153

HB

преди 12 години

ganiovskite piyanduri negramotni vmesto dase razpraviat s upravnisite te na etnicheska osnova nalitat

152

Изобличител

преди 12 години

*** Киро нагло пожела от селото да се махнат хората,които желаят неговото изселване! Защо е толкова нагъл? Защото е чер.ве.но.гъ.за ***! Кой през 1984 г. имаше милиони?Само онзи,когото червенушковците покровителстваха,за да дели с тях каквото е крал!

151

Priqtel

преди 12 години

Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО

150

Томас

преди 12 години

157Можи би ти ще ми кажеш, с кой трябва да се обединим?

149

Анонимен

преди 12 години

Народен съд за колониалната клика в София!!

148

Томас

преди 12 години

153и да напуснеш България - няма да намериш идеално място - точно това искат световните престъпници - да не си част от общност с обща история, култура, вяра, традиции - да си на хиляди километри от родния си дом, роднини и приятели - да си слаб и уязвим - да живееш на кредит и да им пълниш гушите. Стой в БЪЛГАРИЯ И СЕ БОРИ ЗА ДОБРОТО.

147

Иво Николов

преди 12 години

Защо ги нямаше тези закопчани преди време когато необезпокоявани от ГЕРБ-полицията и органите на реда и закона правеха всичко каквото им хрумне, гавреха се с хората и насилваха. Искам смърт за тези!!!!!!!!!!!!!!!!! Искам както преди време- народен съд и бесене на площада!

146

Анонимен

преди 12 години

НЕ ГЛЕДАЙТИ БОСФОР ТВ - БИТИВИШИКТАШ (БТВ). МАНГОЛЮБА БЕНАТОВА

145

Циганска хроника

преди 12 години

Вестниците писаха:22 Окт 2009Двама *** убиха старица за парче хляб. Ромите издебнали жената в гръб и с дърво потрошили черепа й.29 април 2010Роми убиха след жесток побой 53 годишен мъж посред бял ден в Димитровград. 24. 09. 2010 г.Трима *** убиха от бой 53-годишен шофьор на ТИР, натоварен с цветни метали, при опит да откраднат камиона. Престъплението станало на паркинг в София. 28 ноември 2010КРАДЦИ НА ЖЕЛЯЗО ЖЕСТОКО УБИХА СТАРИЦА Пребили я, а след това тарторът на бандата й прерязал гърлото.Крадците няколко дни преди това задигнали метални отпадъци от съседи на убитата, тогава дори били задържани за 24 часа и по-късно освободени. 21 февруари 2011Трима роми от рода Гюлини са обвиняеми за грабеж от дома на 89-годишната гена от с.Памукчи на три медни бакъра и ел. кабел. Грабежът бил съпроводен с жесток побой над беззащитната старица, която скоро след това починала.15.02. 2011 Непълнолетни роми отвлякоха и убиха по особено жесток начин жена от село Михайлово. Задържаните са откраднали златни накити от нея - 2 ланчета, три пръстена, две обици и една гривна. Освен бижутата, нападателите взели от жертвата и две монети от по 50 ст.И т.н. и т.н.............................

144

dimitrina

преди 12 години

Нека утре вечер се саберем и подкрепим българите в Катуница

143

Анонимен

преди 12 години

Рома е за пиене ,*** е за биене !

142

****

преди 12 години

Трябва да се приложи сталинският метод в този случай,има ***,има проблем,няма *** няма проблем,призовавам всички,които имат възможност,да отидат пред полицейските управления,където са задържани наши момчета,и да протестират до тяхното освобождаване,само обединени ще накараме държавата да заработи,пример гърция.

141

Мочата

преди 12 години

Да ге *** и ЕврЕопейците. Като сме в Европа да не би да сме на плюс от това. Расипахме си промишлеността като условие милиардерите на чийто фирми бяхме конкуренция да наредят на своите политически представители да ни отворят вратите на помийната яма - Европа. Поне да избивахме вноските в еврЕопейския бюджет! С бай НАТО положението е още по-прекрасно.

140

:(

преди 12 години

сред тези неща, които се случиха окончателно реших да напусна България!

139

kana_ra

преди 12 години

e полицията пази ли ни ? или е на концерт на веско маринов?

138

Анонимен

преди 12 години

А когато *** се разбунтуват щото ще им спират тока дето не са го плащали от 30 години никой не отива в ареста.Никой не е задържан и арестуван.*** разбира се полицията бие най-добре ученици,студенти ,учители и тук там някой уволнен работник дето просто си иска заплатата.Герои герои няма друга такава полиция

137

888

преди 12 години

Обвинителен акт срещу българската цигания25 септември 2011 19:36 | Красимир Калудов | Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на *** или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.Кой съм аз ли?Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.И колкото и абскурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската *** из корен и да направят така, че българи, турци, ***, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.

136

Анонимен

преди 12 години

Тоя (т. нар. министър на ВР) пак прави внушения за българска агрессия! До кога ще ги тъппим тази гнусна политическа ***?!!

135

Томас

преди 12 години

143с кой трябва да се обединяваме???

134

ЧЕРВЕНИТЕ-ВЪН!!!

преди 12 години

В САЙТА ИМА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НА ТРАКТОРА!!!!