славяни че руснаците винаги са били *** в Европа понимаеш ;;

113

до бг.

преди 12 години

още 30,40 год. и ще се види точно какво малциство ще бъдете ......в сопствената си държава.

112

*

преди 12 години

112, толкова пък да си прав.Нашия, обаче вика, дай ми власт, пари не искам - ще си набавя повече с властта...Но е прав соцовете имат пари, за няколко Българии и трупат.

111

И АЗ...

преди 12 години

И аз искам власт и веднага ще си реша проблемите !!! Я го вижте този смехурко- горе !!! На мама- " умника " !!!

110

Анонимен

преди 12 години

да ги натоварят на шлеповете и да ги пуснат на един остров в Азия

109

Анонимен

преди 12 години

абе тоя нали трябва да е още в затвора

108

Анонимен

преди 12 години

Българите в ТеКеЗетоо... *** в кафенеето...и т.н. Тази песен съм е слушал навремето от ***, нарочно е пееха пред българите преди 40 години.

107

valentin

преди 12 години

Нагъл ***!!!Аз искам да си заминете за Индия!!!;D

106

White force

преди 12 години

Ако ни дадат оръжие, сами ще си решим проблемите!

105

Някой

преди 12 години

Дядо ми казваше: Видиш ли *** дори на снимка, удари му един шамар!

104

CIGANE

преди 12 години

Ei *** mrusen sled car kiro mai e tvoi red curvul!!!