273

Анонимен

преди 12 години

Абе, Плевньо, как народът да гласува 'за', особено след последните събития? Видяхме ви, че всички сегашни политици сте една нагла политическа пасмина, по-загрижена да опази един мутрафон-убиец /но осигуряващ доста *** гласове/, отколкото за исканията на българския народ. Колко гласенца ще ви осигури *** босче, Киро ***, за да го пазите сега, а след изборите да го пуснете с условна присъда?

272

assyta

преди 12 години

Освен че обра разликата в марките, накрая се сдоби и с черен печат, защото го играеше нелегален трудов посредник, а швабите такива неща не прощават

271

77777

преди 12 години

Иначе е прав, че трябва да се гласува "За", а не "Против". Аз така ще направя, ще гласувам "За" някой, който не се казва Росен Плевенлиев!

270

REDvayler

преди 12 години

Аз пак ще попитам-инженер Плевнелиев, ти това светло бъдеще докато изготвяше хороскопи на площада в Благоевград 90-та година ли го видя или папагалстваш на общо основание?!? Срамна работа няма, но не искам за президент някой, който е в постоянен контакт със звездите, ако успяваш да ме разбираш

269

до Тъста

преди 12 години

Този ,в началото на 90-те беше намерил "начин" да продава бъл.работници на немски фирми за по 2000-2500 марки,а им плащаше по 300-400,а разликата направи някои хора милионери.Тези работници не бяха нито пенсионно,нито здравно застраховани.

268

34

преди 12 години

Плевнелиев,благодари се че стана този скандал с цар Киро че няма дебати иначе народа щеше да разбере колко не ставаш за президент - та ти не можеш да говориш-Слушам те как по телевизията само лозунги цитираш сигурно сега наизустени/защото по начина по който ги говориш на това ми прилича/.А да си президент не трябва само да се хилиш а да имаш и дар слово .Все пак не е удобно един президент като излезе да говори пред народа да чете,като шефа ти.Просто не ставаш за това как не си го разбрал.

267

Анонимен

преди 12 години

Тоя като го видя и потръпвам от погуса - напомня ми на нещо слузесто ...

266

Човеко

преди 12 години

268! Ами къде отиде 13 тата пенсия при ГЕРБ? И резерва изтече и даже 13 та пенсия не дадоха! Къде отидоха милиардите от резерва? То че и онези не са цвете за мирисане, вярно е ама не знам кой е по - ***! Като го видя Консултанто и тоя Плевенлиев ми се повръща!

265

Анонимен

преди 12 години

Най-страшното за обикновените хора сега не е глада и сметките, а болестите. По-точно невъзможността в един момент да си платиш операция, лечение ,лекарства .

264

Тъста

преди 12 години

Гугълнах го този. Завършил ВМЕИ изчислителна техника, пък изведнъж основал строителна фирма и получил сума ти договори по Германия? Трябва да се проверят тъстовете и на предишната му и сегашната жени от там има нещо гнило!

263

Реалист

преди 12 години

Кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевенлиев скоро ще влезе в книгата на Гинес за най-дълго нищоказване. да се прочете нещо от неговите изказвания е много ефективен начин да заспиш за 2-3 секунди.

262

до 263

преди 12 години

САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА- АКО СДС ИЛИ БСП ПАК ДОЙДАТ НА ВЛАСТ, ТОЧНО ТИ ЩЕ СИ ПЪРВИЯТ, КОЙТО ЩЕ НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ! СТАНИШЕВ ДАВАЛ 13-ТА ПЕНСИЯ , МИ КОЛКО 13-ТИ ПЕНСИИ СИ ПРИБРАХА ТОЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИ КОМУНИ, БЕ ЛЬОЛЬО??? И ДЕТО СИ СЕДНАЛ ДА МИ ХВАЛИШ ТИЯ ***, НЕ ЗНАМ ТИ ЩО ЗА СТОКА СИ..СЛЕПЕЦ!

261

Анонимен

преди 12 години

Тоя наш премиер кога работи?! По цял ден обикаля и реже ,ли реже нещо, което са построили други. Тоя изобщо седи ли си в кабинета да хване някоя работа?!

260

Анонимен

преди 12 години

Може ГЕРБ да са по-малкото зло , но до тука не го доказаха. Колко българи от средно ниво стигнаха до там, че да се чудят как ще оживеят през зимата. За ГЕРБ ще гласуват предимно държавните служители. Първо защото кризата не ги бърка, и второ защото идването на други хора във властта може да застраши тяхната сигурност на работните места.

259

4444

преди 12 години

като знам какви инженери имаме майка й жалка на БЪЛГАРИЯ от политиците.

258

не вярвам

преди 12 години

Колкото и да ни пълнят главите ,че е сигурен президент с всеки изминал де се отдалечава от президентството . Само изцепки и кухи приказки. Просто не става да си строи калпавите магистрали които след 23 месеца заприличват на луната.

257

Човеко

преди 12 години

И какво направиха ГЕРБ? Кое построиха? Бойко откри повечето обекти започнати при Станишев, изхарчиха резерва натрупан от Орешарски, орязоха 13 стата пенсия на пенсионерите от Станишево време. Поне един олигарх вкараха ли в затвора? То беха акций автомати, маски пък сега даже Цар Киро не щат с белезници да го покажат ча току виж се обидил човека и обърнал *** за някой друг!

256

do аватар

преди 12 години

Абе ти вярно ли си вярваш,че на крадат, а "градят България" .. Колко слепи хора има, които обичат да вярват! Блажени са вярващите ! Само,че реалността е много по-различна.

255

Shark

преди 12 години

до 259 - Е, ти нали можеш за разсъждаваш, какво се вълнуваш толкова за мен. Или нещо сте нервни ГЕРБ-ерчетата рано рано.

254

Българан

преди 12 години

Тит!Ама мноого ги обичам ГЕРБ! И Цецо Консултанта го либим, ама най му либим тъст му, хубав човек, дащен! И Бат Бойко го либим, само дето му фалшифицират подписите, май. Ама пусти му ДАНС 5 години не могат да разберат фалшифициран ли е или не е! Много го либих Мишо бирата, ама той взе че спомина точно на време! Ама как си падам по Федосова да знайш! Сънувам я всека вечер и превода за 250 хилки го сънувам от Титан буклукджийте, дето уж бил фалшив ама май не е! *** с тапанарите!