1012

kzbt

преди 13 години

Който си пуска БТВ (особено пък след 19:00 часа) е *** турски *** за мене !

1011

Да, ама не

преди 13 години

Както и да се оправдават от бтв, ясно е едно: Има нещо гнило в начина по който поднасят вътрешните новини. Досега не е имало подобна реакция от хората. Със сигурност обаче , тази телевизия сериозно се заиграва и дезинформира обществото. Декларацията с която излезе ръководството, както и и включването на "дългия" е пълно падение на журналистическата етика и професионализъм.

1010

Некъф Човечец

преди 13 години

Миро - люба, този път се подложи не както трябва! И ти се опита като властите да си и от двете страни, а не както подобава на журналист отстрани! После феновете били, ама *** не били, ама хората били ***, ама ония ги убили...Такава прилежна (от гл. прилягам) журналистика е много доходоносна !

1009

Некъф Човечец

преди 13 години

Миро - люба, този път се подложи не както трябва! И ти се опита като властите да си и от двете страни, а не както подобава на журналист отстрани! После феновете били, ама *** не били, ама хората били ***, ама ония ги убили...Такава прилежна (от гл. прилягам) журналистика е много доходоносна !

1008

hh

преди 13 години

BTV са еничари и лъжлива телевизия

1007

със здраве

преди 13 години

Тъпият човек си е *** и такъв си умира! Но интереса умира слуд умирането на човека, така че просто няма какво да я коментираме тази..... За мет тя вече е по-ниска от тревата, едно нищо, ако например БИ ТИ ВИ коментира че някой я е блъснал, просто сменям канала и тва е :) айди и със здраве без да се палите толкова

1006

Анонимен

преди 13 години

Тая *** и без това всички я мразят, а сега два пъти повече. БТВ пък я защитатават, въпреки че им копае и без тва почти пропадналия авторитет.. Логика - нулева

1005

Кой е пияница?

преди 13 години

Я, да видим, кой обича да смуче алкохолец??????? Топ журналистката Миролюба Бенатова шофира на две големи питиета! Разследващата репортерка на бТВ била хваната от катаджии да кара в нетрезво състояние. Дрегерът показал наличието на 0,6 промила в кръвта, което означавало, че Миролюба Бенатова е изпила поне две големи водки или друг твърд алкохол, пише сайтът на Бареков

1004

МБ или шефовете й

преди 13 години

Според мене при такива сериозни ситуации конкретният репортер винаги координира отношението си с началниците си. Бенатова просто е избрала думите и фразите, но ОТНОШЕНИЕТО към ситуацията вероятно е решено от ръководството на телевизията. бенатова е просто послушка, която се надява един ден да я приемат при тези дето решават.

1003

Шулхан Арух

преди 13 години

Закон 31На евреина строго е забранено да *** своя ближен и за измама вече се счита, когато той го лишава от шестата част на ценностите. Който е измамил свой ближен, той е длъжен да върне всичко обратно. От само себе си се разбира, че всичко това има смисъл единствено сред евреите. На евреина е позволено да измами акум, като той не е длъжен да връща на акума онова, с което го е измамил; защото в Св. писание е казано Не мамете вашия ближен брат; акумите не са ни братя, а напротив, както се видя по-горе (Закон 25), те са по-лоши от кучета.

1002

Анонимен

преди 13 години

Шалом ,скъпа журналистке Ти като вярна дъщеря на нашия народ ,никога няма да направиш репортаж ,как смелите еврейски войници трепят араби .Те защитават народа си ,а според теб българите не са народ а пияни футболни хулигани .Шъ тъ назначим за шеф на Палистинската теклевизия ,да им покажеш как се прави обективен репортаж .Чи много плюят по родината .

1001

Добра е !

преди 13 години

Тази с един удар унищожи труда на хиляди хора и милиони долари инвестиции. Това и планирано да беше, нямаше да може да се получи. Явно женицата има дарба да съсипва нещата :)

1000

Аз

преди 13 години

СТИГА ВЕЧЕ...Незнам към кого да се обърна..Нещата са толкова изпуснати, който и да дойде на власт, все е тая... Господа Политици, стига вече сте дърпали конците насам-натам. Има толкова историци сред вас..Припомнете си малко историята: как Васил Левски, Христо Ботев, Хаджи Димитър и още стотици патриоти...Припомнете си тези хора как са се бранили и защитавали Татковината!!! А какво направихте от тази държава, от този рай на Земята, от тази природа? КАКВО НАПРАВИХТЕ???

999

Rotten

преди 13 години

Довечера при Славчо гледайте какво ще става. Сценария е ясен: Слави ще и даде трибуна да се защити и тя с половин уста ще се извини. Стойте и гледайте.... смях ще е голям... Само да не вземете да я съжалявате... защото усойницата знае какво да каже за да се измъкне

998

Г.О.

преди 13 години

Вечерта на инцидентна бях без компютър (съответно фрйсбук) Следях събитията по БТВ. Без да се влияя от хорското мнение,,както се опитват да изкарат, си казах, че при първа възможност ще изпратя възмутено писмо до медията, без да предполагам, че стотици др хора също са го направили. Каквото и да казват сега, както и да се оправдават, факт е, че не бяха обективни!Щом показват всички гледни точки, да бяха казали така "Вандали рушат имотите на един убиец (придобити с незнайно какви средства) ...

997

91458

преди 13 години

Mиролюба е много добър журналист.Сама с две изявления,подпали такава любов към БТВ,че скоро ням да се управят.Брово,Бенатова,твоят пример ще го изучават в учебниците по журналистика.

996

до 1023

преди 13 години

Чифутката Бенатова защитава чифутът Ставийски! Типично поведение за тяхното племе!

995

АЛООО,

преди 13 години

...големи поети бре ,оставете момичето ,кой НИ е виновен ,че сме спали 22 г.,....?

994

1022

преди 13 години

1022,Как точно се бори? Като нарече всички протестиращи пияници и наркомани. По другите телевизии казаха, че 100-200 човека са били пияни и агресивни. Останалите 1000-1500 са дошли да изразят отношение, за което им свалям шапка. Всичко е заради това, че великата журналистка е била блъсната и микрофона и е счупен. Миролюбка се държа не като журналист, а като разглезено злобно момиченце. Предполагам, че такъв е и характера и.

993

Шулхан Арух

преди 13 години

Закон 24Когато евреин държи в ноктите или в ръцете си акума (на халдейски изразът е мааруфия, т.е. одира, непрекъснато ***, не пуска от ноктите или ръцете си), тогава е позволено и на друг евреин да иде при този акум и да вземе назаем от него, като на свой ред го измами така, че накрая християнинът да изгуби всичките си пари. Основанието е в това, че парите на акума са имущество, което не принадлежи на никого и първият (евреин), който ги пожелае, има пълното право да ги вземе.