742

На дали

преди 13 години

Ах,мар майка ,като ги гледам що не вземат да се цункат завалийките?!!!!ПАЗИ БОЖЕ ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!!!!

741

94

преди 13 години

КАТО ФУТБОСИСТ ДА .НО ЗА ДРУГО КАКВО ХВАНЕ ВСЕ СЕ ПРОВАЛЯ....ИЦО С ТАЗИ ПОДКРЕПА ПОВЕЧЕ НАВРЕЖДАЖ.ЗАЩО НОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ МИСЛИШ.НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЕБ , ЦВЕТАНОВ И ЛЕЧКОВ ПРИ ВСЯКА ИЗЯВА ЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ СЕ ТОПИПЛЕВНЕЛИЕВ ПО ЛОШ СТАРТ ЕДВА ЛИ Е ОЧАКВАЛ .СЕГА БОРБАТА Е ДА ВЛЕЗЕ В БАЛОТАЖ

740

Анонимен

преди 13 години

БРАВО СТОИЧКОВ, С ТЕБ СМЕ, САМО ТАКА, АЗ ЛИЧНО СЕ ГОРДЕЯ С ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ, КОИТО СА ПРОСЛАВИЛИ БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ СПОРТ, ИЗКУСТВО, НАУКА И ВСИЧКИ ХУБАВИ НЕЩА, КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ. А НА ЗАВИСТНИЦИТЕ ... А И ОЩЕ НЕЩО, ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ МЪЖКАРИ В БЪЛГАРИЯ.

739

Анонимен

преди 13 години

Ице,Ице ,и на теб ти подхожда да ти викат ТИКВА!!

738

Анонимен

преди 13 години

Боже мой,тоя *** и той се включи!Да,простаци са като теб!!!

737

sev

преди 13 години

Пожелавам успех на Росен Плевнелиев,един способен,добър и честен човек.Но пази Боже ,ако такива *** като Стоичков ще застават зад него.Хора като Стоичков,разхождали се със синя лампа като махарджа из София и заради това гръмнаха апартамента на журналист от Нова ТВ,зарязали собствените си родители,плюли по България по повод и без повод,хора като Стоичков , простаци и *** до мозъка на костите си,пази Боже Плевнелиев от такава подкрепа.

736

Анонимен

преди 13 години

Родителите му се отказали от него, ама са го изгледали, а да си оставиш детето като Ламбо и да гледаш чужди, а да не даваш 5 пари за своето е дъното на дъното. Ицо ще остане в историята, в Светованата история на футбола, а тука плюещите ще си останете с ехидната ирония и никой няма да знае, че някога ви е имало.

735

КРАТКО И ТОЧНО

преди 13 години

БРАВО ИЦО !

734

69

преди 13 години

БРАВО СТОЙЧКОВ.ТИ ИМАШ УСЕТ КЪМ ГУБЕЩИТЕ.ДОСЕГА НЯМА ПОЛИТИК ПОДКРЕПЕН ОТ ТЕБ И ДА Е СПЕЧЕЛИЛ.БРАВО СТОЙЧКОВ

733

Анонимен

преди 13 години

Ей, червен наклецан *** скапан!!! *** ще ***!!!!!!!!

732

Анонимен

преди 13 години

' На 1 септември 2007 г. в интервю пред вестник Банкер, озаглавено Живеем в града на греха, управителят на фирма LINDNER Росен Плевнелиев разказва за проблемите, които е имала ръководената от него фирма за да принуди Столична община да изпълни собствените си решения.В интервюто, публикувано от Агенция Фокус, става въпрос за сделка за замяна на парцел с фирмата Софийски имоти, както и за наличието на хора, които са предлагали да посредничат за разрешаване на проблема.През 2007 г. Росен Плевнелиев отговаря дословно така: Публично известен факт е, че от тази фирма (Софийски имоти б.р.) просто няма спасение. Но така или иначе ние няма да платим и лев подкуп. '.......................................................................И сега какво излиза ?През 2007 г. пред в - к ' Банкер ' Плевнелиев много ясно и точно казва какво е станало ...Кои тогава се занимаваха с разкриване и прекратяване на престъпления ? Това не бяха ли Румен Петков и доц. Ал. Петров ? Какво направиха те по въпроса ?А Кадиев тогава сигнализира ли Прокуратурата или странно си замълча ?Защо П. Курумбашев днес странно не се яви в ' Здравей България ' по НОВА ТВ и да даде показания ?Очевидно е, че тук има скалъпен компромат срещу Плевнелиев, който в случая не успя да мине !?През 2007 г. червените не си ли бяха раздали 117 млн евро като бонуси покрай АЕЦ БЕЛЕНЕ ? Защо мълчат за тези раздадени 117 млн евро , а не раздухват случая, за да ни обяснят за каква точно свършена работа взеха тези пари ?

731

Анонимен

преди 13 години

Стицата пак се на...Политика трябва да е политик. Не да бъде уж мъжкар. Какво ми дреме колко му е голям като не става за политик. Да не съм гей да го избирам защото "е мъжкар". А и Бат ви Бойко не е никакъв мъжкар всеки път като се провали се оправдава с другите. Всеки път когато има неудобен въпрос се изнизва като п.... Но не се учудвам че при Стоичков простотията=мъжкарство. Очаквайте скоро и Митьо Пищова за президент.

730

Анонимен

преди 13 години

ей, таа жега глей кво праи - ицето станал мъжкар и за да не му е скучно възпроизвел в тоз чин още двама "мажкари", маскарите му с маскари. Ей, че жега!

729

Развълнуван дизайнер

преди 13 години

Много за нежни един към друг. Нека се обичат, ние ще помагаме са кавото можем.

728

Пената

преди 13 години

Жална ни майка след като такива като Стоичков ще определят кой става за президент.Сега ли си мъжкар или когато подкрепи Първанов? Стоичков, със същата лекота ти, Пената и цялата спортна дружинка на времето подкрепихте Първанов. Позирахте, излезнахте с изявление. . . Разсчиташ на късата памет на хората. Жалко , че хора в България се влияят от изявления на ритни топковци. Ти си на нивото на първолак по отношение на политиката, но сега ББ ще те използва като Бил борд. *** си ти. . После журналистите ти виновни, били ***.Понеже в очите на много българи ти си един ***,може и да навредиш на Плевнелиев.

727

Анонимен

преди 13 години

"Това не е ли човека, който даваше интервюта от Барселона, като показваше червената си книжка и казваше,"Той си беше седесар още от първите години на псевдокрацията.

726

шахматист аматьор

преди 13 години

абе нещо има далавера, щото преди Ицето разправяше, че за него България е приключена тема.

725

до стУичкуф

преди 13 години

ристо,ти къде в мъжката група ве...а спрямо тебе Плевнелиев е наистина мъжкар,да знаеш

724

Gundi

преди 13 години

Malko tapo kazano ,ama verno ! Izo kade e Le4kov v obstata kartinka ?

723

Guest

преди 13 години

Това не беше ли човека, от който майка му и баща му, плачейки се отказаха в ефир. Не е ли същия човек, който отиде на погребението на Васко Илиев в Кюстендил и плачеше с едри сълзи пред камерите за него. Не е ли същия човек, който лежа в болница, щото по златната му гривна беше протекъл и го ударил ток в Бояна. Това не е ли човека, който даваше интервюта от Барселона, като показваше червената си книжка и казваше, че се гордее с нея. Не е ли човека, който се возеше със син буркан по столичните улици??? Ице, беше футболист, но като човек си кръгла нула.