87

Африканци

преди 12 години

Ами че е бил диктатор Кадафи, така е, ама бая българи бачкаха там и се върнаха с пари. Мой роднина, лекар, работи там 4 години. Заради войната се върна. Добре бяха там местните, нови коли, парцалки, евтин бензин. Мисля, че сега почва лошото за тях.

86

обективен

преди 12 години

до 70Защото НАТО и САЩ имат достатъчно военна мощ за намеса и удар по всяка точка на тази планета, волонтирите и пушечното месо го практикуват в Русия и бившите и сателити. Дори Бг. от години вече няма "доброволци", комсомолци, бригадири и т.н. ***!

85

до 83 Иван

преди 12 години

В голяма грешка си Иване, врагът е Русия - ето това е истината.

84

за 83

преди 12 години

Ти турчин ли си или руснак? Щото на нас, българите САЩ ние съюзник....

83

Елитарист

преди 12 години

По заповед на този *** на снимката и *** му баща са били убити стотици хиляди за 42 години диктарура..... що за животно трябва да си за да го наричаш борец за свобода ?..Или да не обиждаме животните- куманастите са по зле от тях

82

Атанас

преди 12 години

Долу извергите от НАТО!!! И не съм некой пъпчив пубер ,защото ни писна от вашата въшлива демокрация направила ни съвременни роби и крепостни селяни!!! Велик герой е Муамар Кадафи!!!! Айде почвайте да плюете хамерикански ***?

81

Иван

преди 12 години

Тези си бяха гадове, но врагът е Америка. Тва е истината.

80

до 75

преди 12 години

Аз съм против войната и агресията, а ти се радваш на престъпленията на един военнолюбив пакт - НАТО и държава като САЩ. И ние нормалните хора ще бъдем доволни ако всички психично болни като вас отидат да се бият и да преследват комунисти и терористи по целият свят. Нали това ви е мечтата ?

79

за 80

преди 12 години

не дрънкай глупости :)) бил ли си там да видиш?

78

до 76

преди 12 години

и им даваше по 40000 долара за новосъздадено семейство и 18000 долара за първо дете.

77

: )))

преди 12 години

Поздрави от сестрите, *** като куче, *** . Толкова години отнети от тези жени ... Умрии

76

krass

преди 12 години

До днес.бг : искам да ви заточат в Русия, за да разберете какви са правилата на словото

75

Анонимен

преди 12 години

Ех, ***, *** с празни главета, изживяхте поредното си разочарование за последните 20 години, какво ли ви очаква още, не искам да съм на ваше място ще хванете рак от толкова отрицателни емоции особено тези които са около 20 години, та те не са имали нито една положителна емоция през ненужния си живот. Сатрапите ви гинат един след друг като мухи, останаха още десетина комунистически диктатори, но и тяхния край е близо.

74

за 74

преди 12 години

да та *** нещаснико - тоз избиваше собствения си народ....ако те кефи да беше му се надупил :))

73

за 70

преди 12 години

А всички защитници на полковника що не отидохте да се биете за него ? За нас ползата би била голяма - щяхме да се отървем от ***

72

Демократ?

преди 12 години

Демократ, ти *** ли си? Твоят бог Америка ли е? Сигурно си някакъв ***.... Да те *** в *** щом подкрепяш убийството на човешко същество.

71

111

преди 12 години

Вчера Хитлери Клинтън от Фашингтон заповяда да бъде убит Кадафи и днес това е факт.

70

Браво !

преди 12 години

Либииците ни показаха как трябва да се отнасяме с диктаторите............а ние 45 години им треперихме

69

Безпристрастен

преди 12 години

"O tempora, o mores" или на български "О времена, о нрави". Прочетох какво е писано за Сейф Ал Ислам по времето, когато нашите медици бяха съдени в Либия - то не бяха хвалби, то не бяха славословия, то не беше лазене и ***, а сега голяма радост, че същия този човек е бил убит и какъв сатрап бил като баща си. Мерзките и продажни медии са винаги с победителите.

68

Въпрос

преди 12 години

Всички, които се радвате на убийството на Кадафи и семейството, и се кефите на агресията на НАТО и Запада по целият свят, какво правите пред компютрите ? Защо не сте се записали доброволци да трепете диктатори и да въдворявате демокрация по света ? Защо не сте в Либия и Ирак да се биете в името на свободата и демокрацията ?