41

ахмед доган

преди 12 години

до 39правилно! Откога мечтая да работя пак като хидроинженер!

40

Анонимен

преди 12 години

Предложението е на министъра на финансите Дянков и няма нищо общо с директиви на ЕС, в Италия например няма такъв акциз, така пише в Дневник!

39

Милиционер-капиталиС

преди 12 години

Колкото по-бързо си отиде милиционерското правителство на ГЕРб, толкова по-добре за България !

38

Кратун

преди 12 години

Най-голямият консуматор на дизел и метан е бизнесът. Дянков се продължава да се опитва да рекетира бизнеса за да увеличи приходите в бюджета. Но по закона за скачените съдове следват две неща - увеличение на инфлацията, понеже бизнесът ще си калкулира новите разходи в цената на крайния продукт и доубиване на тези фирми, които в момента едвам кретат. Хората не виждат какво става с малките фирми и на това разчита в ГЕРБ. Но безработицата расте и това го усещаме всички.....

37

циганин бълг граждан

преди 12 години

Трай РОБЕ . Още малко остана .Още 500 години .

36

някой

преди 12 години

Не ме вълнува тази тема. Карам си две коли - едната на бензин а другата на дизел.Когато дизелът е по-евтин карам на дизел, като бензинът е по-евтин карам си на бензин.Или с други думи - всичко си ми е наред, тъй че спокойно си гледам напред :-)

35

Анонимен

преди 12 години

Имало едно време един Нед Луд та тои повел хората кьм фабриките та да разбият машините защото заради машините ги изхвьрляли на улицата ? Като спреш да зареждаш гориво ,какво правиш те от другаде ще ти го засилят ,заради горивото всичко ще скочи,просто ти се казва ,че вдигат горивата ти си се сещаи ,че идва лавината ! Теу си имат план колко пари трябва да се сьберат ,ако не стане така ще има нещо друго ,но накрая по химикал всичко трябва да е точно....ако не употребяваш ток --такса ЕЛЕКТРОМЕР

34

Анонимен

преди 12 години

ЗА КОЙТО И ДА ГЛАСУВАШПОМНИ-БЕДНИЯ СИ ОСТАВА БЕДЕН ТОЕСТ ЕБАНИЯ ***

33

Анонимен

преди 12 години

О да, откога нищо не беше вдигано. Направо оргазъм получавам от тази новина! Но защо да спираме до тук. Двойно парно сега и малко преди да свърши сезонът със задна дата пак по 2. Водата предлагам 150% увеличение, токът с поне 250%, все пак за всичко трябва. На храните искам ДДС не от смешните 20%, а поне 45%, да има за държавиЧката. Освен това искам и данък въздух, не знам някой от нас да не издиша въглероден диоксид, о да искам увеличение на всичко, ох ох, колко се кефя само!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Предлагам наистина да се вземем в ръце и да не зареждаме.

31

Анонимен

преди 12 години

Айде червените пак се ***. Нищо общо няма борисов с това - това е директива на ЕС. А там не са комунисти!

30

Анонимен

преди 12 години

България е изключително стабилна държава! Народа е стъпил стабилно на дъното и няма отлепяне от там!

29

Анонимен

преди 12 години

Ще станат след няколко дни 3 месеца от както не съм зареждал.Нямам намерение да им пълня повече гушките.Дал съм си дума, че няма да сипя и капака горива до като не направят пропан-бутана под един лев.

28

c0ldblooded

преди 12 години

айде сега викайте че хората дето излязохме на протест срещу данъците и акцизите върху бензина правихме глупости. Аз знам вече за кого ще гласувам и на тези и на следващите избори които искрено се надявам да са предсрочни - за всеки друг ама не и за *** ге0дружинка нео-комунисти начело с тиквата, апартамента и тъпия пицаджия!

27

до 21

преди 12 години

И когато изнасят данните ,пак ще има уловка ще иберат момента точно преди да бьдат извьршени плащанията и тои сьответно ще е по-голям...Не гледаш ли ,че народа ,,трева,,пасе а Дянков с химикала ти доказва ,че сме наи стабилните в ЕС. Кьв трябва да си като знаеш ,че има пенсии по 170 лв. и като знаеш какво е истинското положение на нещата и да твьрдиш че сме добре...стабилни.. изобщо ,а пьк да даваш сьвети и на европеиците--нямам думи/ дебелоочие /

26

Gospodinow

преди 12 години

Da go napravqt 5 leva i da se izchistqt malko teq ulici.

25

Анонимен

преди 12 години

Имам въпрос-всяка сутрин освобождавам известно количество метан, къде да отида да ми поставят вързано към НАП измервателно устройство и колко ще ми е акциза? За какво годишно количество ще ме регистрирате по ДДС?

24

Анонимен

преди 12 години

Тези акцизи за нищо ги нямате, нали метана уж е екологично гориво в сравнение с дизела и бензина, вместо да се стимулира използването му се оскъпява. Искам да питам още нещо - нали акцизите на горивата се налагат заради това, че замърсяват, искам да знам влагат ли се парите в проекти за възстановяване на околната среда? Не. Благодаря за отговора, така си и знаех!

23

тиквата

преди 12 години

БРАВО ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС МИЕ МИСЛИМ ЗА ВАС (ЩЕ ВИ УНИЩОЖИМ,АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА НАС) ИМАМЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ ВЛАСТ......ДОВИЖДАНЕ ГОСПОДА НЕКЪДЪРНИЦИ...

22

До 18

преди 12 години

Да ти кажа има си хора дето си вярват на приказкити ,че вьрвим напред.....така ,че хич не е сигурно ,кои за кого ще гласува. Макар ,че за обикновения човек подобна политика на доходите си е катастрофа в личен план ! А си представете подобна политика в Гьрция ? Тези / хора / имат невероятен комфорт да правят каквото си искат ,без никакви последствия .Ако има,, шамар,, на изборите има макар и някаква малка вероятност на Боико да му светне червената лампа ,че не всичко е в 50-км. магистрали.