455

Анонимен

преди 12 години

Росене, признай си и ще ти олекне. Кажи си, че си бил ченге в ДКМС, че си топил хора по задължение, че си писал характеристики на кандидати за работа. Пиши, изповядай се и си харчи милионите. Шанс за президент нямаш. Не се мъчи, не се хаби, не троши грешни пари.

454

Ляв–прав

преди 12 години

Само хора като Плевнелиев имат потенциала да извадят България от посредствеността, в която ни вкараха гоцетата и костовците.Не си мислете, че кученца като калфин ще се стремят да помагат на народа и да го представят по най-добрия начин навън!!!

453

Отговорете спешно

преди 12 години

Е какво става тук сега?Съдейки по коментарите недоумявам.Или България се е събудила от този две годишен кошмарен сън или гейбаристите са заети с още една оргия организирана от кучкарят ББ.

452

до БCП

преди 12 години

На снимката от аватара ти кой си?

451

zzz

преди 12 години

Горкият Плевнелиев, падна в капана на тъпака Цветанов. Освен ако не е дълбок замисъл на вътрешния министър. Но това не е много за вярване. Просто гибона Цветанов е фатално глупав. И Плевнелиев сега ще има да се гърчи и да лъже, с което яко ще се дискредитира. Но такава е съдбата на подставените лица, на куклите на конци!

450

до 471

преди 12 години

*** лъжлив, в Благоевград има още хора, които си го спомнят като Първи секретар на Окръжния комитет на ДКМС. А за да те ръкоположат за такъв, трябваше задължително да си член на БКП. Не са минали чак толкова години, все пак ...

449

Ганчев

преди 12 години

Затвор за гоце, станишев и сие!!Тези хора разбиха България и сега се налага да идва г-н Плевнелиев за да я изгражда наново!!

448

Анонимен

преди 12 години

ВЕрно няма по- големи *** от тиквениците.

447

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО ПРОДЪЛЖАВА ЧЕРВЕНАТА ПЕРВЕРЗИЯ!

446

ББ

преди 12 години

Как е влудяЗъли червенодупеЗти *** , пишете ли комуниЗтичеЗки словоблудства за ГЕРБ , пишете , пишете това и ви остава а ние ще продължим да си лочим бирата около басейна и да се гъбаркаме с вас и с гаджетата наоколо , хе , хе , хе . *** , ПО - *** , НАЙ - *** , КОНУНИЗД !!!

445

до 467

преди 12 години

Това в Наръчника за промиване на ГЕРБомозъчета ли го прочете или лично, другарят Малограмотна Тиква ти го каза. ***! ГЕРБ са по-големи крадци, лъжци и демагози, дори и от Родителката си БКП-БСП. И освен това го правят мегаселяндурски.

444

тити

преди 12 години

Аз съм от БСП.Бъдете и вие.

443

Анонимен

преди 12 години

Фаворитът според социолозите - г-н Плевнелиев - тръгна с оправдания в стил "Клинтън - Люински".

442

тити

преди 12 години

ГЕРБ са партия, която залага на прозрачността и не си позволява да прави грешко в тази насока. В рази връзка искам да уверя всички, че напълно може да повярвате в думите на г-н Плевнелиев.

441

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Лично на мен подкуп не ми е искан и аз лично подкуп никога на никого не съм давал".Това заяви пред журналисти кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.ПЛЕВНЯТА - ЛЪЖЕЦОсвен че се оказа кандидатка за президентка на своя кукловод - мутрата от СИК, Плевнята излезе и ЛЪЖЕЦДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ Петър МладеновТози може да не са го записали какво казва, но го е казал на много хора готови да го потвърдят.

440

Подозрение

преди 12 години

Не давал, не вземал подкуп, но пък много добре е запознат с технологията на подкупа?????

439

Аз съм 460

преди 12 години

Затворен съм в опушена люлинска панелка. Завесите са дръпнати. Почитател на герб съм-познахте ме. Той вождът ни обижда много често, но ние нали сме негова мазохистка чета. Да живее герб ,да живее нашият кучкар.

438

Анонимен

преди 12 години

"понеже съм отдавна в този форум " ... "че си самотник е видно от перманентното ти присъствие тук" ... "някой хора смисъл на жалкия им, самотен животец е да дращят из форумите" ... "самотнико нещастен" От твоята гледна точка, Цецо всъщност е доста умен! :)))

437

За Витков!

преди 12 години

Б..х му майката човек драсне едно мнение заняма го 4-ри часа и се появяват още 400 отгоре! Наистина се обеждавам че има платени писачи. Не може само в политическите теми да е такова стълкотворение.

436

455 за 438

преди 12 години

Имам на предвид, кога Цачева стана жена? Не че операцията е успешна, все още изглежда на мъж.