79

Анонимен

преди 12 години

аз съм българин,ползвам всичките възможни социални придобивки и съм добре сравнително.Не мога да разбера логиката да се спират всички помощи и социални пенсии и майчинство.

78

Сталоун

преди 12 години

Жалко че не пристигнах две седмици по-рано тук. Щях да направя добър екшън. Като за начало щях да изстрелям по една базука в едни къщи на гражданина Киро, после по някое друго буренце с *** щях да пусна над Столипиново, Максуда и Факултето с военен хеликоптер...и накрая главният виновник щях да го набарам с помоща на народна частна армия сврян в НС и да изпразня една лента с картечницата . Би се получило добър филм за българите. Уви! Сега ще ми се налага да бия нереалните лоши.

77

Анонимен

преди 12 години

Трябват строги мерки ,за да се ограничи раждаемостта при *** !! ТОВА Е НАЙ-ТЕЖКИЯТ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ !Ако се запази този прираст скоро те ще са повече от нас.Осъзнайте го !

76

ДО 53

преди 12 години

Не си ли разбрал ,че българинът ,много мрази да ...мисли?А когато му дойде на главата ,друг му е виновен !За момента е необхадимо ,....да се забранят политич. партии в БГ !Но в БГ ,....."Защо да е по-просто ,като може да е по-сложно"?

75

Анонимен

преди 12 години

Лицето Кирил Рашков е бил информатор на ДС от 1973. Осъден, но после амнистиран след 1989. Покровителстван цели 22 години до днес. Кой е виновен

74

:)

преди 12 години

на мене не ми е толкова до това че момчето си е отишло -което е лошо - на мене ми е до това че съм тука с вас което е още по лошо.......

73

Ройтерс

преди 12 години

Размириците бързо се разпространиха в по-големите градове, разтърсвайки най-бедната страна в ЕС за три поредни нощи и отправяйки предупреждение за другите централни и източноевропейски страни.Протестите се коренят в някои от най-наболелите проблеми на региона безработица, организирана престъпност и корупция, както и в крехката позиция на етническите малцинства. Това е и демонстрация как дори незначителни скандали могат бързо да ескалират в страни, където много хора живеят в бедност.Средната заплата в България е 350 евро месечно, но в Катуница, село с население от 2 400 души, изградено около православна църква, Рашков притежава скъпи коли, няколко луксозни къщи и имение с езеро и частен зоопарк.

72

Анонимен

преди 12 години

Каракачанов, межде другото, не беше ли агент на Държавна Сигурност.... Да но отказват да разсекретят досието му - било важно за националната сигурност. Щом е толкова Важно значи Каракачана е работил за родината.

71

реалист-непесимист

преди 12 години

35 Духът/вярата във себе си, гордостта че сме хора/ на българина е толкова сломен и невярва че ще се промени към по -добро нещо от съществуващото към момента, дори и да излезе на протест! Браво на тези 100 човека - не сме все още живи мъртъвци!

70

:))

преди 12 години

ами платихте ли си месечната вноска по ипотеките бе лумпенпролитариат?

69

Анонимен

преди 12 години

ВМРО ли? Какво е това? Взето назаем и експлоатирано сега, име от славната история на България!!!Каракачанов, межде другото, не беше ли агент на Държавна Сигурност?

68

ЕЙ, ФОРУМЦИ ...

преди 12 години

....ДА ВИ ИМАМ ИНТЕЛЕКТА....,ОТ КАКЪВ МАТ'РИАЛ СТЕ ПРАВЕНИ ?

67

Анонимен

преди 12 години

Знаеш ли какво стана на студентския протест миналата година , Цветанов и НАП заплашиха родителите на студентските водачи , и протеста свърши.

66

Анонимен

преди 12 години

До 66Прочети 53 и ще получиш отговор.

65

До se

преди 12 години

По-скъпо парно и природен газ от днес.По-скъпо парно и природен газ от днес.По-скъпо парно и природен газ от днес.Изборите са на 23 октомври!Изборите са на 23 октомври!Изборите са на 23 октомври!Изборите са на 23 октомври!Изборите са на 23 октомври!

64

ееей, клепари ,...

преди 12 години

оти /защо /,не сте на митинг...., аз като ви разправям ,че не сте виждали ---урна ,и не знаете как се гласува ,вие не вярвате ....Е, ВИЖТЕ СЕ ?....МОГУ СТЕ ЯКИ ,АМА САМО НА МАСА!

63

Анонимен

преди 12 години

мислиш че ако не гласуваш ,*** срещу 50лв. ще гласуват, и 10% да има избирателна активност , изборите са редовни,

62

Анонимен

преди 12 години

Просто нямам думи!*** студенти протестират и ще изкарат цяла една нация лъжци!Къде живееме българи,кой ни защитава?Не виждате ли че вече и чужди асоциации започнаха да си пъхат носовете и в нашата страна?Явно някой мечтае да западнеме като ЮАР!На кого пречиме че се стараят съвсем да ни разорят?

61

Do 55

преди 12 години

физици там,при колайдера?Сакън! Много жица има в тоя Колайдер!А пък колко елементарни частици има! Само пунктове за изкупуване на бозони, фотни и неутрино да открият и глей кво стаа

60

Анонимен

преди 12 години

42, като разпуснат партиите идва тиранията, това ли предлагаш