717

Анонимен

преди 12 години

Амнести Интернешънъл са една от всички онези организациики, които превръщат разисма и дискриминацията в НОРМА. Не разбирам единствено защо винаги са срещу прогреса. Точно такива организации разрушават равновесието взимайки страна, демек разграничават (discriminate). Малцинствата априори са равни с останалите, но те винаги се борят за твоите права ПЛЮС ЕДНО. Дискриминацията винаги идва от тях. Не познавам примери в природата, в които индивидуалния интерес да е над благоденствието на групата.

716

Анонимен

преди 12 години

754Аз имам съвсем реална представа. Живея в село населено с *** и българи. Ти обаче трябва да спреш телевизията, вестниците и да поживееш в реалния свят. Спри дрогата или поне си смени доставчика.

715

Анонимен

преди 12 години

До 743: Сигурен ли си че Хитлер щеше да те пощади ?

714

poohy

преди 12 години

Нашите журналисти да им покажат пътя на тази неграмотна по предмета си организация Къде е била тя, когато българи от десетилития в Катуница и из цялата страна, редовно са подлагани на насилие от ***? Най-сетне държавата, е частично, се реши да приложи закона на равен принцип, а не както досега - щом е *** престъпника, значи е неприкосновен.

713

до 750

преди 12 години

"Вие, расистите сте причината България да е на това дередже. "Ами айде да видим с една кратка анкета дали е така и какво мислят и другите хора.Няма да напомням на хората кой какви ги върши за да е по-справедлива анкетата.Кой (освен депутатите) е виновен за състоянието на България в момента? + ***- расистите

712

до 750

преди 12 години

Анонимен 750,ти на коя земя живееш?Или може би не си в БГ?...Освен пред компютъра,някои неща се случват и в реалня свят. Почини си - излез навън,пии едно кафе,прочети истински вестник от хартия, хвани си мацка (а не с фамилия .Jpg)...Идея си нямаш колко неща изпускаш,киснейки пред компа и 'справедливо' изказвайки се за всеки. С такива заблудени форумни лъвове е пълно във всеки форум. Слез на земята и се огледай какво става- а ако те е страх- вземи някой с теб за компания.

711

Анонимен

преди 12 години

До 751: Напълно си прав !

710

Анонимен

преди 12 години

Проблемът не е в циганитеПроблемът е в- "цар" Киро- тези,които позволяват на *** безнаказано да нарушават законите- тези, които са издигнали царетеТова са да го избием на цветово изражение - БЕЛИ хора. Проблемът не е етнически, проблемът е правов. Не на расизма, не на беззаконието... това трябва да осъзнаят хората.

709

Анонимен

преди 12 години

743Хората са си хора и делението им на расова, етническа или друга основа си е обикновен расизъм. Ти може да се смяташ за нещо повече от всеки *** в България, но извън България си един обикновен комплексиран расист. Заради такива като теб, гледат на българите с отвращение и неприязън. Вие, расистите сте причината България да е на това дередже.

708

Айде бегай

преди 12 години

Eй Амнести Интернешънал и на вас да ви Е..А МАЙКАТА!!!!!!!!

707

Измами

преди 12 години

Това е доказателство, че само руснаците, които ние продължаваме да отблъскваме, могат да ни разберат. Тази американска организацийка, на фона на 30 000 убити в Либия видя насилие в България. Непонятно ми, как може да се вярва на такива измами.

706

Анонимен

преди 12 години

Не правозащитна организация, а средство за терор над българите.

705

Анонимен

преди 12 години

Откога на самозащита й викат насилие вече? Ако някой *** тръгне да изнасилва 90-годишна бабичка и тя го удари с бастуна, ще я осъдите ли затова, а кучета подли от от Амнести Незнамквоси?

704

Анонимен

преди 12 години

Абе трябва да почнем и ние с *** номера - да сезираме разни такива клатикури като амнести, да мрънкаме, да съдим за дискриминация, да искаме права, да сочим с пръст, да искаме помощи. Изглежда това е икономически по-изгодно. От утре напускам работа и подхващам сериозни съдебни процедури срещу всички и всичко. После ще започна да водя патентни дела - от днес окосмението ми е защитено с патент и всеки на чиято дреха, *** или супа има мой косъм ще бъде гонен до дупка!

703

Не съм расист!

преди 12 години

Ние,българите не сме расисти.Защо няма проблем с интеграцията на арменците,на турците,на китайците и арабите?Хората работят,плащат си данъците и спазват законите на страната и не чакат за социални помощи.Само на *** 100 години не им стигнаха да се интегрират.Арменците са дошли в България с по едно вързопче ,а сега са сред най-уважаваните членове на обществото и имат ярки представители сред нашата интелигенция.

702

тт

преди 12 години

пореден тъпанарино 727 ,да-да,Хитлер би бил чудесен лидер! ами ,да,*** ,така е-би бил ама не се ражда поне малко подобен на него в БГ..а само миши кратунки!айде да се яви едно бледо негово подобие и да постигаме под негово ръководство чудеста които за нула време постигна Германия в иконом.план,като стандарт,като голямо нац.самочувствие с покритие!Против ли,си,неграмотнико?Егати БГ мишкарите,църкат цял живот по дупките-и затова БГ е завряна в дупката на Европа,последна дупка!поне мълчи,***!

701

ДАААААААА

преди 12 години

Този коментар от амнести, който на всичкото отгоре се разпространява по медиите от цял свят е просто скандален. Трябва незабавно да се напише протестна нота, защото излиза така, че ние сме варвари и трепем *** под път и над път, а то е обратното. Нека да бъде представен анализ на престъпленията, извършени от *** към българи и от българи към *** и да се представи в проценти. Статистиката ще е просто умопомрачителна. Сериозно! Трябва да изискаме такава статистика от управляващите........

700

Акъл море

преди 12 години

Казвал съм ви много пъти--***,***,малцинства,бандити,мутри и предатели в България не могат да се пипат! Ако някой се опита,ще бъде изолиран,а ако се опъва,ще бъде унищожен!Затова 22 години няма никой,който истински да се заеме с тези извращения.Който се опита ще трябва да е готов да се противопостави на "международната общност"с неограничената им медийна,политическа,икономическа и военна мощ! БГ е на колене!!!

699

ТЦТЦТЦ

преди 12 години

Ами то точно заради "Амнести Интернешънъл" се стигна до тук, защото настояваха за повече права и привилегии към малцинствата от колкото към етническите българи, което води до неравенство и чувство за безнаказаност! Стига с тая безконтролна раждаемост за пари и социални помощи.Трябва да настояваме веднага държавата да спре *** раждаемост, като направи за тях безплатни аборти, безплатни спирали, защото те аборт няма да направят, а ще го роди и ще ни го остави в домовете.Помощи за майки до трето дете и след това който иска още да се оправя сам. Професията самотна майка с 5-деца с една кръвна група, т.е. от един анонимен баща трябва да бъде премахната.Хора тия продъжават да раждат яко!Ако не намалим раждаемостта на тези хора след 10-20г. най-много в тази държава няма да може да се живее, ТОТАЛНО

698

Анонимен

преди 12 години

А ти куха глава ли си? Някога на някого да си платил сметка досега?