295

Киро Слепото

преди 12 години

Че тоз *** сърце има ли че да има сърдечни проблеми?!?! Препоръчвам му да пие валериан,глог и мента....

294

прасчо

преди 12 години

Аз се вълнувам повече,къде са внуците "принцове" на този *** и особено оня със сабята.....дето искал да сече ***.И храня надежда,че ако правосъдието не го намери,ще го намери някой от нас и ще му постави сабята в ножницата...........та никога повече да не му мине през акъла на малкия *** да маха ножове пред нас....А засега го оставям да цапа гащите от страх в някой хотел,пазен от еничари с пагони и палки и пищови и шлемове и щитове.....

293

Протестиращ

преди 12 години

Трябва да се вдигнем срещу мафията, да има ясна позиция за какво се борим! Ако една ромска махала ни струва няколко милиона, защото е на социални и не плаща ток, то някой бизнесмени от Пещера, други от Брезово, трети от Маноле, понастоящем "олигарси", ама са си същите ***, са ощетили бюджета и всеки един от нас с милиарди, като невнесени данъци, осигуровки, източено ДДС и усвоени еврофондове. Против тези гадове трябва да се борим!

292

Анонимен

преди 12 години

*** наистина е болен.Преди време медиите ни знимаваха с байпасите му.Затова са решили да арестуват него, не внуците му.Ще хвърчат линейки в съда, ще го оневинят.Това са измислили,може би, докато го разкарваха като величие насам-натам.

291

БОЛЕН ЛИ

преди 12 години

КАК ДА ГОВОРИМ ЗА НЕГО,ТА МЛАДИТЕ МОМЧЕТА ЛЕЖАТ В ГРОБА,ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО ВСЕКИ ДЕН И СРЕД НАС СА ПЕРМАНЕТНО ПО БОЛЕСТ,ИМА КОЙ ДА ГИ ТОЛЕРИРА И ТАКА ЖИВОТА СИ ИЗКАРВАТ,А ТОЗИ ЗАЩО НЕ УМРЯ КАТО МАЛКИЯ ПАВЕЛ,КОЛКО БАЙПАСИ ИМА ХОРА КАРАТ ЦЯЛ ЖИВОТ,А ТОВА МЛАДО СЪЩЕСТВО УМРЯ ОТ ГЛЕДКАТА,ЗНАЧИ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ,ПРАВИЛНО МЛАДИ И СТАРИ ТРЯБВА ДА ВЪСТАНЕМ СРЕЩУ СЛУЧВАЩОТО СЕ ВСЕКИ ДЕН,ДА СЕ ОПОМНЕЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ЧЕ И НИЕ СМЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ.

290

Анонимен

преди 12 години

Аз искам да прочета че метален прът го е тряснал тоя ***.Господ е много милостив и продължава да ги търпи всичките.

289

С.М.

преди 12 години

Винаги съм се чудел, наричайки *** "РОМИ", на практика не утвърждаваме ли още повече мисълта колко е ОБИДНО да си ***? *** са си ***; те сами се наричат така. Тази глупост с "ромите" е просто доказателство, че да си *** не е оферта... както и българите ги е срам в Европа да кажат от коя държава идват... или пък ***, които наричат афро-американци и пр. тъпотии, които само затвърждават расизма.

288

сИГАНИН

преди 12 години

Българска работа ,а преди си беше наша ---*** работа ,но и нея ни отнеха ?

287

Анонимен

преди 12 години

Искам да прочета .че инфарктът го е тряснал.Господ трябва да е справедлив.

286

Лисан

преди 12 години

Боко, спри да тормозиш българите, които протестират, или си приготви една кофа вазелин за след изборите !

285

KU4E

преди 12 години

Партенки и шменди капели! Този чичо е здрав като бик! Иска да се отърве от отговорност, а после ще го осъдяр условно и ще си прави същото като досега! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово

284

Анонимен

преди 12 години

Долна манипулация е това.Такива *** като Кирил Рашков нямат сърце и затова не могат да получат сърдечни проблеми.Удар с метален прът по главата ще е по-успешен ход в борбата с народното недоволство.

283

Анонимен

преди 12 години

прибраха го на топло щото навън става все по-трудно да го опазят , а и за да хвърлят прах в очите на хората и да спрат протестите .. всичко е сценарий и манипулация ..

282

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам арести на длъжностните лица проспали безчинствата на "гражданина" Рашков до сега! Нападжии, полицаи,пркурори,следователи,дознатели,кметове-всички сте виновни!

281

дУ 256

преди 12 години

Ей,кратуно ,не виждаш ли ,че от ГОЛЕМИТЕ НАПЪНИ НА 20 годишните УПРАВНИЦИ ,СЕ РОДИ ----ДЕТЕТО ИМ ---ГЕРБ ---,ТОВА ДЕТЕ НЕ Е НА КОМШИИТЕ ,И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ГО ГЛЕДАМЕ ?Електоратът на ГЕРБ ,също е от предишните ,а не от чужбина ----ФАКТ---!Също и цар Киро не е от 2 години ,а от 22 ...ФАКТ....!

280

С.М.

преди 12 години

Интересно дали ГЕРБ след като получат отчайващо МАЛКО гласове на изборите, ще успеят да ги компенсират с ОГРОМНИ фалшификации... аз лично се надявам, че НЯМА да успеят!!!!!!

279

Анонимен

преди 12 години

Циркът "Лукойл" отложи представлението си - делото се отложи.Гледайте новата постановка.

278

Протестиращ

преди 12 години

Хайде всеки да напише защо протестира? Срещу ***, или срещу неравенството пред закона. Аз съм твърдо за да се протестира срещу неравенството пред закона. До кога ще има хора, които са над закона, защото имат пари?? В Пловдив се знаят и е обществена тайна коиса мутри поименно, всички едри наркотрафиканти- поименно, всички измамници "строителни предпиремачи", всички "бизнесмени", които не плащат акциз за десетки милиони и смучат ДДС за десетки милиони. Кога ще стачкуваме против това????

277

Циганите на Марс

преди 12 години

Пак *** номера!

276

Темерут

преди 12 години

Я, да вземе да гушне босилека, тоя, че да спести на данъкоплатците евентуалната му издръжка в панделата! Тъкмо ще намалее и алкохола менте, и другите му престъпления ще секнат.