69

Хан Крум

преди 12 години

Можете да се финансирате само с една много малка част от откраднатите от нас пари - хамстер нещастен.Дори и банките не вярват, че имате бъдеще в България. Доган да ви разпредели част от баницата. Нали той я разпределяше? След изборите бодрата ти усмивка ще угасне когато Гоце те изрита от БСП. Той е по голям тарикат от теб и ти набута Калфата за кандидат като част от проектът му АБВ със ясната мисъл, че ще се провалиш на изборите и ще седне на столът ти а ти ще отидеш в забвение. Писна ни!

68

Халтурко

преди 12 години

Жълтичко с дълго бяло-зелено-червеничко - Що е то?Тиква с лентичка/ Премиерът се прибира от работа

67

Анонимен

преди 12 години

BALGARSKO SEMEISTVO E PREBITO OT 30--40 ***!!!...

66

Неприятно , но факт.

преди 12 години

Няколко банки отказаха заем срещу гаранция държавна субсидия. Това показва до какъв абсурд са докарани нещата. В България банките не вярват на това правителство, каза още Станишев."........Всъщност , банките не вярват , че БСП има политическо бъдеще . А на абсурдистанеца Станишев , все нещо от космоса му пречи .

65

ЛЪЖАТ!

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ ,СА ЧЕРВИВИ ОТ ПАРИ!ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА СИ ГИ ХАРЧАТ---ЧАКАТ, НА ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНЕ!ТЕ ТАКА СА СВИКНАЛИ --- "НАШЕТО СИ Е НАШЕ....ДЪРЖАВНОТО -ОБЩО"...ХА,ХА,ХАААА....НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ--ТОВА СА АЛЧНИ И БЕЗКРУПУЛНИ ХОРА!

64

VoB

преди 12 години

Бойко Борисов не е излизал от предизборна кампания от както се появи в политиката. И навсякъде огромно разминаване между думи и дела. Докато се правеше на шериф имаше най-много поръчкови убийства. Докато се изживяваше като кмет имаше най-много ***. А сега, докато си играе на Премиер и имаме най-висока безработица и инфлация и най-ниски доходи, образование, култура и наука.

63

Анонимен

преди 12 години

BALGARSKO SEMEISTVO E PEBITO OT 30--40 ***!!!...

62

Unufri

преди 12 години

Каква връзка направи от банките, които не вярвали на правителството, та не дали заем на смотаната ви партия :):):) На моята фирма, например, дават заеми :) Явно на мен вярват, а на вас не. Или по-скоро, като ви знаят как действате, не вярват, че ще дойдете скоро на власт та да избиете парите от заема. Как се връщат 2 милиона...

61

Ореха

преди 12 години

Все пак повечето партии се учиха от столетницата.Да им е видено!

60

Анонимен

преди 12 години

вземете пари от масларова тя има ще даде

59

wtf

преди 12 години

На правителството не знам дали вярват, ама на ГЕРБ са им отпуснали пари. Явно на вас не вярват, щом не искат да ви отпуснат заем. И с право. Няма да имате нито президент, нито кмет на София :)

58

бай Симо

преди 12 години

Е па горе дето им дадоа бетоновата чиния има доста железо...

57

СърФист

преди 12 години

"С ипотечен заем срещу имоти на Бойко Борисов и Цветан Цветанов ГЕРБ финансира предизборната си кампания през 2009 г." С тъща като на Цветанов, ГЕРБ може да си позволи сериозен харчалък :)

56

Жик-Так

преди 12 години

На БСП не им трябва голям бюджет. Гафовете на управляващите са напълно достатъчни.

55

Анонимен

преди 12 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ,след като успяха да докарат БСП да тегли заеми!Сега си обеснявам защо крещят Оставка за Цветанов!

54

Анонимен

преди 12 години

Предни години не се е налагало да теглят заеми,защото си имаха партийни касички.

53

Радо

преди 12 години

Покрай Калфин, да изтеглят и за мен

52

leonsio

преди 12 години

Герберите само за тази халтура, наречена предизборна кампания или ковцерти колко пари дават.....

51

анонимен

преди 12 години

За какво да ви отпускат пари като и без това ще загубите изборите!!!!!Чисто и просто това са пари на вятъра!!!!!Няма смисъл да се харчат!!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Така изглежда гладният ***.