133

Nobody

преди 12 години

Хилъри Люинска сега ще му даде платинен.

132

chicago

преди 12 години

Дунанмата свърши,идва по трудното,трябва да се работи в мир.Тежка и неосъществима цел за сахарските племена.Скоро пак ще има друга революция.

131

до 129

преди 12 години

Ами руско оръжие има навсякъде по света, включително и в нашата армия, така че какъв ти е проблема, а американците като се бият в Афганистан срещу собствените си оръжия за това какво ще кажеш? Русия не прати части, не взе участие в тези действия, дори Путин призова за мирно решение на проблема.

130

до 117

преди 12 години

1 Учат там заради доброто образование 2Ти си някакъв *** когото с удоволствие бих пребил 3 Глада идва именно от любимите ти ЗАПАДНИ страни 4Не си живял да чужбина да работиш, ако беше щеше да имаш друго отношение към тяхната нация, едвали ти харесва да ти викат балкански *** Живял съм в Либия,Австрия,Германия и към 4 месеца в САЩ, в Либия имаше най-много ред и човещина, Германия и Австрия са много хубави обаче само ако са ти Vaterland, САЩ е пълна мизерия и простотия.Филмите не са истина !

129

Пеше

преди 12 години

Помежду другото,като са тръгнали да разследват,защо не вземат да се спрат и на забележете ИЗТРЕБВАНЕТО на 300 000 000 индианци на територията на днешните даващи пример за демокрация "САЩ"..ако това не е демокрация и хуманност,здраве му кажи...на всеки до ден днешен е потърсена отговорност за ГЕНОЦИД срещу човечеството...или пък не точно на всеки ми се струва...

128

гуньо

преди 12 години

Никога не съм долюбвал Кадафи, ела па като хвърли нашите мед.сестри в тъмницата, но ме човърка един въпрос. Защо американците винаги налагат военно присъствие, правят преврати , обявяват национални интереси , в богати на природни ресурси държави.

127

Fox

преди 12 години

И ти големия познавач дето не се влияе от пропаганда, откъде разбра как се чувстват ВСИЧКИ либийци? Не ти ли минава през акъла, че ти пускат да гледаш тези, които искат да гледаш, за да си изградиш *** мнение? И като пишеш с големи букви, дали мислиш че казаното става по-вярно?

126

Анонимен

преди 12 години

жалко, че не постъпихме така с живков и фамилията му

125

118

преди 12 години

Прав си, особено ще им се стъжни когато петролеца започне да изтича на запад без да видят нито цент от това... Ама на *** *** обяснявай, че не всеки който те вади от калта ти мисли доброто.

124

до 121

преди 12 години

я стига глупости си говорил. половин година гледаме на екраните си камари руско оръжие се разхожда и стреля и от двете страни в либия - това ли е НЕНАМЕСАТА на РУСИЯ в ЛИБИЯ, която ми даваш за пример?

123

123

преди 12 години

Радват му се шепа маймуни като стрелят във въздуха и реват като зверове, нищо създадено с насилие не води до мир, световната история го е доказала многократно или ти си по-велик от световното историческо наследство може би?

122

117, ?

преди 12 години

"Насатанаха"? Ти български учил ли си? А що се отнася до Кадафи, екзекутираха т.нар. от Буш "наше куче" по заповед на Хилари. Мен лично ме смущава факта, че ден или два след нейният призив той да бъде заловен и убит, това насистина се случва. Смущава ме, защото по този начин най-развитата демокрация се принизява до отвратителните тоталитарни режими, срещу които е.

121

121

преди 12 години

Първо САЩ не са толкова голяма сила, второ да така трябва да се прави като Русия - всеки да си гледа в паницата, а не непрекъснато да заграбва чуждите богатства и ресурси. И САЩ са единствената държава в света която за да бъде създадена е унищожила почти напълно коренното население или го е навряла в резервати, нито Римската империя, нито византийците, нито османската и много други не са прилагали това в завладяните територии. Просто затова са ми противни американците - те са консуматори.

120

sf

преди 12 години

Това доказва теорията, че ислям и демокрация са две разнородни неща. В Либия сега идва ислямски тероризъм с камикадзета, като в Афганистан и Ирак. Това показва статистиката. Дано не стане ама друга логика няма. Хората строят и изграждат а ислямските терористи рушат. Исляма е религия на насилието и НИКЪДЕ не се споменава дума за МИР. КЗ ислямистите!

119

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ДИКТАТОР НЕ БЕШЕ ЛИ НАГРАДЕН ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА?================Да, те затова сега плачат за него и за провала на ислямо-комунизма по света.

118

до 110

преди 12 години

ПОЗНАВАЧО НА ЛИБИЙСКАТА ПРОПАГАНДА, ПРИ ТОЗИ РАЙ В ЛИБИЯ ЗАЩО ЛИ ТОЛКОВА МУ СЕ РАДВАТ НА СМЪРТТА ЛИБИЙЦИТЕ ДНЕС? при този рай ПРЕЗ СОЦА у нас, защо ли за него плачат само бабичките дето две думи на кръст не могат да вържат като говорят? я върви в пхенян да си щастлив, обещавам сам да те издържам и храня там, само си стой там и не ни замърсявай въздуха тук, *** агитатор на комунизма...

117

Анонимен

преди 12 години

До всички аборигени, които се радват че е убит без съд и присъда.Тъй като Кадафи не е бил в конфликт с друга държава, а други държави са застанали на страната на бунтовниците и са ги подпомогнали, и ако тези "други" са убили Кадафи, това означава инвазия. Не може някой друг да дойде в страната ти и да убие президента, премиера или царя ти - това как се нарича? Затова трябваше да има международен съд, защото иначе има превземане на властта в чужда страна.

116

До 102

преди 12 години

Защото всички фанатици-диктатори като направят бомбие ще атакуват САЩ като най-голяма сила- затова.И ако си мислиш, че няма да минат през нас в името на Аллах или в името на комунизма и великата им *** идея, много грешиш.Така че, никой не им е дал тази роля- тя се извоюва.А тъпите руснаци като са толкова силни защо гледат само себе си???Или да оставим навсякъде п освета да си правят каквото искат.

115

до 113

преди 12 години

не им върви на завалиите, и природата, и целият свят сякаш против тях - всеки път аха да дръпнат напред в новините и някое събитие ги измести към края на вестникавчера Ламбо се обади и таман тръгнаха коментарите, Кадафи взе, че умря. намериха и те кога да го гръмнат!

114

Анонимен

преди 12 години

до MURDOC:Ако това, което казваш е вярно, то кой ще ги взема сега тези благинки, извинявам се ако въпроса ми е леко риторичен