44

Луцифер

преди 12 години

Сега остава да излезе някой и да каже- Гриша Ганчев ми обеща 200 хил.евро,ако убия Алексей Петров.На кого ще повярват ?

43

Анонимен

преди 12 години

Изглежда, някой диша във врата на ББ, Хептен се е объркал.

42

АЗ

преди 12 години

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА И НА ЛЕВИ И НА ДЕСНИ Е ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ

41

Анонимен

преди 12 години

v ZATVORA VSICHKI I TRAKTORI,I GANCHEVZI VSICHKI SA BANDITI

40

бля-бля

преди 12 години

абе то хубаво си се поръчвате едни други..АМА защо не се избивате да прочистите България от вас,***?? бля-бля..важното е над цялата *** да е великомъченик,градител и борец БОКО...Седефения ,Гея ,Амед и другите! споко,,сега се търси и ще се тури подобен на СЕдефения на презид.пост! Гаранция! Гламавият народ ще го избере..не някой немец,френец или марсианец!! Така ли е..питам?? А пък БКП не само е поръчала но изпълнява и избива БГ народа чрез разните си котила-от десетилетия! ха сега де!!

39

Анонимен

преди 12 години

Приятели, нека не се занимаваме с Алексей Петров. Истинските изедници на българия СА хората като Цар Киро - срещу него трябва да се вдигнем и да насочим недоволството си. Оставете го Алескей Петров. Всички да се вдигнем на протест и да искаме бърза и максимална присъда на Кирил Рашков - поръчителя на убийството на българското момче. БЪЛГАРИЙО, СЪБУДИ СЕ!

38

Анонимен

преди 12 години

Цялата държава виси на тази гнила правосъдна система. Каквото и да стане е пееш си пенкеле кой ли те слуша. Съдебната влас е най-големия проблем на България и нищо никога няма да има смисъл ако тия не се вземат в ръце. Никое правителство и никой не може да се оправи в тоя компот на държавния апарат. Губят се папки, изчезват доказателсва, разболяват се свидетели стеля се на месо по съдебни медици. Много много отдавна още 89 г. българската мафия е разбрала кое е най-важното звено в цялия държавен апарат. Там са назначени хора на политици и няма как да се разбере кой кум кой сват и кой на булката....Лека нощ българи и сладки сънища. Кога ще си подаш оставката, г-н главен прокурор? От 5 години си на този пост...и...нищо НЕСВЪРШЕНО...!?

37

До 22

преди 12 години

Да,то ТИКВАТА какво е?Но е така,когато на двама МАФИОТИ им се сблъскат интересите-НАРКОТИЦИ!

36

Анонимен

преди 12 години

След Цв. и ББорисов е застанал на "челна стойка'. Всичко с главата надолу.

35

Анонимен

преди 12 години

Потомственият червен аристократ Борис Велчев умело замита следите на партийните си другари чрез протакане на производства и други процесуални способи за забатачване на делата...*)))

34

1343

преди 12 години

В коя нормална държава кандидат-президента е подсъдим и то за престъпна дейност от национален мащаб?Октопода малко по малко почва да се разплита,успех на българските прокурори и следствие.

33

Анонимен

преди 12 години

И на мен поръча Петров ,да убия Ганчев!Ха да докаже противното!Да не кажат,че сестра ти е ***,върви доказвай,че нямаш сестра!

32

Анонимен

преди 12 години

*** трактора

31

Анонимен

преди 12 години

Всичко ми се вижда съшито с бели конци! Защо този човек е ходил при Цветанов? Защо лично Алексей Петров ще му нарежда да убива Гриша Ганчев? Алексей Петров ми се струва не е толкова ***, той можеше да го направи по друг начин и да не се знае, че той е поръчителя! Защо сега преди изборите се вади това обвинение? Този юнак дали не е употребен? Много учудващи въпроси?

30

1

преди 12 години

до25, убйците в момента са на власт,а АЛ. ПЕТРОВ ще ги разкрие ,за това е тази дандания срещу него.

29

Анонимен

преди 12 години

Господинът подписал заверени от нотариус показания, че Цветанов и Флоров са го принуждавали да лъжесвидетелства с/у Петров, наградата му щяла да бъде 500 000 лв. и връщането му, на работа в "органите" А сега, ново двайсе, поръчка с/у Ганчев?! Не бих се учудил, ако излезе със спомени, че му е възлагано и покушението с/у Цар Борис- III . Този човек наемен килър ли е ?! И защо е ... абе, ясна е работата.

28

Анонимен

преди 12 години

*** които продължават да готвят мирни протести срещу дерибействата на мафиоти като Кирил Рашков и Трактора може да се отбият на мирен протест пред резиденцият на Трактора. Ама няма да да посмеят. Даже и полицият ще ги пази. Но от дългата ръка на Трактора няма да избягат.

27

БЪЛГАРИН

преди 12 години

КАК БЪЛГАРИЯ ДА Е ДОБРЕ ,ВИЩЕ КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ,ПОРЪЧИТЕЛИ И УБИЙЦИ,ЗАЩО ЗА ИЗБОРИТЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА ТОЗИ,А ТОЗИ СВИДЕТЕЛ КОЛКО ЧОВЕКА Е УБИЛ ?

26

михаела

преди 12 години

егати смешката. поредната порция от режисьорските спектакли на Борисов. Как все се появяват едни хора от нищото и хвърлят по някоя бомба в определен момент. За Алексей Петров всичко е ясно, както и за Борисов и неговите добри отношения с хора от престъпния свят. За съжаление докато тия мутри си разменят шамари по мутренски, за нас ни хляб, ни зрелища....

25

Анонимен

преди 12 години

Да бе, да... така става то - дават ти мокра поръчка, пък ти грабваш мегафона и тичаш да разказваш на всички...