884

петър

преди 12 години

Всички интелигентни хора протестират, че един полуграмотен охранител и мафиот е министър-председател на България. Един нискочел екземпляр, който казва "докът". Това е трудно за издържане!

883

09хп98е8кшт

преди 12 години

Герберите и сред 20г. като се изкенздат ще викат " Мамка ви ДС дето ме тормозихте"-Това е тяхната психика- ченгесарка.Половината от тях са бивши нереализирани длужители на МВР и на военните. Човек дето го стяга шапката няма много разум и само се подчинява на външни заповеди. Б е харесал много Меркел, това не е случайно, та тя го е обучавала 6месеца.Проводник на чужди интереси, заслужава ли си да гласувате за такава партия-***. Осъзнайте се хора докато не е късно!

882

МЪРТО

преди 12 години

За какво протестират? Че правим магистрали, детски градини, че градим България, че всеки ден това, което правим, е факт? За кое? Искат да ни върнат във времето да се бият по улиците, а държавата да е в състоянието, в което я взех. Какво повече да направим? Ако това си желае народът, това да направи, :)))) ДЪРЖАВАТА КОГАТО Я ВЗЕ, ЗА 4-и ГОДИНИ ВДИГНА ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ МИ С 30-35% А ТИ ПРИЯТЕЛЮ ЗА ДВЕ ГОДИНИ С ИНФЛАЦИЯТА ИМ Я ВЪРНА С ТОЛКОВА ПРОЦЕНТИ НАЗАД!!!

881

До 923

преди 12 години

Прочети 920 - ти коментар и си лягай да спиш!

880

МЪРТО

преди 12 години

Ще минат изборите и напрежението ще спре, заяви Борисов, който присъства на началото на строителството на лот 1 на автомагистрала Струма, цитиран от агенция Фокус. :)))) А МОМЧЕТАТА, ДЕТО УМРЯХА, ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ЛИ????

879

До 918

преди 12 години

Красе бегай се гушни при Станишката, явно ти липсва гейска ласка!

878

nqkoi

преди 12 години

toiq se podigrava s nas kato benatova zakakvo sme protestirali kpregazqt da6terq ti 6ta vidq nqma li da protestira6 boko glavo debela

877

До 915

преди 12 години

gogo заради такива *** парчета като тебе БСП направиха тоя сценарий, защото агент Гоце се изпусна пред медиите, като заяви, че се очаква пред революционна обстановка. От познанствата си хора от висшите етажи на БСП гадния *** Киро е разбрал за готвени саботажи на етническа основа и се е възползвал от ситуацията, като е поръчал това жестоко убийство!

876

ринго

преди 12 години

я па тоя люзър...що протестирал народа се пита тиквата .Добре че не сме като гърците а сме толерантни към другите етноси .Гърците мачкат яко другите етноси по всякъв начин пари им дават да стоят в определени райони и да не се мешат с тях.Дори на личните документи на истинските гърци има холограмен кръст да се отличават от другите.И май са прави щото ние дадохме много терен на другите етноси от толерантнос а те ни помислиха за слаби и ни се качиха на главите.Време е да им напомним че имаме чест

875

Красимир

преди 12 години

БоЙке - теб ,мадната ти ще мине и ти пак няма да си разбрал кой, какво, зашо и как? Мое ли да си толкова глупаво нахален - Протеста е срещу действията ТИ, срешу некомпетентността ВИ, срещу липсата на чист разум , срещу наглостта ВИ - изобщо ЖАЛКИ СТЕ!!! И ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ - ЩЕ СТЕ ДОЛУ- Свалени от ВЛАСТ! НАРОДА ВИ НАМРАЗИ!!!!!

874

Krasimir

преди 12 години

Турксел - пиши си на майчиния език или бегай у Анадола! Тука Турци няма - Идват и си отиват. В БЪЛГАРИЯ има потурчени, които са наследници на Предатели на вярата си - Ако се гордееш, че си "турчин" - имаш право!Ама Кюрд ли си, тракиец ли си, византиец ли си - и ти не знаеш - айде осъзнай се и си пиши на КИРИЛИЦА. Никой няма да те похвали, че си ***! ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ИЛИ ИЗЧЕЗНИ!*** ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

873

djevat

преди 12 години

djevcet sen turkce okumak biliyormusun turkce yazarsan senin birazda olsa aklinoldugunu soyliyecegim

872

gogo

преди 12 години

Само *** и предателите ще гласуват за ГЕРБ,за който и да е ,само не ГЕРБ ..........

871

Анонимен

преди 12 години

Тези безредици наистина са планувани от БСП и бивши офицери от Държавна сигурност за сваляне правителството на ГЕРБ или ако не успеят поне да свалят рейтинга на ГЕРБ за предстоящите избори. Тези хитри комунистически хватки са добре изучени и успешно прилагани от тях в миналото. За това сега в един хор всички прокомунистически сили ревнаха в един глас срещу правителството на ББ.

870

До 909

преди 12 години

За всичко си прав, но не и за ***. Те не са хора!

869

Анонимен

преди 12 години

Менте президента Гоце, една седмица преди убийството в Катуница каза пред медиите, че се очакват изненади и предреволюционна обстановка в която управляваните вече няма да искат да бъдат управлявани по същия начин. Това означава, че или Гоце е пророк или тези безредици са планувани от БСП и ДС и за нещастие загиналото момче е станало изкупителна жертва на поредните долни комунистически игри, от които *** Киро се е възползвал. Преди 9.11.1944г. БКП взривиха църква в центъра на София и избиха

868

nn

преди 12 години

нарцисизмът освен,че води до лоша самооценка е и заразен,както виждаме..

867

Sapienti sat

преди 12 години

Българинът трябва първо да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разболя след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма...

866

до Джевджет

преди 12 години

пич, ти или си атакист, или си без мозък. Нормалните българи - огромното мнозинство не мразят нито турците, нито евреите, нито арменците, нито *** и т.н. Недей да буташ там, където не трябва.

865

Джеват

преди 12 години

за турците същотоли мислите българи