956

1954-та!

преди 12 години

Да ни е честита новата 1954-та!До Априлския пленум остават цели 2 год.! А до тогава, че чакаме да ни светне за ... "култа към личността на другаря ..."

955

981

преди 12 години

Това за Великобритания, Полша, Швеция са абсолютни лъжи.Бегай да ги пробуташ на селяните,аз съм в Германия и зная за какво говоря.шеврон губи всеки ден на борсата,бегай да четеш новини,но не тук а в европейските медии.България намали с 2 милиона,това е половин Париж и няма нужда от геноцид.Като френчитата се съгласят да го добиват,тогава България може и да размисли,но не и боко да заплашва.Тоя дали си дава сметка че думите му са много опасни за здравето му,то кариерата му беше до тук

954

leonsio

преди 12 години

Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Така, както е тръгнало, АЕЦ Белене може да няма, но остров Белене може да се възроди!

953

ZAX

преди 12 години

Долу Тодор Живков! - казваше свободно на глас Костов, като по този начин забравяше за проблема с простата си. Всъщност тази фраза той ползваше, за да се справя с всякакви болежки, включително и политически. Но дали сега тази мантра ще му помогне за идващите нови избори? Какво ли е намислил Черното влечуго, за да се справи със сложната ситуация? Очакваме с голям интерес неговите ходове! Той е сложна личност като д-р Хаус и има "червенокосото хладнокръвие" на лейтенант Хорейшо. :)

952

До 975

преди 12 години

Тогава защо във Великобритания, Полша, Швеция и т.н. се готвят да добиват шистов газ? Да прав си добива на шистов газ замърсява околната среда, но коя човешка дейност не замърсява околната среда, коя човешка дейност не изменя околната среда. Много са преувеличени твърденията ти, че цяла Добруджа ще се превърне в пустия - все пак добива ще се локализира в определени райони.

951

Анонимен

преди 12 години

СДС - унищожи индустриятаБСП - вдигна ромите на властНДСВ - изсече горитеА сега ГЕРБ е на път да отрови най-плодородната земя на България !!!

950

973

преди 12 години

Будала заради джоба на боко,тоя шистов газ ще унищожи природата,въздуха,водата а народа.Утре газ ще има но нацията ще е изчезнала.Във Франция народа скочи и забраниха добива му.

949

НационалнаКатастрофа

преди 12 години

Национална Катастрофа - 2011-та!Гарантирана от ГЕРБ!

948

анонимен

преди 12 години

има една болест-нарича се асфалт в главата.обикновено от нея страдат пътните работници,но явно и на Боко от толкова ходене по откриване на "магистрали",все пак му е влязло в главата.не се коси Боко,на изборите ще се види кой кум,кой сват,кой на булката брат.като гледам коментарите то е ясно че някой ще го цунка дебел.

947

Василев

преди 12 години

Ами църният *** назначи най-много доносници в администрацията,когато беше цялата власт в ръцете на СДС колко досиета се отвориха и колко посланици бяха отзовани!!!Черно но бяло с документи Цецо ви каза какви са апартаментите му!!!Почти всички са наследствени от роднините на жена му и неговите, купени са още преди сто години от тях!!!Мишо Бирата е искал помощ и от Гоце,даже си го каза в прав текст , че винаги си е плащал на предишните управляващи, а *** не е ли той един от тях!!!Ти си ***!!!

946

До 967

преди 12 години

Ей разбирател за какво ти са работни места ако водите не стават за пиене и поливане,почвата е неплодородна и всичко се превърне в пустиня.Я проучи какво става при добив на шистов газ и тогава обяснявай на хората,че не разбират.Има достатъчно данни от добив на шистов газ по света и особено в САЩ,че това е опасно,за природата и за здравето на хората.

945

р

преди 12 години

С 99 % от политиката на ГЕРБ съм съгласна. Единия процент, който остава е против добива на шестов газ -ТВЪРДО против!

944

Анонимен

преди 12 години

Много е смешно и жалко да се политизира подобен казус! Тук не става въпрос за ГЕРБ, ББ, БСП, Станишев и т.н., а за бъдещето на един цял регион и съдбите на стотици хиляди хора. Тези хора трябва да изберат дали искат добре платена работа и чиста природа и мизерия. Трябва внимателно да се преценят плюсовете и минусите, а не само да се изтъква колко е вреден добива на шистов газ. Шистов газ вече се добива в много страни и най-логично е да взаимстваме от техния опит, а не да се дъргим като зомбита.

943

Анонимен

преди 12 години

Дайте да намерим адвокат по международно право,важнаграден от народа,за да му закачи един процес в Хага.На тоя България не му е бащиния и народа не са му роби

942

Кака Сийка

преди 12 години

Питам се, колко Българии съществуват паралелно? Тук чета много интелигентни и повече от основателни възмутени реакции, а снощи в репортажа в отговор на това просташко изявления се чуваха к'венско подлизурски хихикания. Дано негодуванието не е само пред компа, а и да се види на изборите.

941

дон

преди 12 години

Василев,толкова ли си *** или просто се правиш на такъв.У ГРОП няма соколи,***,гоцевци,но за сметка на това е пълно с доказани престъпници,доста вече осъдени,я за кражба на ток,я за искане на рушвет,я за злоупотреба с влияние,и т.н.Кажи си ,че и ти си на хранилката,та поне да ни стане ясно ,защо толкова ги защитаваш тия тиквочи.

940

Ехаа

преди 12 години

Другарят Борисов в нормална обстановка щеше да бъде подминаван с насмешка, от хората със здрав размисъл. Имайки власт обаче тоз комплексар с мутрнско-рекетьорско поведение се превръща в заплаха, защото от решенията му зависим всички. Аз не виждам особена разлика между него и Доган с прословутото му разделяне и раздаване на държавната пара.

939

Спонги до 965

преди 12 години

Дим Дуков, нима си обърнал резбата. А може би Вождът ти е сменил доносниците от ДС които са областни управители. Аха, сетих се, ЦЦ не си е купил апартаменти за 4 пъти по ниска цена (чиста корупция), а Мишо Бирата, Бог да го прости не е искал помощ от ББ. Може би ЦЦ намери откраднатото от Митницата злато, а ЦЦ не подслушва на ангро.

938

Анонимен

преди 12 години

На мен пък почна много до писва от безмозъчни псевдоекоактивисти, които всъщност на 99% протестират срещу неща от които не РАЗБИРАТ! Първо протестираха срещу атомната енергетика, сега скачат и срещу добива на шистов газ. Ако България днес се откаже да ескплоатира залежите си от шистов газ, ще загуби милиарди евро - ФАКТ! Безспорен факт е и че ще бъдат открите много добре платени работни места, безспорен факт е и че ще има замърсяване на околната среда, както и при всички човешки дейности.

937

Анонимен

преди 12 години

Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат".Защо плаши и лъже.Ако хората си мълчат всичко ще мине безпроблено.А иначе той вече е подписал разрешението за проучване.А щом е подписал за проучване, ще подпише и за добив.Става въпрос за много пари.За хората никой не го интересува.