410

Анонимен

преди 12 години

Все едно виждам Майлоу Майндърбайндър от "Параграф 22",само че в съвременен,нашенски вариант:)

409

qwer

преди 12 години

Волене ти си наред,като ни бият децата заради *** ще ядат сопата,да си националист е гордост за всеки човек,национализмът е във всяка държава в Европа,нащите ебани политици само плашат с това по телевизии, радиа и вестници защото ги е страх от "Атака",разумните хора видяха *** национализъм в полицията,как може брикетът да заплашва една нация от екранът и *** политици да не разбират кой внася етнически елементи в протестите,нашите деца са с бг флагът и пеехе химнът а *** с натокани брадви и пушки готови да им вземат главите.Въпросът ми е какви са тези главорези ли сме избрали които наредиха на полицията да малтретира мирно протестиращи младежи и деца.Това ли е лицето на управляващите да трепят българчета в защита на *** които народът още повече ще ненавижда и наистина мирните протести могат да се превърнат в етнически защото сме наследници на велики българи Аспарух.Ботев,Левски които също са търпели но до момент когато става търпимото нетърпимо.Отивайте си управници-българоубийци,не ви искаме ред е на милеещите за род и Родина националисти,вашето време изтече идва времето да отговаряте пред БГ законите за изврашения срещу собственият си народ.

408

Анонимен

преди 12 години

Na snimkata...: Kaskata e po-cenna ot glavata pod neya...xaxaaxxxaxxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaa

407

PAPA

преди 12 години

MVR LI.VOLENE TI SI DOSTOEN ZA PAPA NA CELIQ SVQT .TI SI SPASENIETO ZA HORATA PO SVETA.MESIQ SI.BOG SI.VSI4KO SI ZA MALOUMNITE *** PO SVETA .HAHAHAHAHAA MVR .HODI I SE PIRZALQ BE 4U4ELO TAKOVA.

406

до Стършел

преди 12 години

тука всичко е карикатура

405

Томас

преди 12 години

Имам чувството, че има изключително много хора, които са "доволни" от падни стани, от бездействието на полицаите, от милионите "дарявани" доброназорно (има много транспортни фирми, които са принудени да плащат, за да не им спират колите), явно много хора са "доволни" от *** полицаи, които са с една цел такива - скатавката и ранното пенсиониране - тия хора мазохисти ли са. Аз мисля, че атака биха се справили добре с мвр.

404

Стършел

преди 12 години

Този с каската е по-голяма карикатура дори и от Фидоската:)))))))))))))))

403

Анонимен

преди 12 години

За първи път виждам пудел с каска.

402

Б.Б

преди 12 години

Министерството на вътрешните работи ли иска.хахаха.Бих му дал една килия за 30 години и то заедно с 5-6 *** да е в килията.Ненормалник.

401

Анонимен

преди 12 години

Какво не му харесвате на Волен бе тикви неосъзнати?! Сидеров е ако не за президент,то за министър на МВР! Едно време имаше един Чочоолу и *** умираха само като му чуеха името.След 20ч нямаше жив *** по улиците.Я питайте бащите си да ви разкажат за него!Волен Сидеров е решителен,последователен и единствено той може да въведе ред в държавата!Я си спомнете бившите министри на МВР-Емануил Йорданов,Румен Петков,Михаил Миков-те не бяха ли жалки смешници?Волен не е ли по- достоен от тях?

400

Хан Крум

преди 12 години

Ти е без това ще го получиш на следващите избори когато всички които се чувстваме чужденци в собствената ни държава гласуваме за Атака.

399

Анонимен

преди 12 години

Тъкмо му минала таз щуротия,ТУП, на главата му падна ютия...Волене, Герб и цяла България ти дължи доживотно лечение. Само си пий редовно хапчетата.

398

За Сидеров

преди 12 години

Да искаш ред и справедливост не е расизъм законите са за всички койти не му харесва да ги спазва да хваща пътя !!!

397

!

преди 12 години

А така, Волене, пази си главата- тя е най- слабото ти място!

396

до 410

преди 12 години

Христо Ботев е бил Националист и Патриот. Което за мен тогава е било едно и също. След Хитлер чак май се прави такава разлика.

395

до муспи

преди 12 години

Аз не съм военен но съм виждал танк в музея и на парад.Дори и най-тъпите модели.Знаеш ли кво железо е?Вярваш ли вярно че ако му хвърлиш запалена бутилка ще го извадиш от строя?Та той е правен да издържа тежка картечница и попадения от леко оръдие.Ти с бутилката ще го биеш...

394

до 408

преди 12 години

Не би трябвало, против всякаква логика е. Ако въобще в българската политика търсим логика.

393

черноземски

преди 12 години

за тези, които се правят на интересни и правят разлика между патриотизъм и национализъм лек въпрос какъв е бил Хр Ботев ???

392

do 403

преди 12 години

това което си описъл е ПАТРИОТИЗЪМ а не национализъм...нали едно е да обичаш родината си но съвсем друго е...да мразиш всичко по света което не е Българско...

391

Анонимен

преди 12 години

Добре е АТАКА да получи МВР, но ако не получи, ще продължи ли да подкрепя Цветанов и правителството?